Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Quote

Trener crveno-belih Dragan Šakota govorio je o Kuzmićevom statusu posle pobede protiv Radničkog u četvrtfinalu Kupa Koraća.

"Mi već jedan duži period imamo 18 igrača i bilo je sasvim logično i očigledno da smo razmišljali o promenama i igračima koji imaju više energije. Kuzmić je duže vremena, posebno posle nesreće koju je imao, imao problem da se vrati. Mi smo probali da mu pravimo posebne treninge i to je dalo rezultata, ali kratkoročno, jer mi nemamo vremena da treniramo. Mi smo u sistemu utakmica-putovanje, i nemamo vremena za trening. On će sada u ovoj situaciji, pošto ima ugovor za sledeću sezonu, imati vremena da se pripremi, da igra i da se vrati", izjavio je Šakota.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Haggard said:

14. februara doveden drugi plej, i to samo za jedno takmicenje. 6 meseci zakasnjenja, ali boze moj, morali smo prvo da proverimo sve druge opcije, i da eksperimentisemo.

 

zapravo moze da igra evroligu, dedlajn za registraciju je istekao u evrokupu, u evroligi nije jos. tako da nije kasno da sa njim udjemo u top8 i pomrsimo racune nekom favoritu u plej ofu  🙂

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...