Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

ovo je neki novi pocetak,

mi smo od pionira napravili nasu kucu, uzdigli ga na nivo magije, cuda, mesto gde nesto sto je nemoguce, nesto sto je iznenadjenje postaje deo svakodnevnice, postaje nesto sto svi ocekujemo, postaje nesto sto svi podrazumevamo, znamo da ce se desiti... nije to nastalo preko noci

vrv je i tada u pioniru bilo pogleda i razmisljanja kao danas u areni, ma vracaj halu sportova / ma vracaj pionir

 

ne znam

mozda se samo tesim

 

bravo za pobedu

moze i mora bolje i na terenu a pogotovo na tribinama

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Alek The Great said:


 

 


Mislim da to uopste nije bio Misa. Doduse, kadar je bio s ledja, ali je delovalo kao da razgovaraju. Misa zna engleski? Metalika moj dobar drugar? No way Jose!!!

 

Moguće...ali Misa je nešto govorio njemu ko zna na kom jeziku, a Rasa nekom trećem liku i onda slijedi dodir "iscjeliteljske ruke" 

Link to comment
Share on other sites

Gledao prvo poulvrijeme (ili bolje reći slušao) u vožnji, i mlatio po volanu jer sam imao osjećaj da mi za svaki koš rudarimo, a oni na sve odgovaraju laganom trojkom ili nekom 2+1 situacijom. I onda dođe kraj 2/4 a mi na laganih -4. 😲 Tu sam već očekivao pobjedu, i tipa nekih 25 primljenih u drugom poluvremenu, i to ne zato što ćemo da zaigramo neku defanzivnu kliniku već jednostavno jer je ovo bila jedna od onih default utakmica, gdje sve ide po nekom šablonu, samo je pitanje na kojoj ćeš strani da se nađeš. Sinoć smo bili na pravoj strani. 😁

 

Bravo momci!

 

Ne bi valjalo za vikend da se prekida ova serija. 😁

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bilo sasvim OK. ja volim da svratim na Partizan, dodjem sat i po ranije, izljubim se sa kapitenom, bacim reč - dve sa Ivčom, Kecmanom i Čarlijem, izblejim u SK boksu kod Srđana, posle ćaskao sa Ljubom Perketom u poluvremenu. jedino što su press mesta u Areni go penis, ne vidi se ama baš ništa. navijanje šizofrenija, malo ovi, malo oni, jednom u 40 minuta svi zajedno... 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ako bi nekako mogao da zaboravim prvih 18 minuta utakmice, utisci bi bili sjajni. Mislim da je i ono "odavanje pošte" dosta zbunilo naše.

 

Primljeni poeni po četvrtinama: 27 -22 - 17 -14. I to mi je nekako najbolji utisak. Definitivno smo dobro reagovali na njihov napad, rešili neke problematične tačke i sve je krenulo nabolje. Vilijams je mnogo bolje branjen u drugom, dao je samo 2 koša iz igre i oba sa distance. 

 

Iako nije bilo nekog spektakularnog učinka, lepo je videti da Parahuski provede 22 minuta na parketu. Mislim da u njegova tri boravka na terenu, nijednom nismo bili u minusu (0, +4, +1).

 

Rade - teška priča. Od onog kriminalnog drugog poluvremena protiv Igokee (-14 indeks), do ovakve partije. To će definitivno biti toplo hladno tokom cele sezone i na to treba nekako navići.

Edited by realno *w
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Volden

 

Ovakav Volden nam treba. Volim ja Gordu, i sinoć je odigrao jako dobro, ali ne može on sam da gura tu poziciju. Volden sinoć dobar šut + odlična organizacija napada i sigurnost na lopti. Sedam asistencija bez izgubljene lopte, a većina asistencija baš pravo "spajanje igrača sa košem". 

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Jako lepo veče u Areni, seo sam kao čovek, niko oko mene ne puši, ventilacija radi... Čak ni frakcijaši nisu bili toliko nepodnošljivi, što se mene tiče all fine, i poseta je bila ok s obzirom da imamo klasičan problem tima čija je podrška (pre svega na mečevima u Evropi) prerasla Pionir ali je istovremeno nedorasla Areni.

 

Što se tiče same utakmice - Volden kralj! Od kako ga je u trećoj četvrtini protivnički igrač sa brojem 1 provocirao, izvukao je par faula, podelio 3-4 asista i dao trojku (imao je i jedan ulaz gde je bio faul na ulazu, al dobro sad). Takođe, jedini koji je bio spreman da ne pukne u igri jedan na jedan u odbrani. Prečesto se dešavalo da Gordić ispadne, pa posle neko mora da koriguje, oni pas na stranu, neko je sam, pljas - trojka. Potrebno je da naši igrači spolja bolje i čvrše igraju odbranu 1 na 1.

 

Drugo, sinoć se jasno video zašto je Art tu. Čim je ušao odmah je uštopovan Williams, plus malo smo stegli defanzivni skok i nije bilo ulaza. Biće to još bolje, makar se nadam da će biti, pošto svi znamo da on nije klasičan panj već i da u napadu ima različitih rešenja i da može da isporuči desetak poena po utakmici.

 

Treće, Rade&Novica - junački, ali svi znamo da neće to tako izgledati cele sezone. I dalje me nervira kad rade vuče kontru od svog koša, previsoko i previše nesigurno dribla, umesto da da pas i da samo istrči. Trinki je pizdeo zbog toga i pokazivao prema plejevima, ali jbg... Novica me oduševio sa onom Divac forom kada je dao poslednji poen, vrh.

 

Idemo dalje - ova serija gostovanja ulazi u peak, ali ako se ovo preživi biće sve ok.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Dzep said:

Drugo, sinoć se jasno video zašto je Art tu.


moraće mnogo toga da pokaže da dočeka 2020. u crno-belom, iskreno. nije mi ostavio nikakav utisak, ni on, ni Peiners. ali duga je sezona.

Tofas gurao dok su gurali stranci. Kad izađu Ameri i uđu Turci, Berk, Jašar i ekipa, tu je Partizan napravio razliku.

Gordić odličan change of pace plej i ništa dalje, ali ništa dalje mu se i ne traži. Malo je Paige odd man out ovde, mora više da pokaže kad dobije minute u ovakvim utakmicama.

Link to comment
Share on other sites

@ raspored

 

Od ove tri tekme u EC, dve pobede bi bile baš dobar rezultat. A i od ove tri gostujuće u ABA ligi očekujem 2-1. Čak i za to će trebati dobro izginuti,

 

Nadam se da će Tomas biti spreman već za Primorsku.

Edited by realno *w
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...