Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Samo ti pljeskaj ranzo, tražićemo preventivni ban kad se budeš uspavao sledeći put. :classic_biggrin:

 

U Ljubljani sam ovih dana, kasnio na početak utakmice i nakon vrtenja kanala shvatim da slovenački SK ne prenosi EC, a da u hotelu nemam kanal na kome možda prenose utakmicu. :ranting:I tako sam bio osuđen na vaše komentare i pbp.

 

Voldene, majstore. A ja rekoh posle derbija da nema šanse da neko od naših pokida za dvojicu... Hehe.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Mile1 said:

uvek je lepo gledati jednog pobornika sns-a kako gubi.Cestitke komsije

2 SNS tima pobjedila 😄

Bez namjere da provociram, sve cestitke ljudi, veliki korak je ovaj plasman u EC plejof i to sa vjerovatnom prednoscu domaceg terena za ekipu koja zna takvu prednost da iskoristi. Nocas stvarno herojska partija Waldena koja se mozda ne bi ni desila da se nije Gorda onako nezgodno povrijedio sto me nekako i jos vise poguralo da navijam da se iscupate iz kanala u kojem ste bili u tom trenutku. Bas jedna dobra energetski jaka utakmica sa vase strane pa ste na kraju zbog toga i nagradjeni. Virtus bez poraza kuci u takmicenju ali na kraju ih bas ovaj 1 poraz moze kostati prolaza dalje o kojem ce odlucivati na kraju u Istanbulu vs Dacke koja je isto tvrda ekipa kuci.

Sad za vikend ukoliko dobijete kuci vs ovih mojih stavlja vas u odlicnu poziciju pred zavrsnicu u oba takmicenja. al za nocas je najbitnije da proslavite kako valja pa ce bit prilike da se razglaba o narednim utakmicama 😄

Edited by MrTwister
virtus domaci teren
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, realno *w said:

Svaka čast Radetu, jeste odigrao još jedan očajan meč u nizu, ali je ipak rešio. 

I to ne samo sa ukradenom loptom nego Teo nije dao poen otkako ga je uzeo pod svoje. Pre toga se sprdao sa nasim bekovima. Uopste, decko je neverovatan u odbrani cele sezone, na nivou Mozlija, po meni. Jos ove suze na kraju.

Ne zasluzuje pljuvanje!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Igra odbranu, ali u napadu pravi neverovatne gluposti.

 

Bilo je puno igrača koj igraju odbranu, ali ne i napad, a koji su bili super korisni za svoje timove, ali ono što je, pre nego bilo pta drugo, krasilo te igrače - bili su svesni svojih limita. Rade ne odustaje od ideje da igra izolacije, šuta puno trojki, zove pikove iz kojih nikad ništa ne uradi...  Previše je tu štete za ekipu, bukvalno poništi odbranu koju igra. Za početak da smanji malo doživljaj, pa će i neki napredak doći sam po sebi.

  • Like 8
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...