Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Imamo dosta stranaca, ali dobra stvar je sto se vecina mogu posrbiti. Ostali bi Gorda i Pejners, mada nisam siguran jos koliko ce se ovaj drugi zadrzati u klubu. To znaci da ima mesta za jos 3. Sto bi znacilo da bar jednom od cetvorice (Redzi, Mozli, Kori i Tomas) treba obezbediti srpski pasos. To je izvodljivo.
Inace, ovaj Jamal izgleda brzo i eksplozivno za jednu cetvorku (gledajuci klipove od prosle sezone), a da ne pricam o petici. Deluje mi slicno Mozliju s tim sto deluje malo popunjenije. Ocekujem da ce neko strucniji vec napisati malo detaljnije.

Naravno, sve oci uprte u Steve Francis-a[emoji16]

Link to comment
Share on other sites

Meklin je odigrao odličnu sezonu u Albi i nakon toga je da kažem igrao korektno. Odličan je pik end rol igrac i Partizan će sa njim dobiti stabilnost jer će on uvek da isporučuje svoje, veoma pouzdan. 

Meklin - Mozli odlicna kombinacija. 

Za stil igre koju forsira Trinikjeri je Meklin odlican dok mi I dalje nije jasno zašto je Arta doveo. 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Peiners bi nas mogao napustiti vrlo brzo, a po kuloarima se priča da mu je zamjena Andrew Harrison.

 

Ja nisam siguran uopšte koliko je nama potrebna izmena ako ode uopšte. Naravno, značilo bi za borbu na dva fronta, ali u ABA može i Trifa malo više da se gura i trpi.

Skroz dobro smo pregurali prethodni period i to uglavnom sa neigranjem dvojice sa pozicija 1 do 3. Prvo je Jare odmarao, pa onda i Volden, a sve vreme i Pejners ili nije igrao ili je imao jako malu minutažu. 

Eventualno bih probao sa nekom mačkom u džaku iz Amerika, pa da se eventualno zadrži za dogodine. 

Link to comment
Share on other sites

A koji je to stil igre koji forsira Trinki? Zaista pokusavam da spojim tackice, no ne ide mi bas. U top5 ekipa smo u EC po broju sutnutih trojki, dok smo istovremeno medju 2-3 najlosije po procentu ubacenih sa jedva preko 30%. Bolje serujemo loptu as of late, ali smo i dalje u donjem domu po broju asistiranih poena. Uz sve to smo jedna od ekipa koje igraju najsporiju kosarku u takmicenju. 

 

Kad je sve tako, kako to da 1 McLean odgovara vise od 1 Artyoma i zasto se nista ne radi na temu podizanja fleksibilnosti u napadu? Kako Andrea zamislja da od ovog rostera napravi istinski funkcionalnu ekipu koja napada trofeje?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne bih rekao da sa Waldenom ima neke misterije. On se isprofilisao kao nekakav desetobojac, kao zna od svega po malo, a nigde nije vrhunski. Neki alibi plej sustinski. Nije dovoljno los da bi zasluzio ostre kritike, a ni dovoljno dobar da na parketu pravi razliku. 

 

Zagorac, sa druge strane, ima mozda jos tih 2-3% verovatnoce da se otkaci i konacno pronadje glavu. Medjutim i to je onako na ultra dugackom stapu i pravi navijacki wishful thinking, da budemo posteni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Meklin ipak ne dolazi? Zapelo oko raskida ugovora... pa kako je registrovan u KSS? 😄 

 

 

Samo da Lovernj ne dodje kao onomad na 4. utakmicu. 🙂 Ali bez zezanja, to bi vam bilo najbolje pojacanje, realno. Sve vec zna, nikakvo privikavanje nije potrebno, energija je uvek bila tu... a znamo i da zna znanje. 

Link to comment
Share on other sites

A koji je to stil igre koji forsira Trinki? Zaista pokusavam da spojim tackice, no ne ide mi bas. U top5 ekipa smo u EC po broju sutnutih trojki, dok smo istovremeno medju 2-3 najlosije po procentu ubacenih sa jedva preko 30%.


Jednostavno je, što više trojki šutiraš više ćeš i ubaciti. [emoji3]

McLean je bio završen posao a onda je iskrsao Žo u zadnjem trenutku kao (mala) mogućnost. Ako ne bude ništa od Žoa, ostajemo na McLeanu.

Ajmo sad svi hype! [emoji23]
Link to comment
Share on other sites

Partizan je igrao, za moj ukus, odličnu i brzu košarku do utakmice sa Zadrom. Udarna igla u tom momentu su bili Jaramaz i Tomas.

Posle Zadra sam pitao na Aba temi zašto je igra Partizana podsećala na igru Mornara I toliki broj sutnutih trojki jer mi je to bilo atipično za Partizan do tog momenta. 

Ukoliko imaš neku naprednu statistiku do utakmice sa Zadrom i posle, EK I aba liga zajedno, da izbaciš broj poseda, suteva za tri, pa da se uporedi @SteveFrancis#3

 

 

Verujem da ce dolaskom Meklina spasti minuti Jankovica i da će sa takvom rokadom Partizan dobiti na brzini i odličnoj pik igri u napadu. 

 

 

Edited by propolis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...