Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Drzte se prave strane, ne dajte se pasjim sinovima. Eto, dobronameran savet od mene.
 
EDIT:
Ako je tacno ovo ko se gura za novog trenera, ja mogu samo da vam kazem saucesce i da obecam da necu da vas zajebavam...
Ko se gura dobri čoveče?
Da nije Gagić Đorđe?
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ranzo said:

Kad moze zagor mogu svi pa i birca

 

Ja ne znam cime vas je sve Zagor toliko izneverio? Ok, nije ostvario svoj napadacki potencijal, a ispucavanja idu na dusu Trinkijerija. Imao je i te kako dobre napadacke role u nekim bitnim mecevima, a stavio je 99% direktnih rivala u dzep. To sto se od njega ocekuje da bude apsolutni lider, mozda je prosto nerealno. A poredjenje Zagora i Birce ne sme ni iz zezancije. Zagor ce uvek nesto korisno uraditi na terenu.

Nama treba ozbiljnije pojacanje na 3, ali zbog njegovih staklenih nogu, a ne zbog kosarkaskog (ne)umeca.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Amerikanac je potpisao dvogodišnji ugovor kada je dolazio u Humsku, a kako je navedeno na klupskom sajtu, klub mu je pred novu sezonu ponudio odlične uslove za nastavak saradnje.

– Volden je odlučio da prihvati ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veća i za taj novac plati propisano obeštećenje i ima daleko veća primanja od onih koje je imao u Partizanu, kaže se u saopštenju crno-belih.

Plejmejker je u Evrokupu u grupnoj fazi imao učinak od 6.5 poena i 3.3 asistencije po meču, dok je u Top 16 bio još bolji sa 9.8 poena po meču. U ABA ligi imao je učinak od 8.9 poena, uz 1.8 asistencija.

Partizan je potvrdio da će na upražnjenoj poziciji potražiti drugo rešenje i zahvalio se Voldenu na svemu učinjenom tokom sezone 2019/20.
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Alek The Great said:

Sad ce da tvrde iz komsiluka da je imao 100k kod nas, a da su mu oni dali 200k. Naravno, obestecenje simbolicno - do 20k.emoji16.png

 

Koliko je imao kod vas? Sumnjam da ce kod nas igrati ispod 350-400k

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...