Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Ali Red_white i prednosti dovođenja Štimca na mesto Gista...seci uši - krpi dupe.

Sada se već nazire Čokijeva idealna second hand petorka u kojoj sinak može držati nos iznad vode...bar za nikad jači KLS.

Filipe dečko...šta ti dozvoljavaš sebi u tim godinama.

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, red_white said:

Mora se napraviti timska hemija. To sa 10 stranaca tesko da moze. Mozda se Stimac dovodi umjesto Odza, ne mora znaciti da ide Gist. 

Lorenco, Punter

Beron, Dzenkins, Dobric

Lazic, Davidovac

Simanic, Jagodic Kuridza

Kuzmic, Gist, Stimac

 

Tu dodati Stratosa koji kada se oporavo sigurno ide u 12. Covic verovatno ispada iz 12, bice mozda ponekad u 12 zavisno od stanja drugih igraca. 

 

Nije hemija u ekipi da ti imaš  3 igrača  koji će uzeti 90% poseda, gde se taj Štimac ne bi ni video u napadu, a u odbrani bio veća rupa od svih iz naše centarske linije! Jedina centarska linija koju smo zazidali na low postu ove godine je bila upravo Fenerova!

 

Hemija znači  da ovakvom timu treba plej koji može da poveže celu ekipu, da napravi DOBRU SELEKCIJU ŠUTEVA, DOBAR BALANS SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE IGRE i da svi budu iskorišćeni i opasni, pogotovo centri! Neće se složiti mnogi sa mnom, tako nešto Filip recimo može da uradi, ali na dve klase nižem nivou košarke, zato je Šakota i izjavio onu rečenicu (ne pravdam ga ni malo)! Pitanje za upravu je ko je dozvolio da on sa svojim kvalitetom bude jedini old school plej ekipe?

 

LB je mačka, radi bukvalno sve, a u ovom timu prosto mora da završava više, tima radi! On sam po sebi nije pick igrač i ne mora ni da bude to, zbog svog kvaliteta u apsolutno svim segmentima, napad, odbrana, fizikalije! Zato treba tražiti kompatibilnog (čitati Jović, Marković...). Nešto njabliže tom profilu bi bio Šiško, koji opet ima svoje ozbiljne mane. Niti ima naš pasoš, niti je instant kvalitet (samo dobar potencijal), niti se ističe dobrim šutem spolja ove godine, niti je top defanzivac i fizikalac!

 

Ne vidim da bi to mogao da uradi igrač karakteristika Norisa Kola, a vidim da će prostor u ionako prevelikoj rotaciji, postati opasno skučen dodatnim akumuliranjem igrača! Da ne pričam koliko bi defanzivno oslabili ceo tim sa izmenama u unutrašnjoj liniji!

 

Meni sve smrdi na ozbilju katastrofu, a nadam se da nisam u pravu!

 

Edited by Ljuba82
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, krzna said:

Ljudi, bez zajebavanja> Zasto idete na RSB? Pojedini od Vas imaju naloge tamo, nejasni ste mi skroz. Radije bih gledao Zadrugu ili Veljkovu svadbu, nego obitavao na RSB.

zato sto je u pitanju manje vise zvanicno glasilo kluba

i, posebno u ovakvim trenucima, tamo mozes da vidis tok misli jedne sizofrene porodice koja nam je otela klub

Link to comment
Share on other sites

Da izuzmemo Čovića seniora, ali koliko je teško drugim ljudima da vide ko je u pravu? Bukvalno nas troluju Varda i Tegeltija sa podrškom za sinčića, a i dalje ima ljudi koji misle da nas ruše komšijski navijači, a 99% njih želi junior da ostane. Samo kontra od njih i ne može da se pogreši, kad već ne vredi argumentacija, svaka moderna statistika, zdrav razum...

Edited by Boaće
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...