Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Gist je celu karijeru bio četvorka...zadnje 2-3 sezone kada je usporio i izgubio procente šuta igra undersize peticu...mi ga nakon odličnog početka sezone indisponirali sa Filipinjom pa se mačevao sa upravom zbog toga i sada mu u Šakotinom specijalu - tandem sa Štimarom eto skidaju lopte sa glave...sims ledžit ali i ozbiljno luksuziranje za 500k.

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jos jedna stotka bez mnogo muke. Bravo za momke.

Nasi centri u napadu napunise Cibonu a u odbrani totalno suprotno. Njihovi visoki igraci najefikasniji u timu. Ajde kada daju trojke i sut sa distance. Ali kada uguraju nase centre, koji imaju po 20kg vise, pod kos - poludim.

Lorenzo delio lopte fenomenalno. Strasno patimo kada izadje iz igre.

Borisa iako je dobro poceo imao je par poteza da se zapita kojim se sportom bavi. Ono jednom u odbrani, kada mu lopta leti iznad glave, a on se okrece oko svoje ose i pita se gde nestade lopta je bilo tragikomicno. Ali napredak u odnosu na ranije partije.

Gist bas dobro odigrao drugo poluvreme.

Beron mi je Enigma. Pre mesec dana je odlicno izgledao na terenu. Imao je fenomenalne kretnje u napadu i lako se oslobadjao cuvara. Sada se mnogo teze krece i daje mnogo manje poena nego ranije. Protiv Cibone je to nevazno ali nas kosta u vaznijim utakmicama. Da li je zamor ili kratka krizica?

Drago mi je za Stratosa da je opet uz ekipu. Normalno, ne trebamo od njega ocekivati cuda u narednih mesec dana, ali je stari lisac sigurno spreman da pomogne kada se utakmica lomi.

 

Protiv Barse nemam nekih ocekivanja. Mi smo do sada pokzali da kada smo autsajderi najbolje igramo. Tako da moze biti svacega u cetvrtak. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...