Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Tesko je proceniti izmedju Kuridze i Stimca ko je gori igrac.Ne znaju ni da normalno trce,kos ne mogu da pogode ni sa pola metra,pokusavaju da zidaju pa se odbijaju od protivnika kao od stuba.

 

Kakav idiot treba biti da otpustis Derika i Fajea i na njihovo mesto dovedes Kuridzu i Stimca.

 

.Pitanje je da li ce uci u plej of ABA.I da udje,nema sanse da ovakva Zvezda osvoji ABA pored Buducnosti,Partizana i Cedevite,plus nece biti prednosti domaceg terena.

 

Cetvorka Filip,Davidovac,Kuridza i Stimac najgora koju sam ikad gledao.Ta cetvorka treba da plati odstetu svakome ko ih je gledao,oni nisu mogli da daju kos pola cetvrtine.

Edited by Čombe
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nisu ovi džaba zadnji.. Ipak, najdraže mi je zbog Bilija i Lorenzovog flerta sa triple double- om. A i zbog Hristodulua.

Kuridža jbg ne može iz skoro druge lige u EL, Faye je Garnet za njega. Šako imao bljesak demencije sa defanzivnom petorkom Filip, Davidovac, Bili, Kuridža, Štimac. I još tako nekih minijatura. Ali na kraju utegao i zaključao da se postidi Robija iz najboljih dana, e sad što je Zenit krš ko te pita.. Plaza potvrdio status naše mušterije. Ćoki udario novu recku za 40 hiljada u njegovom svetu Ćofi prelomio trojkom (:

Iz ove perspektive još više bole porazi od Asvela i Baskonije.

U Pg nategnuto, politička situacija nikada gora..

 

 

 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Mile1 said:

Vec mi nije dobro posle prve utakmice Stimca u nasem dresu.Umesto da zagradi Ajona kod one situacije on se raduje sto je ovaj promasio zicer.Ne bih zeleo neuspeh ekipe u ovoj sezoni samo zbog Brauna i Berona kakvi fajteri bravo momci

I ja sam bio šokiran, kakav je to kreten. Posvađaću se s nekim uživo ovih dana na mrtvo ime ako ga budu hvalili 😄 

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Onih 0:55 iz Kopra dobise potvrdu veceras sa DNP tako da i definitivno znamo ko ce van 12 sad kad Panter bude krenuo da igra.

Prvo pitanje je za koliko se skracuje minutaza Beronu, Braunu, Davidovcu i Dzenkinsu da Panter dobije svojih 15-20 minuta, a drugo ko ce od pomenutih van tima kad se i Stratos vrati.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...