Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Čitajući komšije, moglo bi se zaključiti da smo prošle godine osvojili KLS trokorakom Zagorca u poslednjoj sekundi.

Sve liči na prošlu sezonu, mi više sreće u prebitnom kupu, oni osvojise sve nebitno. Na tri dobijene, uz novog bekap pleja i Stratosa, mi nema sta da trazimo, pogotovo jer smo ostali bez Redinga, a ovaj Angolic tesko da moze da udje u njegove patike.

Link to comment
Share on other sites

Vidim CZV ne valja ABA liga, ne valja KLS Danilovic zlo nase kosarke i sl. Ako ako 🙂

Ali, sto se kaze u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi pa cu i ja prestati na tu temu.

 

Sto se tice same utakmice, ona pre par nedelja u ABA ligi je bila dosta bolja. Sudjenje sinoc dosta lose, a ono sto je najgore je dosta neujednacen kriterijum faulova.

Bas losa odluka da se svira faul Panteru, i da jeste faul i da nije ja ono nikad ne bi svirao u takvoj zavrsnici.

 

Rade Zagorac za onu drugu sutnutu vezanu trojku treba da ima trening ne u 6 nego u 3 ujutru. Ali decko se ocigledno previse lozi i kosarkaski IQ mu se ne moze na silu ubaciti. Steta samo sto smo umesto novog Bjelice dobili novog Bircu 🙂

 

Svim igracima naklon do poda za onu energiju a posebno snagu u zavrsnici!

Jaramaz nikad nije bio moja solja caja ali decko pored sjajnih fizikalija ima i mudo i takvog igraca bih uvek gledao u KKP.

Veliko bravo i Marku Stranici za sinocni performans. Da uzne titulu pa da ga gledamo u nekom Madridu, Milanu ili kojekude van Beograda.

 

Veliko hvala i Draganu Sakoti koji nije uspeo da valorizuje minute Rase Tomasa na trojci kao i 33 minuta Novice i Birche na cetvorci 🙂

 

Edited by Laki Marvini
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Laki Marvini said:

Vidim CZV ne valja ABA, ne valjda KLS Danilovic zlo nase kosarke i sl. Ako ako 🙂

Ali, sto se kaze u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi pa cu i ja prestati na tu temu.

 

🙂

🙂

 

 

tjah, to ti je kao da ja sad uzmem shitposting coopera i par satelita pa da ih projektujem na komplet kkp živalj ovde 

 

mislim, ganciji ovde kukaju na suđenje na svakoj tekmi, ona pričica dečak koji je stalno vikao vuk, pa onda više nikoga nije ni briga, što je paradoksalno super 

 

na kraju balade nismo pametno odigrali na 6 razlike. međutim, faulovi barona za 2+1 i pogotovo onaj u napadu su bullshit taman da se desilo posred tekme a ne na kraju. 

 

još jednom, rispek za partiju, neki vaši momci su ubacili kada je trebalo, mi nismo i doviđenja do sledećeg puta. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Malo šta ima da se zameri Trinkijeriju do sada. Po meni jedino veliko poverenje bez pokrića u Zagorca i Bircevic koji je  ipak posebna prica jer iza njega očigledno stoje neke vise sile koje ga po svaku cenu guraju da bude košarkaš bez osnova.

Italijan je imao viziju veoma jakog tima. Druga stvar je što Parahovski i Pejners nisu pružili ni 30% od ocekivanog. Na kraju je doveo i prekaljenog Redinga kao šlag na tortu ali povreda jbg... lik iz Belgije je krpacina, iznuđeno resenje ali da vidimo...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Forum sinoc brljavio pa nije moglo da se pise. Ima gomila duplih postova pa treba sve to pobrisati.

Elem, rovovska borba, ne previse kvalitetna predstava. Izvukli smo izgubljenu utakmicu na muda Jaramaza i Pejdza iako je trebalo da privedemo ranije sve kraju jer smo zasluzeno vodili tipa 37 minuta. Zatvorili smo im sve u odbrani - na individualni kvalitet su uspevali da ostanu u igri.

Njihova prednost je ocigledna u individualnom kvalitetu Berona, Brauna, Pantera, Davidovca i u visini, skoku i snazi koju dobijaju preko Stimca i Odza. Nasa prednost je timska hemija, kretanje lopte, pokretni centri, preuzimanje svi sve bez previse stete i dobar trener. Mi jesmo nikad blizi ali oni imaju najjaci tim u istoriji regionalne kosarke sa igracima koje su dovodili direktno iz evroligasa i ostaju najveci favorit za preostala takmicenja. Moracemo za plejof da dignemo igru jos vise, da ubacujemo otvorene suteve cesce i da nadjemo bolju ulogu ta Mekadua. Takodje bitno je i sto Tomas ozivljava. Gorda je mnogo falio da izmisli nesto 1 na 1 i doprinese u odbrani. Sa njegovom i Redingovom povredom, rovitim Bircom znacajno se smanjila rotacija a to je ono cime smo davili i ubijali protivnika. 10, 11 igraca mora ravnopravno da igra. Raduju ova Jaretova probijanja i naskoci za dva kada je pun reket. Nesto sto se sve redje vidja u kosarci.

2 trofeja. Nije lose. Idemo na jos tri pa kako bude. Ova ekipa mi nije bila simpaticna od starta ali nekako su me pridobili tim zajednistvom i borbom i dobrim raspolozenjem.

