Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

1 hour ago, Guru said:

 

Pa prošle sezone, pred našim očima. Doduše, moguće da je bolji već par sezona, samo nije dobio priliku da igra na ovom nivou. Gist je već duže vreme u slobodnom padu, od njega je ostalo ime i jaka cena, njegovo dovođenje je jedan od većih promašaja i besmislenijih poteza.

 

 

 

U čemu je to Gist dva nivoa iznad Mozlija, osim u reputaciji? Mozli je defanzivno savršen centar za današnju košarku, em elitni rim protector, em sjajan u preuzimanjima, u napadu izuzetna lob meta i finišer, napast na ofanzivnom skoku. Uz to ima neuporedivo bolji pristup i motor od Gista, koji je neretko samo fizički prisutan na terenu. Jedan igra svaku utakmicu kao da mu je poslednja, jer želi da se konačno dokaže na velikoj sceni, drugi odrađuje jedan od poslednjih ugovora u karijeri, fizikalije mu u padu, a da igra na skill ne može, jer nikada nije ni bio taj tip igrača.

 

Na toj poziciji je Partizan odradio bolji posao od nas (kao i Budućnost), bolje da prihvatimo realnost i naučimo nešto iz te greške, nego da guramo glavu u pesak i veštački hajpujemo igrača koji se ispostavio kao promašaj.

 

 

 

Bravo za čitav post, a ključno je ovo na kraju. Odnosno, hoćemo li nešto naučiti iz ovog lupanja po labrnji koje smo doživeli ili ćemo hrabro da okrenemo i drugi obraz.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Rece li Covic upravo da je bila kampanja za trenera pre mesec dana i u skoro istom dahu, da je bilo kampanje za podrivanje Zvezdinog sistema i da je neko dao pare za to? Jos dodao da dok on ne ode u penziju "to se nece desiti"... Mislio na dolazak Radonjica "kao podrivanje sistema" i da dok je Covic u Zvezdi za Radonjica nema mesta?

 

Jebote, recenicu pre toga kaze da se ne ustrucava da novinarima kaze sta treba u lice i onda u sledecoj polurecenici pocinje sa rebusima, engimama itd...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kronostime said:

U kom svojstvu prica Sakota?

 

 

u svojstvu trenera koji je završio zvezdinu sezonu. sve vreme ili većinski se pričalo o rekapitulaciji dezone koja je prekinuta

 

 

za mene je ovo jedno osveženje - obično kada nekom istekne ugovor ili se raskine, taj može da se dobije samo privatno. bilo bi lepo da ovo bude početak nekog kontinuiranog efforta, makar u zvezdi. da trener ili važniji igrač, napravi neki konf zajedno sa klubom kao recap

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nebojši džaba posvećenost ovom sportu, menadžerski skilovi i fore kada nakon samo desetak rečenica iz njega mora da iskoči na površinu taj samoživi drčni žandar sa krvavim zubima, teorijama zavere i obaveznom mantrom ,,sve je to zabeleženo, sve znamo''.

Doktorirao je izron i održavanje na površini skretanjem fokusa sa svojih grešaka postojanjem nekog arhineprijatelja koji eto opet buši i ne staje...

ali jak je on...izdržaće. 

Da nije zauzet košarkom ladno bi u ovom sistemu kao skrojenom za njega peglao ministarsku fotelju...do dve.

 

Tretiran antikorozinom,  prefarban PVC farbom u dve-tri ruke...presvučen epoxi smolom i ispoliran do besmisla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 10
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...