Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

35 minutes ago, madafaka73 said:

Ja ti se izvinjavam ako sam bio preagresivan, nije mi to bila namera.

Vidi, nisam ni ja neki ljubitelj statistike u smislu da je smatram Svetim pismom. Niti sam neki ekspert za istu. Što kažu, nisam ginekolog, ali mogu/volim da pogledam.

Posegnem za statistikom kada neki vizualni opažaj ili utisak sa utakmice ili niza utakmica treba proveriti. Konkretno, juče tokom meča sam primetio Fayea koliko brljavi na obe strane, onako, baš mi je bilo očigledno. Pa sam hteo da proverim u statistici i potvrdilo se kao tačno. Ti nisi primetio, ja jesam. Sutra će meni nešto promaći, a ti ćeš to da istakneš. Zato nije loše pogledati papir sa ciframa. Eto, čovek koji je bio, po statistici, najbolji defanzivac Zvezde do sada u EL, je bio sinoć najlošiji. Druga krajnost je Gist, koga je većina ljudi percipirala kao lošeg (zbog niza promašaja u 4/4 kada se lomilo), ali on čovek ima sasvim ok statse. Plus/minus mu je +11, DIFF 28.2 za preko 20 minuta na parketu. A Faye bolji po indeksu korisnosti od Gista (PIR 7 prema 3), bolji u skokovima 8 prema 2, blokade 1 prema 0. Zato i postoje različite statističke kategorije, da mogu da se ukrste i da se izvuče neki zaključak. Što se tiče uzroka, trebalo bi pogledati sa kim su igrala ova dvojica igrača. Moguće je da je Gist većinu vremena proveo sa Lorenzom i Đenkom, a da je Faye gulio sa Filipom tih 8 ipo minuta kada smo pali, da je potkačio onih 3 minuta Davidovca itd.

 

Posteno je reci da ovaj put Filip nije krivac za losu igru Faje-a. Samo -3 je napravio sa Filipom na terenu. Faje je sinoc jednostavno bilo los, dekoncentrisan, trudio se ali mu nista nije polazilo za rukom(secam se defanzivnog skoka kada mu lopta ispada iz ruku i otkotrlja se u aut). Sinoc su nam vecinu minusa napravila trojica igraca zajedno na terenu: Faje, Beron i Dobric. To jednostavno nije funkcionisalo nikako za razliku od prethodnih utakmica. Mada se mozda i Valensija spremila za nas, jer kako mi radimo analize tako rade i oni.

 

Pomenuo bi jos i Borisu kao osobu koja je trebalo da uzme vise minuta juce jer njegovi podaci sa utakmice su neverovatni. Ja sam nekoliko puta stiskao F5 da vidim da nisam nesto pogresno postavio. Za skoro 14 minuta na parketu ofanzivni rejting mu je 141,7 ?!?! defanzivni 46,2?!?!?! sto daje eDiff od 95,5!!! Za njegovih 14 min na terenu Valensija nije postigla trojku.

Koliko je to, pokazuje sto sledeci na listi Lazic ima eDiff od 34,1 a odigrao je odlicnu odbranu (rejting od 69,8) i za njega fantastican napad(103,9)

Najgori defanzivni rejting ima naravno Filip(za svojih 8 minuta, samo stojim na terenu i ne smetam nikome i ne pokusavam nista) i to od 131,6. Treba pomenuti i losu odbranu Dobrica sa rejtingom od 124,1

 

Kad vec otkucah ovo zna li neko sta je sa Kuzmicem? Niko ga ne pominje a nije igrao II, III i IV cetvrtinu?? Vizuelno mi je odigrao odlicnu odbranu nad Dubljevicem.

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

EuroLeague says referees incorrectly cancelled Vives’ three pointer in 4th quarter vs Crvena Zvezda

The referees incorrectly cancelled the score, as the 3-point field goal should have remained valid

Following speculation surrounding a cancelled 3-point field goal during the fourth quarter of the Crvena Zvzeda mts Belgrade-Valencia Basket game played on November 28 2019, Euroleague Basketball’s findings are:

In the fourth quarter with 3:50 left on the game clock, Guillem Vives of Valencia Basket scored a 3-point field goal. As per Article 23.1.2. (Player out-of-bounds and ball out-of-bounds) of the FIBA Official Basketball Rules 2018:

The ball is out-of-bounds when it touches:
• A player or any other person who is out-of-bounds.
• The floor or any object above, on or outside the boundary line.
• The backboard supports, the back of the backboards or any object above the playing court.

