Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Malo smo se umorili, sve ok.

 

Nije moralo bas sa 100 razlike, ali u nacelu dobar poraz. Da tim ne pomisli da je ne znam kako mocan. Ima stalno da se rudari na max ako zelimo pobedu, tacnije ovaj tim samo sa ekstraordinarnom borbenoscu moze da nadomesti nedostatak talenta.

 

Tako je govorio Dule.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Poraz sam po sebi nije toliki problem, ali mnoge druge stvari jesu.

 

Beka još uvek čekamo, valjda. Tri pojačanja nam se potpuno raspadaju i tu se aspolutno ništa ne menja. Parahuski još odigra i dobru odbranu, svejedno se ponavlja situacija da to bude jedna ili dve kraće epizode po tekmi i to je to.

Peiners tek posebna priča. Igrao 15ak minuta, promašio jedan zicer i to je bilo to. Na sve to, imamo i Novicu za kojeg nikada ne znamo da li će biti u stanju da odigra makar 5 dobrih minuta.

 

Sve u svemu, vrlo sam blizu zaključka da ova ekipa ne može ništa da uradi, ako se nešto drastično ne promeni.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam još mišljenja da ovo nije realna slika stvari, stalno smo na putovanjima, imamo malo ili nimalo treninga, ekipa raste isključivo kroz utakmice. I u takvoj situaciji mi imamo solidne rezultate.

 

Treba samo strpljenja, da zaokružimo roster što prije i da krenemo da riljamo parket kroz treninge. Neku realnu sliku stvari možemo sagledati tek oko nove godine, do tada je čisto naglabanje na malom ili nereprezentativnom uzorku.

Edited by Son_of_a_gun
Link to comment
Share on other sites

Pa kroz te treninge se nadam da će se naći način za uvođenje Peinersa i Parahouskog u rotaciju. Mislim lupam sad, nisam pratio igre njihovih bivših klubova ali pretpostavljam da se igraču lakše navići na igru u novom klubu što je ona sličnija sistemu iz kojeg dolaze.

 

U svakom slučaju to nisu nedorasli igrači, veliko iskustvo je iza njih, mnoštvo klubova i zavidna statistika, ne može se košarka zaboraviti preko noći. Koliko brzo će pokazati svoje kvalitete zavisi isključivo od trenera i od vremena raspoloživog da se nauče akcije ili naprave neke za njih. 

 

Još jedna stvar, treba s igračima da se radi na psihičkoj pripremi, motivaciji, rad, priča, rad, priča, a sve to iziskuje raspoloživo vrijeme koje do sad nismo imali, ili ga nismo imali dovoljno.

 

Umjereni sam optimista, a za neki mjerodavniji sud još je rano.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...