Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Just now, dulematic said:

Strašan igrač je Lorenzo, koja lakoća pokreta i osećaj kad šta treba da uradi na terenu. Dušu dao za lidera 😍

I izgleda opusteno.Sto moze da zavara protivnika a i nas.Pomoslio bi covek da mu nije stalo.Al on je za ovo placen i odradjuje u fullu sto bi se reklo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Lorenzo u NBA formi. On uvek malo sporije udje u utakmicu (mislim da je i danas prve dve lopte izgubio) ali kada prodje tih minut dva, onda igra na nivou visem od Evrolige. Igrali smo protiv veoma nezgodne ekipe koju danas nije sluzio toliko sut za tri i to nam je mnogo pomoglo. Plasio sam se Nedovica, ali mu je neko u Armaniju dao tablete za smirenje, pa to nije ni senka one eksplozivnosti i brzine kojom je lomio protivnike.

Drugi Braun je sve bolji i bolji. Nazalost to zatvara minute Smanicu ali mislim da su Mo i Braun trenutno bolja opcija od njega.

Igrac sa karakterom je dobio marginalnu minutazu ali opet i to je vise nego sto bi trebalo. Zamalo da nas stignu dok je karakter bio na terenu.

Davidovac mnogo dobrih stvari uradio u kupljenju nicijih lopti. U napadu ga jos uvek ne ide, ali doci ce i to.

Par novina imamo i u napadu. Par puta je Beron ostao totalno sam na trojci sto kod prethodna 2 trenera nije moglo ni u snu da se dogodi. 

Na kraju jos jedna sitnica koja mi je zapala za oko. Mislim da je do poslednjeg minuta Armani imao duplo vise izvedenih slobodnih bacanja od nas. Dosudjeno nam je mnogo vise faulova. Opet, ja nisam video neku nameru sudija da nas ostete, cak ih nisam puno ni primecivao. Svejedno je razlika u faulovima bila prevelika.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ukradoh sa drugog foruma, neće se čovek ljutiti;

 

Čovićeva on court/off court statistika

 

10 EL utakmica

Zvezdina razlika dok je na parketu: -74 za 145 minuta. Prosek na 40 minuta 62-83. Skor Zvezde dok je na parketu: 0 pobeda - 1 nerešeno - 9 poraza.

Zvezdina razlika dok je na klupi: +57 za 260 minuta. Prosek na 40 minuta 79-70. Skor Zvezde dok je na parketu: 8 pobeda - 0 nerešeno - 2 poraza.

 

5 ABA utakmica u kojima nije bilo više od 15 razlike za Zvezdu (Bud, Krk, Cib, Par, Oli)

Zvezdina razlika dok je na parketu: -46 za 103 minuta. Prosek na 40 minuta 72-90. Skor Zvezde dok je na parketu: 1 pobeda - 0 nerešeno - 4 poraza.

Zvezdina razlika dok je na klupi: +36 za 97 minuta. Prosek na 40 minuta 80-65. Skor Zvezde dok je na parketu: 4 pobeda - 0 nerešeno - 1 poraza.

 

Ukupno u 15 utakmica (10 EL + 5 ozbiljnih ABA utakmica)

Zvezdina razlika dok je na parketu: -120 za 248 minuta. Prosek na 40 minuta 67-86.  Skor Zvezde dok je na parketu: 1 pobeda - 1 nerešeno - 13 poraza.

Zvezdina razlika dok je na klupi: +93 za 357 minuta. Prosek na 40 minuta 79-69. Skor Zvezde dok je na parketu: 12 pobeda - 0 nerešeno - 3 poraza.

 

U ovih 15 utamica, Zvezda je samo jednom dobila period dok je Čović bio na parketu (protiv Cibone), a samo tri puta izgubila period dok je Čović bio na klupi (protiv Efesa, Albe i Budućnosti).

 

 

Protiv Armanija

Na parketu: 18-28 za 13 minuta

Na klupi: 59-39 za 27 minuta

  • Like 16
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...