Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Ne znam sta bih rekao. Da je ono sto sam ocekivao - nije. I dalje nam opasno fali poena. Ali mozda nam se konacno malo popravi protok u napadu.

 

I da, deluje da je Zanis na izlaznim vratima.

 

Ovo jos dodatno pojacava pritisak da se nadje ozbiljan centar.

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Jakob Aman said:

Volimo da opljunemo čoveka pre nego što i šutne na koš više nego 'leba da jedemo. 

 

Ja sam već napisao da je "Redži pre par godina bio tačno ono što nam treba" - kreativan igrač, dobra odbrana, za beka više nego dobra kreacija. 

 

Problem je što je on u velikom padu, već par godina. Svoj vrhunac je imao u periodu 2011-2014, posle toga konstantan pad. On je prošle godine imao 7ppg u ekipi koja je igrala tekme na 80-90 poena.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ja sam sad došao u fazu da kad već nihe pojačanje, samo da ne bude oslabljenje... 😂

 

Nisam Redinga gledao sto godina, pamtim ga kao dobrog i zahvalnog igrača, ali plašim se da je dosta vremena proteklo i da to više nije taj isti igrač. Nemam pojma, bumo videli.

Link to comment
Share on other sites

Ne očekujem ni ja da dovedemo igrača sa 5+ godine EL iskustva, a pri tom zdravog i pravog, jasno je koliko to košta. 

 

Ali neki igrač bez, ili sa minimalnim evropskim iskustvom, a pri tome mlad i željan krvi, je svakako dostupna opcija. Rizična, ali i sa većim plafonom svakako.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Reding vam je dobro pojacanje ako ste trazili igraca uloge koji je pouzdan. On nikad nije bio lider ni skorer u ekipama gde je igrao ali je jedan proveren igrac rotacije. Evrokup verzija naseg Perperoglua, ni Stratos nije nikad bio lider ali nece se uplasiti da uzme odgovornost. Tako i Reding.

 

Sad, ako ste trazili nekog ko ce da ima loptu u rukama i da resava kroz 1-1 onda kada je gusto, mislim da ovaj nije taj tip igraca. 

 

Ili aj ovako da kazem, pojacanje je sigurno ali mogli ste dosta bolje. Recimo, Renfro je mnogo bolje bio pojacanje prosle godine.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...