Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Ovaj pomahnitali čovek je baš rešio da ostavi pustinju iza sebe.

Nebojša Čoviću, kupi prnje i nosi se u tri lepe. Jebala te saopštenja, političarenje i nepotizam!

Klasičan "Attention whore"  mamlaz.

 

Jedva čekam da mu vidim ledja. Fuj

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

best case scenario....igrači u avionu i idu u Podgoricu, matori udbaš sere pred kamerama

worst case scenario...igrači nisu otputovali, matori sere pred kamerama, novinarske pičke ćute i klimaju glavom, 20:0 za Futuru (s pravom)

Link to comment
Share on other sites

Inace, ovo je naravno bila direktno Vuciceva odluka da se ne ide u Podgoricu i da se napusti avion, da bi se smirilo stanje. Jer to odgovara i njemu i Milu. Vucic je neko ko je sve ovo precutno odobrio sto se tice izglasavanaj zakona u Crnoj Gori. Ni jedne sekunde nije stao u zastitu srpskog naroda. A svi znamo i zasto, zato on i Milo vrlo dobro saradjuju, da sad ne iznosim detalje ovde, ali znamo dobro o cemu se radi, svako ko to nije ukapirao ima ozbiljan nedostatak inteligencije. Mnogi ne znaju i to da je Vuciceva zena Djukanovic devojacko prezime, i da je u rodbinskim odnosima sa Milom. Velike su tu igre u pitanju, mi narod smo samo koleteralna steta.

 

Sto se tice KK Crvene Zvezde, jako sam razocaran, osecam se kao da mi je neko umro. Osecam se gore nego kada je otisao Dejan Radonjic. Ovo je tako kukavicki da ja nemam reci, ovo je ponizavajuce totalno. Umesto da smo izasli i stali uz svoj narod tako sto cemo da pokazemo da imamo herca i da se niceg ne plasimo, da odigramo tu utakmicu i pobedimo u inat tome sto ce sa tribina da se vredja i zvizdi...  Umesto da nam to bude motiv, mi se ponasamo kao devojcice. Nemojte samo da mi kazete da bi igraci bili ugrozeni, nema sanse da bi se ikom nesto desilo, jake snage policije bi tu bile, jer kad bi se nesto u ovom trenutku desilo to bi bio i kraj ABA lige. Nije to sad ni njima tamo u interesu, budite sigurni. Jako sam razocaran, ovo je veliki udarac. Nadam se da cemo izgubili 20-0 i da ce nam oduzeti dovoljno bodova da ne udjemo u Plejof, jer mi to na celu sa Cokijem nismo n izasluzili. Ovo je skandal sta su napravili od kluba, ovo vise nije moja Zvezda. Nikakva vanredna konferencija Nebojse Covica me ne zanima, to je sve mlacenje prazne slame.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sve ovo nema veze sa sportom, a to  već svi odavno znamo. Ukoliko je istina da Aba nece imati El mesto sledeće sezone ovo je nažalost početak njenog kraja. 

 

Sranja od prosle I pretprošle godine u plej ofu nisu oćiscenja I dalje jako smrde. 

Podgoricani su lepo prebacili lopticu na Covicevu stranu, a ovaj nije bas blesav, mutav i naivan kao većina ovde. 

Lako je pričati nama za tastaturom, a voleo bi da vidim tog mudonju koji bi seo u avion i otišao da igra u Pg posle svega sta se dešavalo,  a pogotovo što ovo nema ama baš nikakve veze sa sportom. 

Link to comment
Share on other sites

Na stranu što smatram da uvek treba izaći na teren, ako postoje bilo kakvi uslovi za odigravanje, (te samim tim ne podržavam ovaj neodlazak), ali je zanimljivo kako se ovde listom napušavaju svi iz kluba, jer navodno nemaju srca (niti nekih drugih organa).

 

Ono jes', ni mene nikad niko nije povredio, dok sam u udobnosti svoje fotelje pratio utakmice, ali nije da nisam prisustvovao raznoraznim maltretiranjima kroz koja su igrači prolazili, i to u ovim našim derbijima, koji su cveće u poređenju sa onim što smo imali prošle godine da vidimo u Morači.

Ne verujem da sam jedini koji se seća kako su naši igrači stajali na centru terena, sa sve peškirima na glavama, jer od zasipanja predmetima sa svih strana nisu mogli da priđu ulazu u tunel, na derbiju kad je Admiral patosirao Nikolicu.

A znam da je nekoliko ljudi odavde prisustvovalo toj utakmici, pa mogli bi da podele utiske, čisto da se podsetimo.

Ili kad je Neša Ilić dobio čokanjče u glavu.

 

A što se divljaštva odozdo u poslednje 2 sezone tiče, o tome možemo samo iz priča da znamo, jer je ona 1 kamera koju su naši obezbedili prošle godine mogla da usnimi samo delić svega što se dešavalo i što je uletalo ka našoj klupi.

 

A što se stava lige o "bezbednosti" tiče, njihov stav su jasno pokazali ranije ove godine, kada je sve ono što smo imali prisustvo da vidimo putem medija, slika i snimaka, bilo dovoljno samo za pražnjenje 2-3 reda iznad naše klupe.

 

Tako da ne sumnjam da su Billy i ostali koji su bili tu i ranije jedva čekali ovo gostovanje, baš ih je razočarao Nebojša što ih nije poveo u takav stra'obalan provod još jedared. :classic_rolleyes:

Edited by Noćna mora B92 fantazera
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Politikantska ujdurma svuda je zajahala, znamo to svi. Ali ovako bedno poseravanje po kk Zvezda dobacuje do samog dna te govnjive kace...

I ovo ce se juce zvati, ova sezona pustena niz vodu zbog bolesnih ambicija i poslusnickog stava onog koji je "gradio" bilo kakav sportski ambijent prethodnih godina, a Zvezda ce postojati i posle njega/njih.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...