Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Finale EC: Virtus-Partizan.

 

Moze.

 

EDIT: Previse sere Trinkijeri. Non-stop se breca na novinare i pravi pametan. Pita te covek lepo zbog cega Novica nije igrao, odgovori kao covek.

Edited by Isiah
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako bi ovu tekmu posmatrao iz ugla one SFove i moje prepiske, ništa se tu posebno nije promenilo. I dalje nekako nema tog flow-a u napadu, puno izolacija, čak i ove asistencije (kojih inače nemamo previše), dolaze iz tih izolacija. Jedino pozitivno tu je što makar izborimo mismečeve za takve napade.

 

Odbrana je bila dobra, mada su nam tu dosta pomogli igrači Ritasa kod kojih se jako brzo uvukla neka nesigurnost. Gledao sam ranije hajlajtse sa meča sa Lokomotivom, kojoj su dali 92 poena, to je pucalo sa svih strana.

 

Veliki problem je neizvesnost našeg sastava. Tomas od "dobio udarac" do propuštanja već 4 tekme. Novica jednu izgine 25 minuta, sledeću ga nema sekunde, iako je Tomas povređen.

Ajde, za Novicu smo mogli i da pretpostavimo da će tako izgledati, ali Parahuski? Potpuna enigma. Imao je solidnih 20ak minuta protiv Tofaša, taman pomislim da će se stabilizovati malo, on naredne dve tekme zbirno 14 minuta. Još je protiv Primorske bio sasvim dobar, pa svejedno nije igrao više od tih 8-9 minuta. Mi sezonu, samo sa Mozlijem, ne možemo da izguramo. 

 

Dobar posao smo uradili sa ovom pobedom, baš dobar i to je velika stvar zaista. Ipak, meni su ovi problemi svejedno prvi na umu.

 

 

 

1 hour ago, mfmilan said:

Btw, ne znam dal ste primetili, Jaramaz 0 poena, 0/5 za tri.

 

Jaramaz nije normalan. Ok, krenuo ga je šut na otvaranju sezone, ali deluje da je on potpuno izgubio osećaj i zaboravio šta je najjača strana njegove igre. U Kopru na -9, koje su nam tada izgledale kao premija, diže dugu dvojku iz pika, sa 6 metara. Sinoć do besvesti forsiranje za tri, a bez pokušaja za dva? Solidna odbrana stoji, ali on mora da bude svestan svojih limita. 

 

Pejdž je klasični toplo/hladno igrač, ali i kao takav će imati prednost u odnosu na Ognjena, ako ovaj ovako nastavi. Kod Pejdža mi jedino nije jasno da on sa takvim telom i fizikalijma, u svom arsenalu nema flouter? Svi gu sada skontali njegov šut, svaki put kad dobie loptu u spot-up, odbrambeni se zaleće bez razmišljanja i gotovo da nema posledica, ako ovaj probije. Totalna bezidejnost. Sve ovo naravno, ako ikada dovedemo beka.

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

Kad pogledate, sezona nam je za sad odlicna.

 

Jedini igrac koji je bio konstantan ne igra vec 4 utakmice. Ostali bljesnu pa nestanu. U napadu nemamo nikakav flow, nema neke ideje oko koje bi se nesto gradilo, nema nikakvog resenja, kad je gusto idemo na silu.. a opet, skor 3-1, dve pobede u EC u gostima. Reklo bi se da rezultati ne prate igru.

 

Sto nas dovodi do zakljucka da imamo dosta rezervi, ako se dovede taj neki ubica, vrati se Tomas, ostali se posloze.. moglo bi da bude svasta. A isto tako moze i da ne bude nista. Ali ajde da se nadamo da su ovo porodjajne muke.

 

Sve u svemu, bar ce da nam bude zanimljivo.

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Luchifer89 said:

Jel može za 2, a bogami i za 3? 

Jel može jako i do samog kraja?

Jel ima "njegovu poziciju"?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukratko - da za sve. Jedino je pitanje koliko ga je godina G lige usporila.

 

Vrhunski suter, mnogo cistiji recimo od Kilpatricka ili Seldena, a izvesno i jeftinija opcija. Brz izbacaj, visok luk, odlicna visina za poziciju i vrlo tesko ga je braniti iz pull-upa. Ume da koristi obe ruke i zavrsava uz kontakt na dosta nacina. Odlicne kretnje u napadu, nije od onih koji stoje i cekaju. Nije bas gabaritan toliko za tu visinu, poput Boba recimo i bez obzira na solidnu brzinu i voljni momenat, odbrana nije nesto cime odusevljava. Medjutim, pitanje stava, kakav nam igrac treba. Meni se nekako cini da nam je potrebniji flamethrower nego osrednji napadac sa plus defanzivom.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...