Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Malo smo izmasakrirani sitnim povredama, Thomas je zato igrao malo, evo čitam da i Paige ima povredu ramena, uz prethodno povređene Redinga i Peinersa to je baš problem s obzirom na zgusnut raspored pred nama.

Odbrana je krvnička kao iz Duletovuh najboljih vremena, nadam se da je Valjak tamo negdje uživao za sve pare.

Trinki je čini se i malo taktizirao sa minutažama, bilo je tu nekih prilično čudnih petorki, no na kraju prilično ubjedljiva pobjeda protiv protivnika koji nam nikako ne leži i kome je ovo najubjedljiviji poraz u sezoni ako se ne varam.

Tri vrlo bitne utakmice pred nama, ako moramo da izgubimo nešto onda derbi donosi najmanje štete.

Da nije tog derbija na samo dva dana pre, mislio bih da ćemo se prošetati kroz Virtus, ovako se lako može desiti da izgubimo obje i tako iznureni dočekamo Futuru, no ajde da ne idem toliko daleko.

Pošto zaista ne razbiram ove propozicije, šta nam treba i od koga iz drugih grupa nam zavisi domaći teren u daljem toku takmičenja?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Pošto zaista ne razbiram ove propozicije, šta nam treba i od koga iz drugih grupa nam zavisi domaći teren u daljem toku takmičenja?

Najbolja ekipa iz ove faze ima prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.

Obzirom da nema neporaženih ekipa, mi smo u grupi timova sa jednim porazom i samim tim u konkurenciji za najbolji tim ove faze. Ukoliko pobedimo obe utakmice do kraja, to ćemo i ostvariti jer imamo ozbiljno bolju koš razliku u odnosu na konkurenciju, a u slučaju obe pobede ona će se i uvećati.

Naravoučenije, od nas zavisi, zabole nas za ostale sve dok pobedjujemo. To je dakako najlakše uraditi ovako preko tastature, realnost je nešto drugo, budemo videli.

Inače meni lično prednost domaćeg terena nije neka bitna stvar, iako verujem da ima ljudi koji smatraju da je to jako važno. Uostalom na svaki F4 Eurolige/Kupa Šampiona na koji smo se plasirali, igrali smo bez prednosti domaćeg terena.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Prebrzo sam se ja navikao na Arenu...
Krenuli u 5 i 20 iz NS da bismo stigli 40 min. ranije i usvinjili se na onoj njivi, a posle smo čekali na parkingu 35 minuta, a pre toga 15 izlazili iz sale.
Pored ovakvih idiota kakve mi imamo na toj tribini uopšte mi nije do navijanja i atmosfere, tako da neko sporadično pevanje u Areni, kada košarkaška publika prepozna situaciju, mi je za sada skroz dovoljno. Do nekih lepših i kulturnijih vremena. U jednom momentu mi uopšte ne bi bilo krivo da su prekinuli utakmicu. Neko je čak bacio ispred Gagija neku staklenku ili čvršću plastiku koja je baš dobro pukla. Do wc-a ni da pomisliš, a i kad stigneš, skontaš da ipak moraš skroz na drugu stranu.

Rade u kanalu, ali ovaj gtr ga baš blamira. I sada kad je u ovakvoj situaciji, a i pre one omašene trojke sa onim bakljama i zajebancijama. A mislim da se on mnogo loži na to.
Mislim da je odigrao odličnu odbranu i skinuo nekoliko dobrih lopti, i verovatno ga je zbog toga Trinki držao, za razliku od Zadra, gde ga je klupirao. Dobro pa je bar na kraju dao one poene i podelio onu jednu loptu za trojku iz eurostep-a.
Dobio je na kraju podršku od Trinkija kad je izašao, a i publika ga je bodrila. Biće to ok.

Sa Birčom onaj cirkus mi više nije ni smešan. Mada je posle onog prvog glupog faula u iskakanju napravio nekoliko dobrih poteza i dao taj jedan gol, ovaj... trojku.

U jednom momentu sam se uhvatio u razmišljanju gde se "nadam" da je Tomas povređen, a ne da postoji neki problem sa Trinkijem. Hoću da kažem da bi to bio mnogo veći problem, nego neka sitna povreda. Nadam se da nije nešto ozbiljno, baš će nam trebati.

