Jump to content

UEFA Champions League 2018/2019


Drug Crni

Recommended Posts

6 minutes ago, lajavi krelac said:

Barcelona ozbiljna promaja ne samo u odbrani nego i u vezi. Nema više taj kvalitet kao kad su bili Xavi i Iniesta u super formama da ne može loptu da im uzmeš. Gube loptu prilikom kratkih pasova, koncentracija nije na nivou, ni taktički ne deluju toliko dobro, ali jbg malo sreća, malo više strašan Messi i dobar golman i eto ga rezultat. Previsoko jeste, al šta ćeš dešava se.

 

 

Španci da su pametni da izbace sutra u novinama pored naslova "Velika pobeda" i "Engleski navijači rasisisti" i da izbombarduju njihove medije sa pitanjem o rasizmu u Engleskoj, s obzirom da je u tu fontanu gurnut neki Azijac, pa da im se skrene pažnja da nije rasizam samo kad se vređa ili napadne tamnoputi čovek. Oni bi sigurno tako uradili da im neko popreko pogleda nekog tamnoputog igrača. 

Pa ne radjaju se svaki dan igraci poput Cavija i Injeste. Odlicni su ovo igraci u veznom redu sada ali ta 2 su sam vrh igraca koji su igrali ovu igru. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Miki28 said:

Pa ne radjaju se svaki dan igraci poput Cavija i Injeste. Odlicni su ovo igraci u veznom redu sada ali ta 2 su sam vrh igraca koji su igrali ovu igru. 

 

Naravno. Ali meni ovo deluje tanko u odnosu recimo na Ajax od sinoć iz prvog poluvremena. Verovatno da ni Tottenham nije na nivou LIverpoola, i to stoji, ali opet baš ih je LIverpool stisao tih nekih pola sata u drugom poluvremenu. Dobri su igrači naravno čim igraju za Barcelonu ali da je rezultat bio pravedniji drugačije bi se gledalo i na tu vezu Barceloninu sigurno i već bi krenule špekulacije po novinama ko će da je napusti. Busquets, Rakitić, Sergi Roberto. Vidal je bio borben, imao 2, 3 odlična starta pred kraj ali je strašno grešio u predajui lopte, isto kao i Sergi Roberto koji je često bio za korak kratak za prijem, pas, postavljanje. Rakitić takođe se nije video. 

 

Mislim da su Barceloni promene preko potrebne u vezi. Videćemo kako će to biti sa De Jongom.

Link to comment
Share on other sites

Jbg, svakako Liverpul nije zasluzio 3-0, ali je Barsa bila bas brutalna u egzekuciji. Isto ono sto je Suarez zabio imao je i Mane i nije bio ni blizu. Milner i Salah su takodje imali velike sanse, Messi je imao srece kod prvog gola, pa mozda malo i kod drugog, ali sreca takve igrace mora pratiti, prosto toliko dobrih stvarih urade tokom celog meca. Vajnaldum na onoj poziciji pored zivog Sacirija ... Prosto za neverovati kako je little magiciana koji je zabio 6 golova za relativno kratak vremenski interval prosto tako benchovao u jednom trenutku do kraja sezone. Tako ti je to kad si jebeni Klo(P)Sar.

 

   Jbg, i dalje gajim neku nadu da Tottenham sa Sonom u Amsterdamu moze do finala, pa onda da gledam Kejna protiv Barse.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Darko said:

Kako li će BB da doživi reči Skolsovog sina, da De Ligt ne treba da ide u Junajted jer je tim slab i pun sranja?

Pa manje-vise sam istog stava.
Zaljubljen sam u igru tog klinca, i ma koliko bih voleo da ga gledam u Unitedu, na neki nacin greota je da se muci u ovom krsu sad.
United ce za ovo leto navodno imati 200m(funti) + ono sto prikupe od prodaje i rasterecivanja wage budgeta, imamo barem 4. rupe u timu, od kojih je po prioritetu taj stoper 4. ili 5.
Sa npr 250 miliona, pitanje je da l' 3 rupe mogu da se saniraju, da tim bude koliko toliko funkcionalan. Ali i pored toga bih mozda dao  200m za De Ligta.
I kapitensku traku bih mu dao momenta kad potpise.


Btw. Woodward i Mourinho nisu hteli da ga dovedu za neki, sada vec, sitnis  pre 2 i po godine. :twak:
VDS je bio voljan da nam zavrsi to.

