Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

2 minutes ago, Babaduka said:

Nema igru ledjima, krece se na petama dok to radi, nema poludistancu, ima meke ruke oko kosa tacno.

Kuzmic se covek raspada zbog svega, u ovom trenutku Gist krpi mnogo vise u odbrani. Ali kazem triling Covic Stimac Kuridza protivnici nece dati kos samo kad zicer omase.

Treba nam neko ko ume da igra pik pa i zbog tog Stimca i mi dovedemo beka sutera volume skorera koji nema x dugme.

Ali sve to da malom ostane mesto u ekipi. I ako je Stimac umesto Gista dabogda se ugasli

Moze on sasvim korektno da pogadja u igri ledjima, + je jer igra sa obe ruke podjednako. Al opet sve ovo u k nek ide ako slepac ostane u 12.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, red_white said:

Mora se napraviti timska hemija. To sa 10 stranaca tesko da moze. Mozda se Stimac dovodi umjesto Odza, ne mora znaciti da ide Gist. 

Lorenco, Punter

Beron, Dzenkins, Dobric

Lazic, Davidovac

Simanic, Jagodic Kuridza

Kuzmic, Gist, Stimac

 

Tu dodati Stratosa koji kada se oporavo sigurno ide u 12. Covic verovatno ispada iz 12, bice mozda ponekad u 12 zavisno od stanja drugih igraca. 

 

 

hemija bi se popravila tako sto bi se ono covicevo smece od sina isutiralo iz kluba.

 

dok se to ne desi ni 12 domacih nece promeniti nista.

 

igraci ce da rintaju a filip da prosipa? zbog toga je losa hemija, nemoj da dozvolis sebi da te ubede da nije tako.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Punter nije cisti plej ali moze uzeti neki minut na kecu a sigurno da ne dolazi da bi igrao 10 minuta dok Lorenco odmara. Dobijamo igraca sa poenima u rukama i to je dobro, manje cemo zavisiti od Lorenca i Berona. Ne znam cemu nezadovoljstvo Stimcem, covjek nam bio bekap kada smo napravili najbolji rezultat u EL. Napadacki moze sigurno vise i od Odza a bogami i od Gista koji je jako tanak ako ga plej ne spoji sa kosem. 

Sta ti pišeš? Jbt Nebojša da li si normalan? Napisano, apsolvirano kroz hiljadu tekstova da nam život zavisi od tog rezervnog pleja, jer imamo crnu rupu u igri veličine galaksije, kad udje ono sranje od igraca i ti opravdavas dovođenje 2/1,igraca. Bukvalno pristojan assist first play bi rešio 80% naših trenutnih problema i oni dovode MJK, verovatno Stimca i ne daj boze da neko zauzme poziciju onom seronji 2/1. Kad ti usta ne budu bila puna tog sendviča ili kad nešto naučiš o košarci, slobodno se uključi u smislenu diskusiju.

 

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, astrix1402 said:

Sta ti pišeš? Jbt Nebojša da li si normalan? Napisano, apsolvirano kroz hiljadu tekstova da nam život zavisi od tog rezervnog pleja, jer imamo crnu rupu u igri veličine galaksije, kad udje ono sranje od igraca i ti opravdavas dovođenje 2/1,igraca. Bukvalno pristojan assist first play bi rešio 80% naših trenutnih problema i oni dovode MJK, verovatno Stimca i ne daj boze da neko zauzme poziciju onom seronji 2/1. Jad tu usta ne budu bila puna tog sendviča ili kad nešto naučiš o košarci, slobodno se uključi u smislenu diskusiju.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 

Ajde legendo iskuliraj i sacekaj malo utakmice. Covjek je skorer zasto mora da bude neki asistent? Jel Majk Dzejms asistent ili trpac? Treba nam igrac sa poenima u rukama upravo da taj period kada Loren o nije na terenu prebrodimo. Punter to moze. Stimac sasvim dobro resenje pod kosem a i da ujedini tim u svlacionici. Sacekaj malo utakmice pa onda sudi. 

Link to comment
Share on other sites

FČ neka ostane u Zvezdi, ali kao 12-15 igrač.

