Jump to content

Kucni ljubimci


Wingwalker

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Ja sam juče skinuo sa zida dnevne sobe jednu od tri slike većeg formata koja je tu par godina, odneo je u spavaću sobu i odatle doneo drugu približno istih dimenzija.
Danas moj pas, po standardnoj rutini, sam otvara ulazna vrata, ušeta usporeno u dnevnu sobu...prilazi fotelji u kojoj sedim, da se pozdravi i ugledavši drugu sliku iznad mene...wtf transformacija u neki aporterski stav uz uporno mrmljanje i pokazivanje glavom ka zidu.
Ja se par puta okrenem misleći da je neka buba ili pauk jer ih inače uvek primeti i lovi na terasi...i shvatim da on gleda pravo u sliku, pa u mene i samo traži da mu se čovečanski objasni čemu ta intervencija i zašto se njega ne pita ništa u ovoj kući.
Svaki novi predmet koji unesemo u kuću...lampa, suvenir sa letovanja, novi ruter za wi-fi... čim udje, a to radi samo par puta dnevno, primeti taj predmet, onda tek pridje i čekira ga njuhom i tada obavezno pogleda u nas i krene da mumla dok mu ne kažeš: "u redu je Skubi...naše je, kupili smo."


  • Like 3
  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Da se javimo pošto je sad skoro sve u redu, pretekosmo. Piksi je imao dve operacije u par dana. Najverovatnije je zbog problema sa pojačanim polnim nagonom prostata povremeno blokirala mokraćni kanal pa su se stvarali kamenčići. Pri prvoj operaciji je izvučeno 48 komada iz uretre i bešike. Na žalost jedan se zadržao kod kosti penisa i blokirao mokraćni kanal. Usledila je još jedna operacija nakon 2 dana. Izvukli kamenčić i uradili sterilizaciju da se problem sa prostatom ne bi ponavljao. Sutra skidamo kateter i sa infuzije koju je primao 6 dana prelazimo na terapiju antibiotik tabletama 7 dana. Zadnjih 10 dana se ne odvajamo jedan od drugog :heart: Jedina dobra stvar je da je skinuo deo viška kilograma, nekih kilo i po. Kaže doca još kilo dole i to je to.

 

Ako nekome, nedaj Bože, zatreba, preporučujem Vet-Planet na Tošinom bunaru. Vrhunski su odradili posao. Veterinarska ustanova iz mog mesta Nova-Vet je dala sve od sebe, ali nisu imali svu potrebnu aparaturu pa su nas uputili u Vet-Planet. Posle operacije smo nastavili u Nova-Vet gde sutra skidamo kateter.

 

gbNBNXX.jpeg

orOSZun.jpeg

  • Love 4
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...