Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

 

 

Znači...sigurno smo završili sa Filipogluom, Štimarom, Odžom, Lukasom, Šakotom, bratom Perperom i Lorenzom mačkom a nadam se i Borišom...

makar neko novo lice gledali na poziciji: ''samo što me nije krenulo...'' žali bobe para i strpljenja...

jebeni kiosk da smo gurali sve ove godine..upalio bi do sada.

Ako ostaju Beron, Panter i Gist onda se nema para za fensi trenera pa Radonji želim još par sezona kuntanja po evropskim aerodromima sa drugarima.

 

Nedović je i ovako staklen zadnja dva ugovora potpisao za preterane brojke...sumnjam da je pojeftino toliko. Iskreno mu želim da opet nekog ošuri.

 

Gorda pali...čisto da javim fenovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

a smejali se kad je receno da se u srbiji lepse zivi kad je zvezda prva, partizan bio na pragu plej ofa, pa odma nas napade smrtonosni virus, sta bi tek bilo da su stigli do finala abe.. pu pu daleko bilo..:default_coffee:

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

El ima smisla igrati jedino sa ozbiljnim trenerom.Zaista ne bih mogao da podnesem nove Alimpijevice,Gavrilovice i Sakote.Radonja slobodan,mi u EL :classic_love:

Od ekipe iz ove(prosle) sezone bih ostavio Simanica,Lazica,Davidovca,Dobrica i Dzenkinsa od domacih.Lorenca i Bilija od stranaca,ali to ce biti tesko tj nemoguce pogotovo za Lorenca.Punter,Gist,Lukas dovidjenja,prijatno.Stratos ima 36 i zaista sumnjam da bi mogao da izgura jos jednu sezonu bez povreda,iako bih voleo da ga vidim jos jednu sezonu...Odzo je jedan sjajan lik ali sumnjam da od njega moze da se napravi nesto ali ako dodje Radonja svasta je moguce.Od povratnika dizem obe ruke za Simona,ne i za Nedovica.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, n4l1m said:

mali off, gde nestadose teme o abi, partizanu, zvezdi etc sa avangarde? odose na respiratore sta li :classic_laugh:

 

Quote

Zbog velike navale gostiju pdf Domaca kosarka do daljneg samo za registrovane clanove

 

  • Ha-ha 2
  • Tuzno 3
Link to comment
Share on other sites

Ovaj status quo za KKCZ treba doživeti isključivo na jedan način, a to je šamarčina. U smislu, saberi se druže.

 

Prošle godine, KKCZ je bila hodajući fijasko. Od zaista bedne posete za klub sa ovakvim fanbaseom, preko tri trenera (da se produžilo, nema garancija da se ne bi desio i četvrti), doselekcije ne u hodu nego u trku, pa do šegačenja u ABA i samospaljivanja u finalu kupa, sezona je bila ne turbulentna već sasvim izvesno i brodolomna na nekom nivou. Brat Si se pobrinuo da ne saznamo da li bi do brodoloma i došlo, ali da je mirisalo po nekom izvesnom uspehu pa i nije jebiga. Naše priče da bi mi već dokazali u plej-ofu ko smo i šta smo vrede jednako koliko i one sa druge strane brda. Drugim rečima - nula.

 

KKCZ je sličan šamar dobila i 2014. i odreagovala profesionalno. Zadržan je trener koji je lako iste večeri mogao postati bivši. Napravljena je okosnica selekcije koja je ostala tri sezone, ne slučajno i tri najuspešnije od Moke i Ducija. Iskreno, nadam se da postoji dobra volja u upravi da se krene istim koracima kao pre šest godina, a prvi uslov je ovaj poklon iz Barselone. Loptica je sad u našem dvorištu, videćemo šta ćemo sa njom.

  • Like 28
  • Thanks 5
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Mairosu said:


Jeste, al' dok ne staneš na parket sve su to prazne priče. U krajnjoj liniji, prošla sezona - ispostavlja se - nije ostavila zdrave temelje.

Ali jeste 1 ABA titulu + 2 učešća u EL. Malo li je?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...