Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Quote

Filip Barna i Trej Dreksler su novi košarkaši Partizana NIS. Dvojica bekova, potpisali su ugovore sa crno-belima, a naredne sezone će kao pozajmljeni igrači nastupati za KK Mladost iz Zemuna, gde će imati priliku da se razvijaju. 

U sezoni za nama, Filip Barna je igrao u subotičkom Spartaku, gde je na 17 utakmica Košarkaške lige Srbije imao prosek od 10,2 poena i 2,8 asistencija. Barna će u decembru napuniti 21. godinu. 

Trej Dreksler je sezonu 2019/20 takođe proveo u Srbiji, igrajući za Mladost iz Zemuna, gde je imao prosek od 18 poena, 7,6 skokova i 3,2 asistencije. Pre Mladosti, ovaj dvadesettrogodišnjak je igrao na Univerzitetu Grend Kenjon. 

EePOopjWoAAyhKT?format=jpg&name=medium

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, odupri se ludilu said:

Daje kako je tebi zaboraviti....a mi, mi dobro pamtimo sve

 

Ma bezi... jos je taj cini mi se izjavljivao da je zvezdas, ili je kacio ranije na drustvene mreze, pa isla prica i za to. Ja mogu da poverujem da je dovodjenje tog lika cista sabotaza tvog kluba. Ono drvo da neko ozbiljno razmatra za pojacanje, nakon toga ja nisam video slicnu situaciju. Cak i ovaj Nikola Jovanovic sto je sad u Zvezdi ima neke kvalitete, mada je daleko od tog nivoa, ali ovaj Tomic :) 

 

Sa ove perspektive, neko se stvarno ogresio o Lukovica. Nema dileme.

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da se slozim. Gledao sam bas prekjuce na areni finalnu seriju KLS kada je igrao Bozo Djumic za Partizan, imao je ok ucinak, cak u par navrata namucio Cirbesa, koji jeste da nije top klasa ali je solidan centar.

 

Ovaj Tomic je obicno tocilo, tacno sam ga izbacio iz secanja pre ovog teksta, toliko nikakav utisak nije ostavio.

Link to comment
Share on other sites

Kad govorim o (ne)umecu pre svega mislim na napadacki ucinak. Odbrana zavisi 90% od voljnog momenta. Mogao je on tu da se gurka, ali napadacki repertoar mu je nikakav. Opet, ne znam koliko je poredjenje ova dva igraca merodavno s obzirom da je Djumic igrao znatno vise u Partizanu, a samo sam ih tamo i gledao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, uvrnuto said:

 

Pomislih zašto opet Mladost, totalno bezvezna pozajmica bi bila za Drekslera, al' setih se da će ove sezone igrati ABA 2. 

 

Ja sam isto pomislio, pa onda pročitah ovaj post. Totalno sam zaboravio za ABA2.

 

Da, idealno za njega u ovom trenutku.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Jakob Aman said:

Dreksel ima 23 godine a već drugi put ide na pozajmicu tako da ono... ćao zdravo 

 

Dreksler ima tek 23 godine.

 

Pa da je ćao zdravo zašto bi ga zadržavali uopšte. Meni je možda krivo što nećemo imati prilike da ga već sad vidimo kako bi se snalazio u kkp, ali duga je sezona, možda ga i povuku sa pozajmice. Odličan potez. 

Edited by uvrnuto
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, John Terry said:

 

Ma bezi... jos je taj cini mi se izjavljivao da je zvezdas, ili je kacio ranije na drustvene mreze, pa isla prica i za to. Ja mogu da poverujem da je dovodjenje tog lika cista sabotaza tvog kluba. Ono drvo da neko ozbiljno razmatra za pojacanje, nakon toga ja nisam video slicnu situaciju. Cak i ovaj Nikola Jovanovic sto je sad u Zvezdi ima neke kvalitete, mada je daleko od tog nivoa, ali ovaj Tomic 🙂

 

Sa ove perspektive, neko se stvarno ogresio o Lukovica. Nema dileme.

 

6 hours ago, Jakob Aman said:

Prvi put čujem da se strani igrač toliko razvlači po pozajmicama. Ili jesi ili nisi.

Plus Majstorovic 

 

Nemojmo da se salimo tako, Majstorovic i Jovanovic su miljama daleko od pomenute cetvorice.

 

Majstorovic je PF/C koji uglavnom postize koseve nakon prodora. Zarobljen je izmedju pozicija, ali je imao jako dobre sezone u Metalcu koji je bio konkurentan u ABA ligi. Jovanovic ne moze da dobije sansu jer je njegov klub prenatrpan na toj poziciji i jer igramo EL, ali je dao Krki dvocifren broj poena kad je igrao. Sigurno bi bio bolji u Zadru, tamo je i muceni Fundic imao neku ulogu.

 

Sa druge strane, Salic je imao dobre brojke u Heliosu, dok Obrad Tomic, Koprivica i Djumic cak ni u ABA 2 ligi ne bi dominirali.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...