Malo o sudjenju - prelistah smece po komsijskoj temi (bolje da nisam) i standarno sudije, naprednjaci, dapcevici, lopovi, krimosi, Danilovic (cast izuzecima)..neke stvari se nikad nece promeniti..kao sto rekoh nedavno u onom opsirnom postu na ABA temi, Covic je usadio vecini navijaca CZ taj trip da oni ne mogu da izgube u lokalu kada je posteno sudjenje, stoga svakom porazu naravno kumuju sudije. Da, faul Pantera je mogao da se drugacije protumaci ali nije nista sto se nije videlo 100 puta na drugim tekmama. Zamisli Pejdz se smejao. Pa smejao se covek zato sto smo dosli u priliku da se vratimo u tekmu totalno. Nisu izgubili zbog toga. Izgubili su zbog neverovatnih koseva Jaramaza i Pejdza i losih resenja u napadu. Da je Beron dao onu trojku verovatno bi, kao i protiv Mege, bilo gotovo, ali nije..

Mogu i ja da kazem kako sudije nisu postovole Tomasa, dozvoli su da ga biju maksimalno dole kada zida dole, dosudili mu tehnicku sto je nesto dobacio Kuridzi nakon kosa (mislio sam da je sudiji ali se na drugom snimku vidi bolje), neki trash talk koji vidjamo sve vreme na tekmama..direktno su ga izbacili iz tekme..Lazic mesar naravno svira mi se svaki treci faul..nepostojeci faul Mozliju..cak je i Jaramaz imao, cini mi se skroz cistu blokadu na Stimcu na kraju, sa obe ruke na lopti..itd itd to je bez gledanja snimka..

Ili da se vratimo na prethodni derbi sa nepostojecim petim licnama Tomasu i Zagoru u napadu za 4 slobodna koja direktno odlucuju utakmicu..ili u ranije delu tekme gde Beron krade loptu Voldenu, otresa ga po glavi u kontri i dobija kos i faul..ili sad protiv Buducnosti gde se Tomas baca, hvata zivu loptu i sudije daju loptu Buducnosti sto je moglo da odluci tekmu..

Takvih stvari ima gomila i mozemo da seciramo jednu po jednu i tumacimo ali je besmisleno osim ako je ocigledna povreda pravila igre kao cetvorokorak Berona koji resava tekmu.

I moram da se osvrnem na kenjanje po Trinkiju. Covek jeste slatkoreciv i voli da udje navijacima pod kozu nekim izjavama ali nicim ne vredja protivnicki klub da bi zasluzivao redovno polivanje govnima. Sinoc je i redom cestitao igracima Zvezde posle utakmice. Ali to je do njih.

Sto se tice saveza - evo ne znam - tu su i Bolic i Rakocevic, bio i Kuzmanovic..valjda Legenda treba da preuzme upravljanje i tu kao i u KLS i kao sto pokusava u ABA da bi sve bilo regularno po RSB merilima.

Shvatio sam odavno da odnosi izmedju ova dva kluba nece biti normalna, pa kad je vec tako, da se bar garantuje atmosfera u kojoj niko nece fizicki ugroziti aktere. Sve ostalo ce morati da saceka neka normalnija vremena i normalnije ljude.

  • Like 15
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Cooper said:

Pa mogao je samo Tomasa ili Trifu.
Tomas je već promašio 2 vezana bacanja i gomilu šuteva.
Birča je bio logičan izbor za ta 2 poseda.

Mislim da je imao Jaramaza na klupi, sad listam pbp i već nisam siguran. Moguće je da je i on bio na terenu! Onda ta odluka ima smisla...

Link to comment
Share on other sites

Čestitke svima na terenu i klupi pre svega. :smiley58:

 

Najžalije mi je što navijanje u znatnom delu meča prelazi u idiotizam, sve ostalo je baš ono što čini derbi decenijama unazad i o čemu se priča danima nakon meča. Potrebne su utakmice koje oduzmu pamet, moramo ih sačuvati.

 

Najveći dobitak, pored trofeja, je još jedna potvrda činjenice da se ovaj tim neće predati do zadnje stotinke. Kakve god kritike imali, taj deo svako mora da ceni. 

 

Odlučnost i koncentracija na licima Pejdža i Jaramaza su za :Hail:. Mogli su i da promaše, nema veze, taj duh želim da vidim kod svih koji igraju za KKP.

 

Morao bih sporne situacije sa pogledam još koji put, mirne glave, ali na osnovu onog što sam sinoć video, rekao bih da je faul u napadu nad Pejdžom postojao, odgurivanje je bilo više nego očigledno, dok je Beronov faul bio više nego upitan. Problem je, naravno, kriterijum koji se menja tokom utakmice, na štetu oba tima, otud i sporne situacije na kraju.

 

Ne slažem se sa tim da smo mogli ranije da završimo. Igramo sa malim fondom igrača, posebno spolja (a za unutra, Trinki, šta je s Makaduom?), nema tu džebane da bi se održao ritam tokom celog meča. Ne znam kako ćemo do kraja, ok, igraće Makadu više i vratiće se Gorda, ali neće biti dovoljno za naš "timski rat" koji igramo.

 

28 minutes ago, pendulum said:

I moram da se osvrnem na kenjanje po Trinkiju. Covek jeste slatkoreciv i voli da udje navijacima pod kozu nekim izjavama ali nicim ne vredja protivnicki klub da bi zasluzivao redovno polivanje govnima. Sinoc je i redom cestitao igracima Zvezde posle utakmice. Ali to je do njih.

Ne opterećuj se. Za mnoge maltene ne postoji naš igrač ili trener koji nije direktno potekao iz Mordora, zašto bi se Trinki razlikovao? Mnogi tamo ne veruju ni svojim igračima i prosipaju kofe govana po njima čim odigraju malo ispod LBJ nivoa, šta očekuješ za naše "šabane".

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...