Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

42 minutes ago, Green23 said:

Đenki je bolesna majka, nemojte širiti raznorazne budalaštine, ako je neko profesionalac u ovoj ekipi, to je on. 

Niko ovde ne siri budalastine, vec se prenosi ono sto pise lik koji direktno dobija info iz kluba sta da napise. Pticama na grani je jasno sta Celtic napise da ima debelu pozadinu. Znaci, ako on napise neistinu  kako ti kazes budalastinu, onda je iz kluba tako diktirano.

Edited by Zizu
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, drako said:

Ja samo ne kapiram da niko ne primecuje da KP i nije toliko sebican igrac, udeli on 3-4 asistencije po utakmici, od kojih su neke bile bas onako plejmejkerske.

Takodje, igra i sasvim solidnu odbranu,desi mu se da ispadne u rotacijama, ali mi to vise lici na jos uvek nedovoljnu uigranost, voljnog momenta ima podosta

Po meni on nije sebican, vise je divalj ali kada udje u ritam to izgleda sjajno. Mnogo me podseca na Kinzija po kretnjama.

Sto se tice odbrane igra je na izuzetnom nivou, danas je podelio 2 rampe koje nisu bile klasicne rampe ali su menjale sut protivnika.

I odusevio me je na kraju 3/4 kada je pozurio na ulaz da bismo imali vremena da igramo 2 za 1 i em je dao taj ulaz em je klacovao trojku na kraju 3/4. Jako zanimljiv igrac, videcemo kako ce to izgledati kad bude bio na terenu sa jos bar jednim dobrim napadacem tipa Stratos.

Momcima kapa dole.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

at Barcelona 23.01.

vs Efes 31.01.

vs Panathinaikos 05.02.

At Khimki 07.02.

vs CSKA 21.02.

at Baskonia 27.02.

at Fenerbahce 04.03.

vs Maccabi 06.03.

at Real 12.03.

 

Ovo je bas 9 izuzetno teskih protivnika nakon ove dve utakmice sto cemo sad igrati kuci sa Zalgirisom i Albom. Ne moze gori raspored od toga zaista.Tu ako izvucemo dve pobede, mozemo da se sutiramo nogama u dupe. Mislim da bi mogli kuci da dobijemo Makabi i Panatinaikos.

Link to comment
Share on other sites

Dobro komšije razumijem Kevin Panter, Štime, ovo ono, al niko od vas dа spomene onu šarenu kratku haljinicu  iza klupe Asvela, le frrrrrr. Kad god zumiraju Mitrovića ne može da ne vidiš, iako se volumenom glave trudi da to pokrije. Pravo sam se prep'o kad ga isključiše, onaj mu pomoćnik ima manju glavu al  režiji nije bio toliko zanimljiv. I onda jе Štime privukao svu pažnju na sebe.

Čestitam na pobjedi, dobro vi ovo gurate, a za osam se cuvajte Fenjera i Armanija.

Edited by odupri se ludilu
  • Like 11
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 1/2/2020 at 11:31 PM, vepar said:

Ako neko moze da mi objasni kako je Odzo bolji od Stimca? Ili cak Gist? Naravno pricam o doprinosu na terenu

 

Aj malo da se ne pljuje radi pljuvanja

 

On 1/6/2020 at 7:07 PM, vepar said:

Dobar je Panter, kenjate previse

 

Ko zna, zna

 

Ovom timu fali samo bolji Gist i da igrace posluzi zdravlje

 

I onda ni Keln nije granica

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Laki21 said:

Ali koliko su francuske primadone bile nervozne kada smo počeli da bijemo i mi. Stalno neka isčuđavanja i kreveljenja, na čelu sa govnarom Mitrovićem. Džekiri je valjda plakao dva minuta nakon što ga je Lazić zagradio.

