Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

9 hours ago, Cavani said:

Sto, uvek moze da se nadje parking u dve tri ulice od Arene najdalje, laganih 7-8 minuta pesaka.. Strava je Arena u odnosu na Pionir i u tom i svakom drugom smislu.

 

8 hours ago, Knipex 4 Laki said:

Neiskustvo uzelo danak 😄 ja uvek parkiram kod zgrada preko puta Vera. 10min pešaka do arene ali zato odmah izlaziš na put kući bez gužve.

 

Ma znam ljudi, ali jednostavno nije bilo mesta. Sve sam prošao okolo, do merkatora sam išao bukvalno, ali jednostavno nema, vidiš da i drugi kruže. Na kraju posle nekih pola sata, 40 minuta nađem skroz sa druge strane autoputa, otprilike preko puta Holiday Inn-a. Mislim jeste bila puna Arena, ali ovakav haos nisam očekivao.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Elem, što se tiče utakmice, lepa pobeda i lepo veče celokupno gledano (minus neke stvari), ali mislim da treba malo smanjiti euforiju. Nama je sinoć ulazilo bukvalno sve, pogotovo na početku kada smo se odlepili, a to nije nešto što je naš forte ove sezone i generalno jedino od Pejdža možemo očekivati nešto konstantno u tom aspektu. I ono na početku drugog poluvremena kada je bila ona kratka kriza, i to je prekinuto trojkama Waldena i Zagorca, a da to nije ušlo, pitanje šta bi bilo, spustili su na 11 čini mi se. Posle toga je već bilo odrađivanje posla.

 

Bata Gorda car, Mosley jaguar bog.

 

 

Inače, izgleda da se ovo sa frakcijama završava. Sinoć je vučićeva db ekipa bila na obe tribine, pre par dana su ovog jednog vođu Partizanovaca bukvalno držali ko taoca i snimali dok je on govorio da su on i Kimi najveće pičke. Izgleda da im je ono sve učestalije vučiću pederu došlo glave.

Edited by djole
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Jakob Aman said:

Ne da nam treba nego ovaj tim plače za još jednim centrom. Hvala Jankovicu,  ali daleko je to od onog što treba našim ambicijama.

 

Rekoh juče za vreme tekme - evo disertacije na temu toga koliko nama nije "gužva" na 5.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, AgroLaki said:

Kada je pocela sezona, svi smo bili u tripu da Andrija dozira Voldena i da mu ne da da divlja. Kako je proticalo vreme, ocekivali smo da napuni nekog onako dobro, ali iskreno vise ne verujem da u plej of utakmicama moze da se otkaci i resi neku tekmu sa 20+ poena. Verovatno ga je struka malo precenila u smislu sta moze da uradi u ligi tipa ABA. 

 

13 hours ago, Shonewizard said:

 

:Hail:

 

😛

 

Boy, that escalated quickly...

 

Salim se, svaka cast svima na igri, videlo se da je Kori od samog pocetka super naspanovan. Ipak, ostaje deo koji sam napisao iznad, nadam se da ce odraditi bar jednu ovakvu tekmu u PO protiv Buducnosti ili KKCZ. Do tada, ipak mi ostaje Gorda kao glavni igrac za takve meceve. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sad kad smo arhivirali "nikad slabiji" Virtus, slede nam 2 veoma važne utakmice.

Prvo nam dolazi Ceda, i tu bi bilo lepo da Reding i Tomas zamene bekove od sinoć. Imaju idealnu priliku da šamaraju Blažića, Murića i Simonovića.
Ono što ne znam je kakva je situacija sa Boutrajtom, bio je najbolji protiv Cibone, pa je preskočio Igokeu.

A za 6 dana idemo u Italiju, Trento je pred eliminacijom ako popuši i biće silno motivisani.

Nemamo ekstra kvalitet, ali bar imamo tela za trčanje i klepanje, neko će već u napadu iskočiti.

I valjalo bi što pre priključiti onog Kakadua. Vidim da još nije Ostoja tvitnuo.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Cooper said:

Faul u napadu...
 

 

 

Žestoko sam se iznervirao kod ovoga, uveren sam da nisam video puno smešnijih sudijskih odluka. Što reče Luča, samo faca sudije ispod koša dovoljno govori na tu temu.

 

 

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Stvarno ne znam sta vam je, sudjenje je bilo fenomenalno izuzev nekoliko nezaobilaznih idiotizama cika Hriste. Plakacete za ovakvim pistanjem, verujte, koliko vec protiv Trenta.

Generalno je sudjenje bilo ok, ali su na pocetku trece vezali bas par idiotskih odluka. Prvu nesportsku nisam dobro video, ali druga Bircina je bila wtf. Pa onda ovaj faul u napadu + nekoliko sitnijih stvari gde kriterijum nije bio ispeglan (nama svirali bas smesne faule a njima par stvari istolerisali. Secam se Jaretovog polaganja gde ga je defanzivac u skoku bump-ovao kukom taman da ga izbaci iz ravnoteze). Sve u svemu da je tekma bila egal, ta deonica je mogla skupo da nas kosta.

 

Naravno i mi smo fino kumovali tom raspadu

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Ne sam Safete said:

Nije mi jasno zasto se Rade nije spustao pod kos kad ga Milos cuva a bilo je ne malo takvih situacija.

 

Probao je u prvih 2-3 minuta dva puta da postuje Markovica cini mi se i oba puta je izgubio loptu.

Posle toga mislim da nije pomisljao na to, cak ni vs. Tea. Inace generalno njegova post igra ledjima ka kosu je kriminalno losa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, lord_slawe_ said:

 

Probao je u prvih 2-3 minuta dva puta da postuje Markovica cini mi se i oba puta je izgubio loptu.

Posle toga mislim da nije pomisljao na to, cak ni vs. Tea. Inace generalno njegova post igra ledjima ka kosu je kriminalno losa.

isto sam pomisljao (Markovic ga ugasio) ali opet ne probati protiv Tea mi je van svake pameti

 

mislim, pričamo se dan poslije tekme nije mi ovo sinoc pokvarlio ugodjaj :classic_smile:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...