Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Just now, Issey said:

 

Naravno da nije slučajno. Samo rade šta im se kaže, po zadatku i trpaju botovsku platu u džep. Mrtvi b92, odavno postao bot92...

 

Očigledno je da SNSu ne odgovara dominacija Zvezde, jer ne žele nezadovoljne i besne navijači Partizana. Jasno kao dan da se ove godine oni guraju. Ovo večeras je pokazna vežba... 

 

Slična priča je bila prošle godine sa trokorakom Berona... meni lično je muka bilo posle te pobede... svakom normalnom navijaču Partizana bi trebalo da bude muka posle ovoga večeras.

Pa džaba glupom Vučiću i da uloži u njih 700 miliona oni bolesnici će i dalje pričati da smo mi režimski miljenici a da su oni opozicija i pank avangarda. Da je makar bio mudonja i da ih stvarno ugasi pa da znaju stvsrno zašta ga pljuju. Ovamo gledamo šozofreniju u pravom smislu reči gde i dalje glume opoziciju dok uživaju u blagodetima kojima ih obasipa sns. Oni su gori od sekte. Ne vredi bilo koja priča na tu temu.

Link to comment
Share on other sites

Debelo se varamo ako mislimo da imamo neke ozbiljne šanse protiv njih. Užasno igramo, Šakota ne bi mogao da motiviše davljenika da dopliva do čamca, a taman posla da podigne tim.

Iako smo objektivno bolji, nekako sve zavisi od njih i od pravljenja razlike kada mi zabagujemo. Taj period kod nas sve duže traje i svi se od nas tada odlepe.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ovaj tim je na *** jebeni Gist ne treba da glumi Olajuwona u napadu *** od titule u ABA ligi(za KLS smo imali pokaznu vežbu večeras). Kada on igra SAMO ono što zna, a to je jaka odbrana, prikucavanje iz pika i iz ofanzivnog skoka, mi smo baš nezgodna ekipa uprkos senilnom starcu na klupi. Imam utisak da bi ovaj tim bolje igrao bez trenera na klupi, bukvalno sami da se dogovaraju šta da igraju. Sa Stratosom i novim igračem imamo dovoljnu širinu da kvalitetom rešimo ABA ligu, ali Gist mora da se ukalupi pod hitno inače pukosmo ko zvečke.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Mislim da su sudije svirale u vecini slucajeva za ekipu koja stize rezultat, tj pravili su neki balans. I ona noga npr L Brauna je bila faul u napadu, mogu i oni da se bune na faul npr Mozlija nad Panterom. Meni se cini da su sudije isle na to da odrzavaju neki egal do kraja.

 

Panter je kancer ekipe, i velika je greska i tuga da nam na klupi sede Simana i Dobric ceo mec, ono je poraz srpske kosarke. Sakota ima jedne te iste akcije, meni je smesno kako oni nas lako citaju, kad smo presli na kamikaze suteve i soliranje tad smo i napravili neku razliku. 

 

Mi smo debelo procitana ekipa, Sakota zna kosarke, ali u teoriji, u praksi ne zna gde bije....Bice ovde svaki mec u PO na povuci a malo me potegni kraj.

 

Dzenkins hajlajt..sam na trojci ko duh, daj...i u fazonu govor tela...auuuuf dobro da sam je dao, umro bi da nisam...onda divljak Panter uzme pet suteva preko ruke.

 

Sakoti bi dao otkaz sa Simanica i Dobrica samo, ono je veliki poraz nase kosarke...

Edited by Pavaroti
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, berti said:

Debelo se varamo ako mislimo da imamo neke ozbiljne šanse protiv njih. Užasno igramo, Šakota ne bi mogao da motiviše davljenika da dopliva do čamca, a taman posla da podigne tim.

Iako smo objektivno bolji, nekako sve zavisi od njih i od pravljenja razlike kada mi zabagujemo. Taj period kod nas sve duže traje i svi se od nas tada odlepe.

 

To me i jebe najvise. Poprilicno smo bolji tim, a igramo egal utakmice u kojima oni vode 2-1. Ne vidim kako mozemo da se iscupamo, nadam se da hocemo.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Laki John Terry said:

 Ne vidim kako mozemo da se iscupamo, nadam se da hocemo.

Mozda postoji jednostavno resenje koje je do nas navijaca. Napunimo pionir svaku utakmicu i stavimo do znanja svima da smo mi Zvezda. Da i pored toga sto ocekuju da cemo prozivati sopstvenu ekipu pokazemo koliko je ustvari volimo..

Edited by Predragdjape
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Laki John Terry said:

 

To me i jebe najvise. Poprilicno smo bolji tim, a igramo egal utakmice u kojima oni vode 2-1. Ne vidim kako mozemo da se iscupamo, nadam se da hocemo.