Novi plej obavezno.

Da je tako bilo od početka sezone, ništa od ovog sranja se ne bi dešavalo, a i rezultati bi nam bili bolji.

Veliko je pitanje da li NČ to vidi i razume, a čak i ako vidi i razume...ne znam.

Ostaje nam da sačekamo 13.30h i SK6.

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, red_white said:

Cuj raspad sistema ako Stimac mjenja Gista 😁. Pa sta taj Gist igra? Covjek je centar a ima 38% iz igre!? Ovo je slabo i za beka. 38% a daje 7.7 poena na 20 minuta u igri. Stimac je za 10 minuta u Feneru davao 4.6 poena uz 70% iz igre. Da je forsiran kao Gist u Zvezdi imao bi 10+ poena svaki mec. 

Da Štimac igra 40 minuta imao bi 26 poena po meču, al ne vredi, nema trenera sa vizijom. 

I Željko budala da takvog asa neće da zadrži, odlično igraju ovu sezonu sa njim. Još da je pametan i da mu je davao malo više minuta imali bi još veće uspehe. 

A i za Puntera si u pravu. Njegovih 7p i asistencija po meču uz 17% šuta za 3 mogu biti ključni u nekim mečevima ove sezone. Gledajmo ovako: 

Nek bude Zenit-Zvezda 83:77 bez Putera. Ako bi Punter igrao, imali bismo pobedu na teškom gostovanju. Dakle, ti poeni mogu biti ključni. Case closed. 

 

  • Like 7
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Zna se sta ce biti na kzs,pretnje odlaskom sa parketa beskicmenjaka Lazica,spinovace se kako se zvizdi zato sto mu je tata predsednik kluba znaci mrze nas,ubaceni elementi,i ostala vec vidjena mantra,ko su pravi i lazni navijaci itd.

 

Gluposti i sramocenje kluba,za mene nista neocekivano,pojedini ovde ukljucujuci i mene su prihvatali covica samo kao nuzno zlo u ovoj nazovi drzavi,i pisali smo da ce nas ostaviti u rusevinama,tako da stiglo i to vreme.Preziveli smo vesica olosa i opacica,prezivecemo i ovog.

Edited by Bobby Axelrod
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Crni Bombarder said:

Secam se pre par godina jedne utakmice izmedju Zvezde i MZT/a koji je onda jos bio u  ABA ligi, nasa centarska linija Zirbes i Stime, Zirbes igrao najbolju kosarku u zivotu, 

Kod njih je jos bio Lukovic, ko je jos bio ne secam se a nije ni bitno, elem Zirbes je razneo njihovu centarsku liniju mi poveli nesto preko dvaes i u zadnjoj cetvrtini ulazi Stime da se i on poigra malo sa idejom da je utakmica zavrsena za Majka.

Da ne duzim razlika je pala na 5/6 koseva, lukovic je bukvalno silovao Stimeta, meni je to asocijacija na Stimeta uz svo postovanje njega kao velikog zvezdasa mada ja sam veci od njega ako gledamo staz a igrao bih i  zamanje para al nikome ukljucujuci ni mene ne pada na pamet takvo nesto

 

Link to comment
Share on other sites

Ovo je bukvalno neverovatno šta se dešava. Punter je PG koliko i Ojo. Izuzetno sebičan igrač koji vidi samo koš, tzv microwave skorer koji ima užasne procente ali se ne libi zato da šutne sve što mu dođe pod ruku. Ja ne mogu da verujem dokle ide ova lakrdija. A na samo pominjanje Štimca na ovoj temi mi gadno preskoči čukarički. Čović je potpuno poludeo, ovo su potezi mentalno obolele osobe. 

  • Like 25
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Død said:

Sklonjena je cela rasprava bila da ne ispadne da odgovaras duhovima. 😕

 

 

ti si ziv? :classic_biggrin:

 

nego, sto je sklonjena cela rasprava?

pitam jer sam sklon paranoji, pa mi deluje da je brisanjem postova najlaksi nacin da se izbegne banovanje onog ko je trebao da bude bar javno opomenut ako nista.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...