 

Sudije su bile za najnižu ocenu. Loše su sudile na račun košarke.


Mozli, Mozli, Mozli... 
Jaramaz, Jaramaz, Partizane, Jaramaz!


 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja radio pa ne odgledah. Zasto Kakadu ima krompir u kategoriji poena?

 

Za Tomasa bih i ja pitao upucene, ali deluje da je sve receno sto se zna oko toga - niko zapravo nema pojma. Povreda, nedisciplina, losa forma? Sve zajedno? Izjava Trinkija da su mu za ovaj mec trebali drugaciji profili igraca od Tomasa (i otud mala minutaza) je jedna od vecih gluposti koju sam cuo/procitao. Za mec gde bije ko stigne, ne treba ti zver poput Rasona koja zna 1 na 1 a i zna da bije.

Edited by Alex_Serbia
Link to comment
Share on other sites

Bravo mi! Manje vise sve ste rekli jedino bih ponovio da je Rade u takvom psihološkom kanalu da bi valjalo probati sa kombinacijom slijevanja strave i 15 dana baustele u Ofembahu. Prvo iz razloga razbijanja straha od promašaja i potonjeg komplikovanodugotrajnog procesa sozercanija u njegovoj glavi, a ovo drugo da skonta kako posao može biti jednostavan i na takav način da se uradi ...Rade.

Inače prozvah juče Tomasa....ala sam ga prozvao u pm.

Link to comment
Share on other sites

Šta se, bre, pecate na izjave trenera? :classic_biggrin: Baš ih briga da svima polažu račune i otkrivaju šta se dešava unutar tima. Svako od nas bi tako radio.

 

Interesantno je da su se stvari razvile tako da nas nose igrači koji su projektovani za podršku - Mozli, Jare, Gorda i delom Novica. Pitanje je kakve će to posledice ostaviti na tim i kako će sve izgledati kad se bude lomila sezona 

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je Džikić jednom na konferenciji jednom novinaru rekao nešto tipa: "Svestan si da u svlačionici to ne izgleda baš ovako kao sad sa vama!"

 

U prevodu, treneri u 99% slučajeva ne žele da iznose stvari koje su "unutar svlačionice". Naravno da svi navijači žele da znaju sve, ali to može i da ugrozi klub ponekad. Nije sve javna stvar. 

 

Evo recimo mi znamo da kod nas Filip Čović uopšte nije povređen već je sam pitao da ne igra zbog negativne atmosfere koja se stvara kad on igra. A da li Šakota to tako kaže? Ne.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

.87d884a4f8b8a983b2c6a5af371bf868.jpg
Isus otišao u narod. Evo naslova za jedan gtr klasik, ulje na platnu.

Nema potrebe da malog dižu u nebesa, sinoć malo što sam video, ništa baš ne upada u oko. Učiniće mu samo kontra uslugu, ovako neka ćuti i trenira, vreme radi za njega. Pisaće se sigurno.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Loše je porediti Trifu i Pecarskog, pre svega zbog odgvornosti pozicija koje igraju.

Dvojka je nekako pozicija gde igrač može da igra iz drugog, pa i trećeg plana. Da sačeka neki otvoren šut, katuje ili slično. U odbrani, maksimalan trud, pa kako prođe. 

 

Kad ti centar ne igra odbranu, onda je to mnogo vidljivije, lakše se nanese velika šteta. Mučenje na postu, iz pika, a ponajgore i skok.

 

 

Kako god, meni se sviđa Trifin stav. Nema straha, igra svoju igru i to je dobar put.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Cooper said:

.87d884a4f8b8a983b2c6a5af371bf868.jpg

 

 

Drago mi je da ima podršku, iako tokom meča često poželim da ga zadavim.

 

Ono čega se najviše bojim, je da postoji realna šansa da će nama cela sezona zavisiti od njega. Nama je on trenutno u sastavu jedino krilo, a i to jedino krilo nam se raspada. Bukvalno nemamo nijednog igrača koji tu može da uskoči osim Trife, koji em je klinac, em ni njemu to nije prirodna pozicija. 

