Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Quote

Trinkijeri: "Protiv Redinga sam igrao četiri ili pet finala u Nemačkoj, to sve govori... Ali kada mi partizanovci Lučić i Mačvan o njemu kažu sve najbolje, onda je jasno da smo na pravom putu. Nije još u pravoj formi, ali dobiće u narednim utakmicama minute da se uigra sa timom".

 

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Stiletto said:

Ima li Reding pravo da igra večeras?

Ne znam da li ima pravo da igra, al je sinoc bio na pripremama u beton hali, ocigledno je brzo shvatio prednosti igranja za veliki beogradski klub😎

P.S. Da ne gresim dusu, otisao je oko pola 12😎

Edited by Gudura
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, realno *w said:

Kuloari spominju Mustafu Fola. 

 

Dosta tanak igrač, al ajde to, nego što mi se koncepcijski nikako ne uklapa. Onda ćemo zvanično imati dva i po centra, od kojih niko ne zna leđima da reši ni mismeč, a kamo li drugog centra.

 

Dovedoste deset igraca, ispred Zvezde ste, imate raspored da se uzme i prvo mesto do kraja, odlicna atmosfera, dva kola pred kraj evropa kupa ste u drugoj fazi i opet koje god ime da se pominje ili dovede nesto fali. Sta bi bilo da imate Covica, Davidovca, Odza i Sakotu, uzivajte bre malo,naravno da ne moze da stigne evroligaski igrac i da nije potpun ali se do sad ispostavilo sve kao pogodak od Mozlija do Tomasa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...