 

Vidim mnogo ljudi ovo potencira... po čemu smo mi to bolji tim? Po igri nismo sigurno, jer oni ovako "skromni" igraju dobro ono što znaju, a to je duplo bolje od nas cele ove sezone (što i rezultati pokazuju), dok mi lutamo i ne igramo skoro ništa. Imamo na papiru bolje igrače? Možda, ali i to je za diskusiju... 

 

Stvarno im nije trebala pomoć ovih SNS sudija večeras. Bukvalno su dobili kup na poklon od danilovića.

Link to comment
Share on other sites

Just now, berti said:

Patologija... Pobedis i dodjes ovde da podjebavas nekog

 

Ne znam zasto odgovaras tom klonu?

 

Jasno je da su i KKP, a pogotovo KKCZ SNS projekti.

 

Nije dovoljno sto je proslo toliko igraca u oba kluba, dovode se jos dva nepotrebna stranca, ima se, moze se. SNS nema politiku guranja Partizana, SNS ima politiku guranja oba kluba. Zato sto je ove sezone Zvezda dobila nikad vise novca za dovodjenje igraca, zato je i Partizan dobio nikad vise novca. Naravno, mi smo taj novac utrosili na lose trenere koji ce da pricaju da je ABA liga prioritet i da mi igramo EL, a ne oni, ali smo se zeznuli u racunici, a Partizan nije ponovio nasu gresku iz prosle sezone i nije gubio na svakom gostovanju u EC. 

 

Oni ako odu u EL preko EC, taman ce smanjiti tenzije u ABA jer Djordji nije uzeo mesto ABA ligi jer mnogo voli beogradske "vecite" i "Arenu" nego da bi imao izgovor da ne gleda epske meceve Partizan - Buducnost ili Partizan - Crvena zvezda u EL.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

To što je Panter divljak uopšte nije loše. Mišljenja sam da tim treba da ima igrača koji će da iskoči iz šablona i odigra neku simultanku kada ekipi ne ide. Nije on kancer ekipe i takav igrač nikako ne može biti štetan, jer nije nas on ujebavao kada je nama išlo. Pre će biti da nas je držao u životu kada nas nije išlo.

 

Meni je horor gledati Gista dok zida. To mu stvarno ne ide i ne znam zašto mu se ne kaže da to ne radi. Čovek je jeziv u tom segmentu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam šta je to godinama unazad sa nama da u tesnim završnicama, kada vodimo, umesto da odmah fauliramo i guramo vodu na penal završnicu, gde prednost ima onaj ko vodi (a posebno ako vodi sa 6), a u našem napadu tapkamo loptu i trošimo vreme do iznemoglosti pa eventualno probamo prodor i faul da izvučemo. mi im dopustimo da šutiraju za tri a u našem napadu, pri našem vođstvu, se ispucavamo bez veze nakon prekratkog napada. Još je Radonja konstatno imao taj problem a i svi posle njega. Da li je u pitanju sujeta ili šta već, nije mi jasno, pobedi se ne gleda u zube, uostalom samo se pobede broje, pa prema tome batali sujetu, fair play, lepotu košarke ili šta već, čega se protivnici i sudije na ovim prostorima ionako ne pridržavaju, već guraj na penal završnicu i troši loptu i idi na prodor sa izvlačenjem faula ako već sa minimum 2 vodiš. Ovo je konstantan problem kod nas.

 

U tom smislu, sudije za sudije, da smo mi ispravno postupili, nikakve sudije Dapčevićevcima ne bi pomogle. Sami se spotakli, sami pali. Ako je Šakota stvarno nekome rekao da načini faul, a ovaj to nije, oduzeo bi mu mesečnu platu da se nauči za sledeći put. A ako je Šakota izigravao džentlmena, uzeo bi mu i tri plate. Momci su se trudili, imali smo meč u svojim rukama i na kraju je zasran. Nervira to, pogotovo što je neverending story. Makijavelizam, u kome Čović svakako obiluje, nedostaje našim trenerima i igračima. Umesto da nas sutra gnjavi sa nepotrebnim saopštenjima i izlivima gnoja, bolje da kome treba da po prstima što se nije išlo na sihericu penal završnice.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svaki posten navijac Crvene Zvezde treba da prepozna momenat.

 

Protiv Olimpije napuniti Pionir i navijati bas onako kako znamo i umemo.

 

Prebaciti sve utakmice EL u Pionir i ostaviti glas u Pioniri, osim za navijace koji si voditelji, a mogu i oni.

 

Fer i sportski, kao sto znamo.

