Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

46 minutes ago, Isiah said:

Ocigledno igrac vise za rotaciju, nista spektakulare ali u dobrom sistemu (kakav je nas, jelte) moze biti vazan sraf. 

 

To i jeste jedan od problema, ova ekipa je prepuna srafova. Ozbiljan deficit top talenta tesko moze da se zamaskira kada se bude odlucivalo o trofejima. Nije de facto nemoguce, ali zahteva alhemiju koju (with all due respect) do sada Trinky nije pokazao.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Što se Zvonceta tiče, nisam nezadovoljan 🙂

Očigledno se išlo na low risk igrača, sa evro iskustvom. Ako se ne varam, u Cedeviti (ili Dfacki, zaboravih) je imao 50% za 3 na nivou cele sezone, prema tome teško da nije upgrade.

Pri čemu, može na (za) 2, može i na (za) 3, a može i jako do samo koša. 

Link to comment
Share on other sites

Bell je trebalo umesto Letonca. Dogovoren pre Limoza. Onda je Letonac odigrao dobro u Francuskoj, pa stavljen status na hold.

 

E, sad, ako KKP odluci da zadrzi oba, onda pretpostavljam nista od dvojke, mada se prica sa tim nekim ex Bullsom. Ne znam sta ce biti, to se menja iz dana u dan.

Link to comment
Share on other sites

bell jedino u buducnosti nije opravdao ocekivanja. slazem se sa mairosom. dobar igrac posebno u sistemu kakav je vas, pod cvrstom trenerskom rukom. zahvalan igrac, dobar suter, dobar defanzivac sa solidnim pedigreom preko bare

Link to comment
Share on other sites

Nisam zadovoljan ni u jednom slučaju. Ako je došao umjesto Peinersa, to je baš neozbiljan potez, da se ne istrpi čovjek mjesec dana da se adaptira nego se katuje prvom prilikom, i to za igrača koji je kvalitetom tu negdje na istom nivou.

Ako je došao da glumi beka to je tek promašaj, nama treba skorer a Bell je to tek sporadično. Gaudlock sad zvuči kao vlažan san.

Na par mjesta sam pročitao da Parahuski ima nekih privatnih problema, ma šta to značilo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...