Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Za mene je ovo ništa. Kad sam slomio skočni zglob dva meseca nisam smeo da se oslanjam na tu nogu, uspeh je bio doći do kupatila ili kuhinje. Zbog raznih stepenica svega dva puta sam izašao iz stana zbog odlaska na kontrole. Svi su se čudili kako sam to lagano podneo i da sam bio skroz dobro raspoložen i osvežen (naspavao se, jelte).

 

Al' da vidiš koja je to sreća kad izađeš među ljude, vidiš gužvu, sunce, čuješ žamor... Kad sve ovo jednom bude prošlo bićemo srećni što gledamo makar najgori hrkljuš od košarke.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Prvi dan izolacije, usisao, osušio i ispeglao veš, prebrisao prašinu, oprao prozore, izribao terasu jer će mi to biti uglavnom svježeg vazduha u narednim danima, napravio kafu, zapalio cigar dima i mozgam šta ću da radim narednih 13 i po dana.

Recite onom Tegeltiji da počne da kači neke video snimke iz praistorije samo da ima nešto da se gleda, zaboraviću kog je oblika lopta.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

 

Pre tačno 8 godina... Poznato lice? 😊
Juniorska selekcija #KKPartizan je u martu 2012. osvojila, sada već tradicionalni, Juniorski košarkaški turnir u Valjevu (U17 hopes), a titulu MVP-ja turnira poneo je sedamnaestogodišnji igrač crno-belih, Ognjen Jaramaz. Juniorski tim Partizana su tada činili: Magdevski, Grujić, Jaramaz, Jugović, Kovačević, Milošević, Đorđević, Popović, Milošević, Kosić, Ivić, Babović i Ranitović. Uživaj u #throwback, @jaramazognjen! 🤗 #PartizanKids


Jaramaz, Jaramaz, Partizane Jaramaz!

 

 

 

 

1 hour ago, Cooper said:

 

 

199611_giphy.gif

 

Crni minuti, kad cela ekipa ispašta. 😄

Edited by uvrnuto
  • Like 3
  • Ha-ha 9
Link to comment
Share on other sites

ako sme mali off

Spoiler

U skladu sa novonastalom situacijom raspisujemo konkurs za GTR multimedijalnu akciju ,,PARTIZAN U IZOLACIJI- NAVIJAJTE IZ FOTELJE”, u kojoj ćemo objavljivati vaše slike, pesme, fotografije i ostale umetničke uratke vezano za naše voljeno sportsko društvo. Svake nedelje će biti proglašen pobednik koji će na poklon dobijati GTR paketić, a najbolji radovi završiće na istoimenoj velikoj GTR izložbi kad se sve ovo završi. Budite kreativni, šaljite nam vaše radove, male filtracije će biti zbog kvaliteta ali trudićemo da što više stvari objavimo. Samo treba još više voleti Partizan!

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Voleo bi da uskoro vidi crno-bele na terenu, ali ni sam se ne usuđuje da kaže kad će to biti.

„Nemam pojma. Prestao sam da o tome mislim, jer niko ne zna šta će biti. Ako se vratimo na teren to neće biti produžetak sezone nego novi početak. Ako to ima smisla... Biće teško vratiti ekipu u formu.Nama je trebalo do januara da uđemo u pik, to znači pet meseci rada. Kažu „tako je svima“, ali ne baš, jer ekipe u Rusiji i Turskoj normalno treniraju. Pričamo o bezbednosti. Da li ćemo biti u stanju da stavimo tela igrača u bezbednu situaciju. Drugo, kad se igra za trofej drugačije je nego kad se igra u septembru. Na početku sezone svi se više paze, na istom su nivou, ali kad se igra za trofej, lopta te vuče“.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...