Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

10 minutes ago, pendulum said:

 

Daleko smo mi od finala ECa, baš daleko...

 

 

ali za svaki slučaj skoknem na sajt EL i proučim raspored Valensije do kraja  😄

Edited by realno *w
  • Like 3
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Jeste nas Zagorac vratio u zavrsnici sa nekoliko teskih poena, al ti sutevi ce cesce biti promasaji. Ovaj poslednji sut nije vredan komentara.

 

Imali smo ogromnu sansu da, mozda i obezbedimo domaci teren kroz eliminacije, a ovako ce biti teska muka da se uopste plasiramo dalje. Pobeda sledece nedelje je moranje.

Edited by Xpert
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

U gostima se ide po pobedu, ne traže se produžeci. Imao je Rade čist šut, problem je što je podbacio skroz. Biće bolje, odigrao je dobru završnicu na obe strane pre poslednjeg napada.

 

Naporna utakmica, tuča samo takva, a baš nismo imali raspoloženog igrača. Sledeće nedelje bi Turci morali da budu ugaženi. Ne mora 30, može i 23 razlike.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Bio sam u fazonu da se nema šta zamjeriti momcima, ovi igrali baš onako agresivno (moram im se odati priznanje na energiji), kriterijum očajan, oni pogodili gomilu baš teških šuteva...ali onda se desio Rade. 

 

Kapiram da nas je u ogromnoj mjeri vratio u meč, i nemam nikakav problem sa tim da on uzme taj posljednji šut, ali ovako očajna odluka je problematična na toliko mnogo nivoa. Ima dovoljno vremena, odbrana nepostavljena, radi nam dvojka itekako, bukvalno je onakav šut posljednja dobra varijata. 

 

Ostaje da se nadamo da će ući kada bude trebalo. Uostalom, taj stav koji Rade nosi u sebi je ono što može da mu napravi karijeru iznad nekog suvog prosjeka (vjerujem da ga je taj stav i "izvukao" nakon epizode u Memfisu), ali će jednostavno u jednom momentu morati da počne i sa košarkaške strane da ga potkrepljuje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dvije stvari, prva, baš nešto razmišljam kako sam se smirio posljednjih par godina i ne doživljavam tragično svaku utakmicu, za šta će se večeras ispostaviti kao žestok fail, biće samo da nismo odavno odigrali nešto kompetentno.

Druga stvar, koja bi se mogla pokazati kao blagotvorna u smislu reality checka, je da se stvorila neka atmosfera nepobjedivosti u ekipi i oko nje, umislili smo da su nam u timu neki polubogovi koji imaju izlaz iz svakog problema. Atmosfera je dobra stvar ali s mjerom, svo to instagramisanje, zajebancije na treninzima, opuštenost proizašla iz pretjerane samouvjerenosti morala je doći na naplatu kad tad pa, stoga, bolje sad dok još držimo sve u svojim rukama. Koliko sam u pravu vidjećemo već za sedam dana.

I na kraju, izgubili smo tekmu ali smo dobili Kakadua, momak je opasan mamojeb.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Rashawn Thomas da promijeni dilera i da počne da dimi neku dizalicu i da se mane džiberisanja po instanetima.

Kako je počela tekma prisjetio sam se, silom prilika, kako Turci zatvore većinom domaće utakmice tako što im sudije uvedu utakmicu u ritam koji im odgovara. Ovaj put im je prošlo na žalost.

Sutra trening u šest, plejevi kontrola lopte pod pritiskom, za bekove šuterski, za centre građenje obruča, Radetu krugovi i sprintovi.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...