 

Edited by BattleBorn
Link to comment
Share on other sites

Kako nema, to je trenutno mozda najsvetlija tacka u klubu.
Greenwood, Garner, Chong i Gomes ce verovatno biti deo prvog tima sledece godine.

Greenwood(17) je uz Ravel Morisona najtalentovajiji klinac koji se pojavio u omladinskoj skoli u poslednjih 20ak godina. Samo sto deluje kao dobar i pitom momak, za razliku od Ravela koji je ulicni bandit.
Ove sezone je za sada dao 30 golova (igrajuci i za u18 i za u21), od kojih su 15 levom nogom, a 14 desnom.
I van golova je ima momente gde pokazuje vanserijski talenat. Salje u milimetar precizne duge lopte i levom i desnom. Imao je pre nedelju dana gol protiv u21 Wolves-a gde je pokazao neverovatan instikt, brilijantna improvizacija.

Garner je isto potencijalno ozbiljan igrac, atipican produkt engleskog fudbala. Nesto slicno je Carricku, mnogo kapira fudbal.
 

Link to comment
Share on other sites

On 5/1/2019 at 11:06 PM, Crni Bombarder said:

Pa nije,ali ko mu je kriv?
Isuvise je tu bilo promasaja da ne bi bili kaznjeni.

Salah da je zabio cak bih rekao da su blizi prolasku. Ovako..nemoguca misija. Jer se Barsi Valverdeu nece dva puta dogoditi Roma. Izvukao je i on neke pouke i nece ici da se opet kukavicki brani. 
@mr clutch

Protiv Barse Liv ima lep rezultat za stizanje, nije Barsa Celzi da se nabije u 16 pa cak i to da urade, nemaju takvu odbranu da odoli da primi dva komada a kad primi dva moze i jos jedan. Po meni, zaliha od 3 nula je velika samo u prvoj u takmici u drugoj nece je biti na poluvremenu, potpisujem. Bice vode do usiju...samo da procuri, kabina ce biti mala za celu posadu. Barsa je pobednik posle prve utakmice, mozda je Barsa i naucila nesto od Rome, ali Roma nije Liverpul, a Liverpul je oducio i Milan i Borusiju, Real *ne proslo finale, nego ona 4 komada pre desetak sezona...Vece na Enfildu, crveni je Feniks.

Edited by Janne240
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Janne240 said:

Protiv Barse Liv ima lep rezultat za stizanje, nije Barsa Celzi da se nabije u 16 pa cak i to da urade, nemaju takvu odbranu da odoli da primi dva komada a kad primi dva moze i jos jedan. Po meni, zaliha od 3 nula je velika samo u prvoj u takmici u drugoj nece je biti na poluvremenu, potpisujem. Bice vode do usiju...samo da procuri, kabina ce biti mala za celu posadu.

Oni su (Barca) napravili veliki zajeb prosle sezone protiv Rome. Sa najboljim igracem danasnjice ides da se branis?! Tupson Valverde.
Ali je valjda i on sposoban da nesto nauci. Mislim da ce dati gol,a onda vam ni 4:1 nije dovoljno.

Ja sam uveren da dobijate revans,ali ne i da prolazite. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/3/2019 at 12:58 AM, lajavi krelac said:

Auu brale kakvo samopouzdanje :87:

Pa sta drugo? Samo jako, moze se sve nije Barselona toliko bolja ako se toliko natankala. Islo joj to vece, na Enfildu ce  probati na minimalac a bice drugacije, Liverpul je igrao dosta takvih meceva, dizanja iz mrtvih. Treba biti najjaci kad te otpisuju a. Ne bih ja bremzo BArselonu, od starta na gas, dok ne popadaju, (a onda dva Hendov i Van Dajkov glavom) i jedan Milnerov iz penala i cao ce. Cuvajte Manea i Salaha. GO YNWA,

Edited by Janne240
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Janne240 said:

Protiv Barse Liv ima lep rezultat za stizanje

Pa da, i 2:0 je najnezgodniji rezultat. Zapravo, najbolje bi bilo da Barsa povede 2:0 na Enfildu, najnezgodnijim rezultatom, i onda Liverpul da preokrene i stigne jer ima lep rezultat za stizanje, mislim 3:0 je svakako lepse za stizanje nego 1:0. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Baros locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...