Apsolutno

Ja ovakvu ekipu koja igra ovako prljavo(mesarsku kosarku) odavno nisam video. Bukvalno 3-5 faulova na svakoj odbrani, koje im se ne sude. Ne zaboravi ni Dzekiri-Jovanovic duel gde je u prethodnom periodu on Jovanovica vise puta mnogo grublje "cuvao" ali Jovanovic nije plakao.

Svaka cast momcima i strucnom stabu. Ovo je ekipa koja se nikad ne predaje

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Zaboravih sinoć da pomenem Dobrića, koji je ponovo imao all around parriju ko protiv Budućnosti pre dve godine, svuda ga je bilo i na svakom delu terena, sve je radio.

Nadam se da to znači ulazak u formu i veću minutažu.

 

S druge strane, da se javno zahvalim Šakoti što je posle minut i po klupirao Kuzmića i Simanića. Onako sraman odnos prema igri, terenu i timu ne pamtim. I fa ih je poslao na kakenje u svlačionicu ne bi pogrešio.

  • Like 26
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, uini said:

ja zaspao na poluvremenu od muke 😀

 

posle se probudio oko 1 i gledao kako ingram rastavlja knickse na sitne komade

dobro, negde oko 4h sam skapirao da je zvezda dobila, so there's that

 

Sto bi rekli klinici, epic fail 😂😂😂

 

Stimara 2x21 Asvelu pa nek se puši Jekiri. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Uf, kakva utakmica. Tek jutros mogu da prozborim koju. Zaista kao holivudski film, sve živo se izdogađalo, da bi na kraju heroji bili neželjena pojačanja - Punter i Štimac. Izvrsne mini role su odradili Dobrić i Jovanović. Baron nas je držao kad smo ostali bez Zoa, a i Gist se ugradio u pobedu iako je u napadu zaista horor ovo što igra u poslednje vreme. Pohvale i za Sha Kotu. Mnogo smo "gledljiviji" od kada je došao, u svakom slučaju. Bez Lorenza naravno ništa, i ovde je jedini znao da stane na loptu i pogodi sa penala. 

 

Show su ipak ukrali Štimbe i Panterčina. Ovaj prvi kao da je dobio neke moći u završnici, kad na igrici upgrade-uješ lika, s tim što Štimcu ne možeš da povećaš ni snagu ni brzinu ni skočnost al zato možeš "magnetizam", svaka lopta nekako završi kod njega. Odškolovao je na postu danas pošteno, za nijansu više nego što je Jekiri njega zlostavljao fizikalijama. Štimac je jednostavno taličan, šta drugo, jedino on može da pogodi gazeći liniju a da se to ne vidi na usporenom snimku. 

 

Punter je divljina, nema tu dileme, ali def je sposoban da zatrpa nekog kao sinoć Asvel. Onaj tip one man napada, kad ide ide, kad ne ide - to je za robiju. Očigledno nam je trebao i jedan takav a za sada se snalazi i sa ostalim zadacima solidno, bude tu i neka situaciona asistencija, u odbrani je bolji nego što sam mislio. Kod Gavrana bi to verovatno izgledalo grozno ali Šakota je ipak profesionalni košarkaški trener i našao mu je žicu. Biće roller-coaster sa Punterom ove sezone, ne brinite za to. 

 

Za kraj, žao mi je zbog odvratnih reči upućenih Mitroviću na live temi. To čovek nikako nije zaslužio, on je trener koji želi da njegova ekipa pobedi i nikada, pa ni sinoć, nisam primetio da prelazi granicu dobrog ukusa. Naprotiv, veoma pristojan čovek je u pitanju. Jebala vas ta mržnja kojom ste zadojeni. 

  • Like 28
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Upravo sam otkrio kako je jako zanimljivo čitati live temu dan nakon utakmice (pogotovo onakve utakmice kao ona sinoć)... Kakve su se mudrosti prosipale, a tek kako se smenjuju pljuvački i glorifikujući komentari od strane istih osoba prema istom igraču ili igračima... Neprocenjivo ☺️

  • Like 7
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...