 

Rade se trudi, juče dobra odbrana, pomogao u skoku, 3 ukradene...  Ali džaba sve kad ima 2-12 iz igre, a skoro sve šutnute trojke sam kao duh. U napadu je bio ne igrač manje, nego je i nanosio štetu. Na kraju, jedini sa -/+ indeksom u minusu.

 

Da trojka neće, to mogu da razumem. Kao i uvek, zameram mu na nekim odlukama, tipa skine loptu u napadu, okružen trojicom, sa leve strane koša i svejedno napada, popije bananu, oni kontra i trojka iz iste. Juče 3 blokade dobio. 

 

Sa druge strane, u četvrtoj je imao onaj jedan višak sa desne strane, dobio loptu u spot up-u, odbrambeni kasni, on po prvi put odluči ne da ne opali, nego ga sačeka, probije, napravi višak, mi rešimo taj napad lako. Samo malo strpljivije, biće to dobro. Ili barem bolje nego ovo sada.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kako ce Zagorac da nam usere sezonu ovo nisu istine, samo ne znam ko je ludji on ili Trinkijeri koji ga gura sve vise a ovaj ne zna nista.

 

Zagorac izgleda kao neko ko zaboravlja kosarku svakim danom umesto da je bolji..

 

Poslednje 2 utakmice u ABA 0p, vec je imao i par sa 5,6p...i dalje stoji da je odigrao 3 utakmice za skoro 2/3 sezone...kad je bilo malo bitno nije ga bilo.

 

Samo mi jedno nije jasno po cemu on ima ovoliki kredit kod navijaca? Kad sam video post GTR sinoc opasan krindz me je udario...decko ne zna gde bije cele sezone, ovo nije par utakmica...jednostavno par vas ne zeli da pogleda istinu u oci pa izmislja neke gluposti tipa TRENUTNO igra lose, i ne zna gde bije...psiholoski kanal??? Daj nemoj da se zajebavamo...

 

Samo cekam sad da mi neko odgovori pa pokidao je odbranu sta pricas? 

 

Ja iz glave znam da je preko njega 10p palo i to iz glave, kad je zakasnio sa rotacijom i kad mu je covek ostao sam nije ni potrcao da mu oteza sut nego je ostao ispod kosa.

 

Umesto da se coveku smanji minutaza, da mu se smanji uloga ma jok nista...izgleda Trinkijerija pali to sto ovaj igra lose, sinoc ga ovi pustaju par puta samog za 3p i pune reket ovaj kao sisa ne sme da sutne, pa kad sutne to nije ni blizu...a pritisak nije ni blizu onakav kakav ce da bude uskoro.

 

On je nas FC3, vezao je sinoc 3 utakmice sut iz igre ja mislim 0-21 tako nesto...ABA liga plus EC protiv Fake i naravno da je stavio ego po strani protiv Fake i da je dodao nekom taj poslednji sut sad bi mozda bili na 4-0 a ne 3-1...

 

Sinoc se videlo da Ogi veca muda od njega...kad se odlucuje lopta verovatno ide Waldenu,Gordicu,Pejdzu i na kraju Jaramazu....Zagorac nije ni u top 5 tu..a covek je opet bio toliko bezobrazan da uzme onaj poslednji sut i da ispali airball...

 

Da se opet ponovim, da se Zagorac preziva Cakarevic ili Vrabac navijaci bi ga terali iz kluba ili bi imao 5min po mecu...ali ne njegovo uvlacenje u bulju navijacima radi posao, ponekad uvek podrska nije dobra opcija..ponekad zvizduci imaju veci efekat.

 

Sto je najgore svi znamo da ce isto ovako da igra u PO ABA i kasnije utakmice u EC i da nece nigde da ga bude ali ne samo podrska..tesko nama.

 

 

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Stex said:

Kako ce Zagorac da nam usere sezonu ovo nisu istine, samo ne znam ko je ludji on ili Trinkijeri koji ga gura sve vise a ovaj ne zna nista.

 

 

Kako misliš "gura ga"? Koju opciju ima, da igra sa 3 mala, pa Jaramaz na krilo?

 

Šta Trinki misli o tome, jasno nam je reklo dovođenje Redinga. Svi smo čekali beka, a Trinki na kraju doveo 2/3 igrača. koji je u ovim godinama svakako bliži trojci. Sada, kad se ovaj povredio, nije da ima izbora.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...