Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Sto je najgore sad ce doci Covicevi botovi i pricati kako Filip nista nije kriv(evo gubite i bez Filipa na terenu).E pa dragi moji kriv je.Zbog njega nemamo krstenog pleja da zameni Zo-a kad je povredjen ili umoran.Zbog njega od 30 ljeta ne sedi neki klinac da se uci ili afirmise.Tako da Filipikus je kriv!!!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Samo ako moze bez onih preseravanja kao protiv Zalgirisa kako je ovo sport i zadovoljstvo je i izgubiti od dobre ekipe. 

 

U jednoj sedmici smo usrali sve dobro sto smo uradili do sad, od 2 mediokre ekipe. Evo sad cemo protiv Barse da se povadimo. 

Edited by Sector
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ozbiljno je matori trokirao ove nedelje! Štimac mu je igrao kraj treće, celu četvrtu i produžetak u kontinuitetu. Kriminal untrasnja linija sa Gistom! Kreativnost 0. A ono štu naša krila danas igrala je takođe kriminal. Lazić, po vokaciji SG/SF mi po kretnjama više liči na nekog teškog centra koji okreće bulju košu i igra uručenja za ostale spolja!

 

Razumem umor i sve, ali je nedopustivo da jedna Alba putuje na 2 gostovanja u 2 dana i da ima više energije od tebe koji si u Beogradu nedelju dana!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Markoss said:

 

Jes tacno, al da ne bi onog njegovog ludila kad su krenuli da se odvajaju, mi bi tekmu izgubili jos na kraju 3/4. 

 

ma jebes ga, do cruncha se ponasa kao Kobe na oprostajnoj turneji a onda onakva 2 retardirana napada, ne da loptu nikom  uvaljuje koske Gistu i Lazicu a mi sve vreme u bonusu

Edited by SunZero
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Utakmicu smo izgubili kada je Šakota izveo Berona da bi Lazić odigrao poslednju odbranu. Donekle ima logike izmena, Lazić je odigrao odlično tu odbranu, ali... Kažem ja drugu zašto Šakota izvodi Berona, jer ako ne bude prekida, Lazić će igrati u petorci za poslednji napad. I bi tako. Beron, kao najbolji šuter sedi na klupi, a lopta u rukama Lazića i Štimca za poslednji šut. Da nije tužno, bilo bi smešno. Doduše, još veći tragičar je Panter, koji je ukenjao veći deo tog napada.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jednostavno je, Štimac nijedan pik ne može da odbrani kad su brži i pokretni protivnički igrači, samo je pitanje da li će to oni da iskoriste. Večeras skoro sve trojke u 4/4 i produžetku su plod Štimeta debilnog jer mora neko od bekova da pomaže i krpi njegove rupe unutra, i tako spolja ima previše prostora. Lazić ima prednost u završnici u odnosu na Berona i Dobrića, alal kurac. Gist se gura na 4, stvarno ne znam ko je to smislio, neverovatno, ni leđna igra, ni šut za 3.

 

Panter je stvarno kancer za ekipu, njegovi napadi se svode na to da šutne preko ruke ili da uvali nekome loptu na par sekundi za istek napada, apsolutno nam stane ekipa kad je on u igri, samo on, sve oko njega i ništa više. Voleo bih da mi neko objasni zašto Kuzmić i Simanić nisu igrali produžetak, ali nemojte onu mantru 'Kuzmić ne može više, nije spreman', mogao je da odigra još par minuta na 5, čak i Gist na 5, a Simanić na 4 bi izgledalo mnogo bolje.

 

Imamo jednu jedinu klasičnu četvroku koja nema problema sa ličnim greškama, a ima dobro veče, i ne odigra ni sekund poslednjih 16,17 minuta. Više rezona bi imali da smo vratili Fajea, nego da igraju Gist i Jovanović na 4. Strašno. Još jednom za kraj, Štimac i Panter debeli promašaji na duže staze, doneće oni neku pobedu, ali igrači za timove koji žele trofeje i neke iskorak u Evropi, apsolutno ne. Dolazak Pantera će nam uništiti Dobrića i Berona,  a doneće nam neobaveznu košarku u napadu, divljinu i šuteve preko ruke na isteku napada. Štimac i da postigne 20p i 10sk, primićemo jedno 30,40 preko njega.

Edited by Boaće
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Kuzmiću je po pravilima EL zabranjeno da igra u 4/4. Nema drugog objašnjenja. 

 

Šakota je apsolutno prodao utakmicu, nema včrs većeg krivca od njega. Uz onakvu energiju igrača i navijača, on se drži svog koncepta i ne menja ništa niti zove TO kad treba. To već nije slučajno, niti je prva utakmica.

 

Čović i Šakota (i to samo trenutno) su krivi za nestabilnost tima i poraze čim Braun ne odigra 200%. Samo se treba zapitati - zašto Ojo/Jovanović, a ne Faje u 12 večeras?

 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svi pricaju da nas je Punterova iso igra unistila, ali sta je Brown radio nego isto to. Svaki napad se zabije u pun reket. 

 

Ne znam koji je smisao da se davaju minuti Jovanovicu. Realno samo se pravi guzva.

 

Sakota bas nema neki uticaj na igru. Drzi citav mec igrace koji nas unistavaju.

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

I pored svega mora se neka reč reći o ona 3 đubreta.

Ona krađa lopte na podbacivanju je najodvratnije sudijska odluka u EL.

Hristodulua pravo iz hale deportovati u bescarinsku zonu aerodroma NT pa neka tamo čeka prvi let za Grčku.

Đubre pokvareno.

Edited by pavijan2
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Djenka-momak u napadu igra bez muda,ne sme nista da uradi.sramota.zasluzio je respekt prethodnih godina,ali je ovo sramota

 

Gist-katastrofa i to je blaga rec.ne kupi bitnu loptu pod kosem,pravi faul pod kosem,ne pogadja trojku i u produzetku pravi kardinalnu gresku u odbrani,ostavlja igraca samog na trojci i odose na 5 u produzetku.

 

Lazic-decko skuplja non stop i njegovi igraci nas ubiju trojkama.momak je ekstremno neinteligentan igrac.ne bi trebalo vise da ima mesta za njega u zvezdi

 

Sakota-Borisa igra solidno,on ga vadi,ubacuje indisponiranog Gista i vise Borisu ne vraca.Borisa bar siri igru i moze da pogodi trojku,Gist ne moze.kada nam treba napad,izvodi Berona i uvodi Djenku koji nije pretnja u napadu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sto jes' , malo ih je i sreca posluzila da na svako nase odlepljivanje na +2 +3 oni pogadjau trojku. Al dobro, da bi igrao sa najjacima moras ih i pobedjivati. Na najjace ne mislim na ove ekipe ispod nas na tabeli, vec bukvalno na ove od 6-1 mesta. Zato ja ocekujem koju pobedu i protiv tih ekipa i to na gostujucim terenima.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Laki21 said:

Pozdravi od Mo Fajea i usput, jebala vas debela mrcina, sve koji se učestvovali u njenom dovođenju, na čelu sa Izlapelim.

Gist je gori od Stimca ovaj mucenik barem se trudi ako nista drugo.Gist ne radi ni to

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...