Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

24 minutes ago, Mile1 said:

da dobije otkaz pre Stimca,Gista i Odza zaista neshvatljivo

@uini je vec napisao oko Stimca, Ojo je bio na izlaznim vratima ali nam se silne povrede desile da je on "ostao".

Sto se tice Gista da se neko pojavio da preuzme njegovu platu do kraja ove sezone i za sledecu mislis da ne bi vec bio bivsi. Taj "trade' je bio aktuelan u vremenu kada je bio mini prelazni rok u El , a sada je gotov i prelazni rok u 7 days kifla kupu, tako da , da li stvarno mislis da ima neko ko bi sada preuzeo Gistovu platu i da igra Kup LILI Ronketi. 

 

Ne mogu da  nadjem post koji sam napisao kao odgovor Lakiju, da smo sa se sa jednim na vrlo korektan nacin rastali a sa drugim je bilo povuci potegni.

DB je stopirao sva placanja od 1 februara i ne potrazuje nista vise od kluba, kod Faye je to malo teze islo, odbio je neke ponude koje su mu donosile vece pare nego kod nas, kako se na kraju zavrsilo i koliko smo morali jos preko da isplatimo ne znam.  Videcemo uostalom da li ce FAYE negde i igrati do kraja sezone.

Edited by Šarac
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kaže plavšić, svima je lakše nego predstavniku aba lige. rusi idu u sibir pre eurolige, imaju svoj privatni avion ali to nije važno. turci, gle kurca, nemaju pravo da upotrebe sve strance u svom prvenstvu - pa im je lakše. jedino španci ali i tamo imaju neke pacere, to nisam shvatio

 

čekam blaćenje lorenza browna  : i

 

eto u ligi endesa nisu više ti sastavi "strah i trepet"

i to se vidi po rezultatima

 

 

..štimetov intervju o nepredavanju. VREME JE STALO KOD MENE U DNEVNOJ SOBI

 

 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Dosao je tiho, bio jedan od kljucnih igraca za osvajanje trofeja ( cak i MVP onog superkupa), vecina nas je bila skepticna onog dana kada je potpisao, ali nas je bratina kupila krvavim kolenima u odbrani, ofanzivnim skokovima, blokadama i nekim clutch trojkama( iako nije bas neki suter). Hvala na svemu Mo, da nadjes dobar angazman i prepricavas jednog dana unucima kako si igrao u EL i osvajao trofeje u Zvezdi.

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Ridji said:

Sakota odlazi, biće kasno

Iskreno, ja dugo nisam video da jedan trener ovoliko kanali svoju ekipu kao Dragance.

 

Ali jedne te iste greske iz utakmice u utakmicu. Dozvoljava da nas izbuse jako preko Stimca, pa ga izvede na minus 15, ili da nas stignu kao kkP.

A kasnjenje po bar 3 napada sa TO je prica za sebe.

Rotacije sablonske do maksimuma, covek izgleda ima neku svoju matematiku.

 

Moracu Nebojsi da dobacim u areni sledeci put da otera ovog penzosa.

Ps- Mi imamo jedan totalni disrespekt kad je u pitanju sudjenje. Ono prvo poluvreme u derbiju je bilo...a ni u EL nw prolazimo bolje. Evo ovo je mec gde je bilo solidno sudjenje. Pre toga ne mogu da se setim koji je bio poslednji sa 50-50.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko grbavi Kuridža izgleda smešno u EL. Mada ima on vremena, pošto se trenutno vrti mantra kako je u odbrani brutalan. Čovek skroz pogubljen, po 3x se premišlja za svaku odluku koju donese, šut za 3p polako izbacuje iz svake kombinacije za rešavanje napada.

Link to comment
Share on other sites

Razumem sve.Tru utakmice u 7 dana.Od cega 1 derbi i protiv PAO i sta sve ne.Niko nije ocekivao bas da cemo da letimo po terenu(godine ekipe) al ovakva neodgovornost je blamatna.Veliku odgovornost snosi Sakota jer prvi on ne priprema utakmice i ocigledno se ne trudi.

 

Lorenzo je u ozbiljnom padu forme..Kako i ne bi kad smo ga ovoliko isforsirali i jos pritom vuce povredu...Jbg..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...