Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

1 hour ago, pendulum said:

 

Ne bih Dangubića svstao u ovu grupu. Moraće mnogo da se dokazuje da bi pridobio poverenje navijača jer su njega ljudi percipirali kao velikog Grobara pre nego što je i pored ponude KKP-a i rada sa DV-om svojevremeno izabrao CZ.

 

1 hour ago, Jakob Aman said:

Ovo među navijačima nije Dangubic.

 

1 hour ago, Tunis said:

Zagorac je tu za poštovanje, rekao od početka Partizan i to je to,

Trifunović je baš onako jezgro 🤪

ali kada je Novica sa severne tribine mogao u Partizan, može i mali Trifa za koju godinu da postane jezgro

 

Pisao sam o Dangubicu na KKCZ temi - ukratko: bratova tazbina zna Danginu porodicu, jeste decko (bio) partizanovac. Ali je decko profesionalac. I ja se nadam da ce kao sto je bio profesionalac u Zvezdi, takav biti i u KKP. Zelim mu pre svega zdravlje. 

 

Sto se tice tih imena u tom "grobarskom gnezdu", nekima tu nije bas mesto ali ajde... svi su pre svega profesionalci, neki su izgradili tu zaljubljenost mozda od malena, mozda naknadno (i to je ok), a neki su jednostavno dileje (da ne imenujem).  

Link to comment
Share on other sites

Zagorac je tu za poštovanje, rekao od početka Partizan i to je to,
Trifunović je baš onako jezgro [emoji2957]
ali kada je Novica sa severne tribine mogao u Partizan, može i mali Trifa za koju godinu da postane jezgro

Dobro, Kuper uvek ubaci malo trola i sprdnje (Trifa). Mrzi me baš da seciram post.

Ako Dangubić treba sa nekim da se poredi Zagor je pravi izbor. Obojica su bili perspektivni igrači Mege, deklarisani navijači Partizana (nisu krili to ni na društvenim mrežama ni u svom okruženju) i obojica imala ponudu Zvezde. Jedan je odbijao po svaku cenu da pređe, drugi je uz malo ubeđivanja pristao iako je istovremeno imao na stolu i ponudu KKP-a i rad sa DV-om što bi ga verovatno učinilo mnogo boljim igračem nego što je danas. Njegovo pravo i izbor ali dovoljno da ga ne smatram velikim Grobarom.

Što se tiče Novice, bespredmetno je dovoditi prvrženost istog Partizanu čak i da je u nekom prošlom životu kao klinac pokazivao simpatije prema CZ, kao što se priča.

Ono što jeste tačno i pozitivno je da ćemo imati veliko jezgro domaćih igrača (bivših, sadašnjih i budućih reprezentativaca) od kojih su velika većina uvek bili deklarisani Partizanovci. Uz Novicu koji “drži svlačionicu” i strance koji su već pokazali da se odlično uklapaju u ekipu (Pejdž, Mozli, Tomas) i uslov da se isto pokažu i novopridošli (Mekintajer, centar...) to može da bude dobitna formula da se muški pobijemo sa svima, čak i uz skromniji overall kvalitet rostera u odnosu na konkurente u ABA i EK.
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Danga će da pokida!

 

Želja: Zvezdu.

 

Realnost: Koleno.

 

Nemoj brate, evo ja se prijavljujem da pokida Zvezdu. Decko je vrlo korektan momak, zelim mu dobro zdravlje. Mozda mu je sad kasno za reprezentaciju da ostavi veci trag, ali ako ga rehabilitujete da igra slicno kao kod nas 2016/2017 godinu, bice vam koristan.

 

Ugovor naravno 20 000 dinara i bus plus, jel tako Tegi?

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Son_of_a_gun said:

 

Ne znam jesmo li se razumjeli, ne želim ja njemu bilo šta loše da se desi, naprotiv, nego smo samo takve sreće jbg.

 

Dace bog da bude sve ok. Danga je dobar decko. Dovoljno se mucio.

 

Inace, zreb vam je ok, proci cete lagano, pitanje sa kog mesta. Ne znam kakav ce biti Uniks, Huventud uvek nezgodan ali on vam je musterija :classic_biggrin:, ovi ostali puki prosek.

Edited by Laki John Terry
Link to comment
Share on other sites

Kakav god tim da imamo, ova prva grupa se mora proci.

 

Ok, Uniks, i donekle Huventud (mada su oni zavrsili kao 12/20), al Turci su bili medju najlosijim u domacoj ligi. Venecija svakako bolje od Virtusa.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Quote

The 2020-21 7DAYS EuroCup may be the strongest in competition history. Seven of the teams that made it to the EuroCup playoffs last season, right before it was cancelled due to the COVID-19 situation, are back to the competition: Partizan NIS Belgrade, Unicaja Malaga, AS Monaco, Promitheas Patras, Segafredo Virtus Bologna, Umana Reyer Venice, and UNICS Kazan. The competition features four former champions (Unicaja, UNICS, Joventut Badalona and Lokomotiv Kuban Krasnodar), as well as three former Turkish Airlines EuroLeague winners (Virtus, Partizan and Joventut). There are three newcomers (Bahcesehir College Istanbul, Frutti Extra Bursaspor and JL Bourg) and four national cup winners (Buducnost VOLI Podgorica, Partizan, Telenet Giants Antwerp and Umana Reyer Venice).

 

https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/news/i/apwc9p3k6iubc7lg/2020-21-7days-eurocup-draw-results

  • Like 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...