 

Svaka kritika da se zaboravi, dobijeno je ono sto je trazila vecina navijaca, svasta se ovde pisalo, nekad i preko granica ukusa, ali sada je na nama da pokazemo koliko volimo klub.

 

Borba igraca sigurna sam nece izostati.

 

Samo Zvezda! 🔴🔴🔴

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ja vec odavno ne gledam utakmice protiv Partizana, otprilike posle Laktasa. Pre svake utakmice sa njima sam prizeljkivao samo fer sudjenje. Ali ne mislim da je Covic kriv za lose sudjenje i da je mogao uraditi nesta vise. Covek je predosadan sa vecitim saopstenjima i upozorenjima da sudijski kriterijum i radnje van terena moraju da se nivelisu. Posle svakog saopstenja se prosipaju kofe go..na po njemu, ali  mi kao klub ne mozemo da uradimo nista.  Mislim da bi se trebalo ici na trazenje EL sudija tokom PO ABA. I to ne sa prostora ex yu, vec mimo njega.

Verujem da predlog ne bi prosao, al isto tako verujem da bi Cedevita mogla da podrzi predlog i da bi mnoge maske popadale.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Akiro said:

Ne znam šta je to godinama unazad sa nama da u tesnim završnicama, kada vodimo, umesto da odmah fauliramo i guramo vodu na penal završnicu, gde prednost ima onaj ko vodi (a posebno ako vodi sa 6)

 

Ovo je naravno presudilo. Trebalo ih je uredno slati na bacanja a ne dozvoljvati da se čupaju šutem za tri. Međutim, to što nismo radili šta treba pokazuje s jedne strane mozak i autoritet ovog (ni ime ne želim da mu spomenem) na klupi, kao i stanje i disciplinu tima na parketu (čak kad se ovaj setio da bi trebalo ni to nije ispoštovano).

 

Nama jebeno treba TRENER.  Trener sa autoritetom i znanjem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Laki John Terry said:

@Issey Po kvalitetu pojedinaca.

 

Mozli je klasicno trkacko grlo bez dva grama inteligencije, ali ga je Italijan napravio korisnim. Po igri svakako nismo bolji, jer da je Sakota i blizu Trinkijeriju mi bismo ovo dobili 15 razlike.

 

Treba i to znati. Mi smo uspeli da od 6 jebenih centara nemamo ni to, već 6 kopija Đorđa Gagića...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, BojanaCZV said:

Svaki posten navijac Crvene Zvezde treba da prepozna momenat.

 

Protiv Olimpije napuniti Pionir i navijati bas onako kako znamo i umemo.

 

Prebaciti sve utakmice EL u Pionir i ostaviti glas u Pioniri, osim za navijace koji si voditelji, a mogu i oni.

 

Fer i sportski, kao sto znamo.

 

Svaka kritika da se zaboravi, dobijeno je ono sto je trazila vecina navijaca, svasta se ovde pisalo, nekad i preko granica ukusa, ali sada je na nama da pokazemo koliko volimo klub.

 

Borba igraca sigurna sam nece izostati.

 

Samo Zvezda! 🔴🔴🔴

Sve ok, samo ne mogu utakmice EL da se prebace u Pionir 😄 

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Laki21 said:

 

Ovo je naravno presudilo. Trebalo ih je uredno slati na bacanja a ne dozvoljvati da se čupaju šutem za tri. Međutim, to što nismo radili šta treba pokazuje s jedne strane mozak i autoritet ovog (ni ime ne želim da mu spomenem) na klupi, kao i stanje i disciplinu tima na parketu (čak kad se ovaj setio da bi trebalo ni to nije ispoštovano).

 

Nama jebeno treba TRENER.  Trener sa autoritetom i znanjem.

ove godine ga necemo dobiti, a prilicno sam siguran i da cemo imati velikih problema i na leto.

Link to comment
Share on other sites

Nebojsa se pravio pametan pa je hteo trenera za šaku miksa bensedina i diklofena. Nisu budale klubovi koji dovode ozbiljne trenere, pa i najvecim svetskim igracima su potrebni treneri koji znaju. Dobar trener može od svakog igraca napraviti boljeg, Sakota bi i Larkina unakazio. Ako je istina da je neko od sponzora tražio da se Filip skloni, onda se nadam da ce i Sakota iz istih razloga da odleprsa. Iz aviona se vidi da ne može, da je zaboravio i ono sto je mozda nekada znao i da ce nas unistit skroz.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Issey said:

 

Treba i to znati. Mi smo uspeli da od 6 jebenih centara nemamo ni to, već 6 kopija Đorđa Gagića...

 

Pitanje struke.

 

Postavite samo sebi pitanje da li bi Gist u Partizanu igrao na način na koji igra kod nas i da li bi dozvoljavo sebi ono što si dozvoljava ovde.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...