Therefore despite the fact the ball bounced off the rim, then the top of the backboard before then passing through the basket, the ball remained inbounds at all times prior to entering the basket from above and passing through the basket entirely. The referees incorrectly cancelled the score, as the 3-point field goal should have remained valid.

 

Duvajte ga :kece:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Meni se ucinilo da je lopta dodirnula sat na kosu, ali nisam siguran. Siguran sam da je sudija to "video" kad je ponistio kos. Valencija je trazila da se gleda snimak, ali ovima je valjda bilo previse prekida sinoc, pa nisu hteli ni da cuju a kamoli da nesto dodatno gledaju.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Jel ovo praksa za sve utakmice da se pisu saopstenja za sudijske greske ili je ovo izuzetak?

 

PS. Nisam vidio saopstenje za utakmice Zvezda-Oly i Bamberg-Darusafaka onomad, zato pitam. Mogla je enciklopedija da se napise.

Edited by Sector
  • Like 12
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

cekaj stani, zar stvarno ima onih sto misle da je sakota skupio mooda i sklonio govnarka?

ne da ce se vratiti i nastaviti da igra, vec ce igrati po 20+ minuta

nisam video reakciju seniora, al me ne bi cudilo da je tako kao sto kazete, uostalom da mu je stalo da zvezda pobedjuje, ne bi drzao govnarka u sastavu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije udarila nikakvu konstrukciju vec vrh table, onaj spic. Meni se svidela samo treca cetvrtina, ovo ostalo je bilo uzasno. Treca cetvrtina je licila na Radonjinu Zvezdu i navijace u Pioniru. Pritisak na lopti, tona sitnih faulova sto sudije ne mogu da sviraju posto je sve u transu..gosti ne znaju gde biju a mi punimo sa svih strana.

 

Ostale cetvrtine su bile uzasne. Jad i beda od igre, posebno poslednja. Zo je doigrao dobar mec, samo nije on bas dobro dirigovao mecem, posebno na kraju, Dao je te dve trojke, jednu iz izolacije, drugu van akcije. Pet na pet smo delovali prebedno. Pobeda je velika kao Amerika, ali igra je losa. Imamo dve pobede bez igre i to je odlicno, ali ako krenemo da igramo, tj mislim da nam treba kreacije u napadu i poena. Nasi procenti juce su bili ok za dva, imali smo dobre ulaze -drive lay up do kosa, ali mnogo smo laki za citanje. Vec svi znaju da pomazu na Beronu, ostali imaju prostora. Lazic je to lepo iskoristio.

 

Nasa kreativnost u napadu je jako losa, idemo na cist snagu i silu. Ovaj trener Valensije nije los, ali je sam na sebe navukao bedu.  Sakota je generalno dobro vodio mec, pametne izmene i sve sto ide uz to, ali to me i brine. Nema tecnosti u igri. Centri nisu dobili jednu upotrebljivu loptu ispod kosa, sami sebi kreairaju sto je lose.  Valensija je meni bila bolja, ali smo ovo ukrali i moraju vode promene da se dese i to ozbiljne. Mislim da to Sakota vidi, mozda je video i Tomic, ali...Zavisi sta zelimo od ove sezone, ali meni ovaj tim, posebno bez Peperoglua ne uliva neku sigurnost, posebno van Pionira..

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, madafaka73 said:

poeni iz tranzicije/kontranapada

1. četvrtina, 4 poena

Prvi naš posed, polukontra, Lorenzo o parket do Laze za polaganje

na oko 7:30 do kraja, Kuz dobro brani Dubljevića, čačka loptu koju uzima Lorenzo i završava na obruču 1 na 5

2. četvrtina, 0 poena

dok je Filip bio na parketu, ni poen iz brzog napada, čak ni pokušaj

3. četvrtina, 5 poena

6:20 do kraja, skok Gista, brzi prvi pas do Lorenza koji trči i završava 2+1

2:25 do kraja, Đenka krade loptu Vanji, trči kontru i dobija dva bacanja koja ubacuje

4. četvrtina, 2 poena

2:55 do kraja, skok u odbrani Lorenza, koji brzo prelazi u polje napada, koristi mismeč i napada Dubljevića ulazom, polaže

 

Ukupno, u 77 poseda, iz nekog vida tranzicije postigli smo 11 od 76 poena (14.5%, što je veće od EL proseka za ovu sezonu kada su svi timovi u pitanju), gde je Lorenzo direktno učestvovao sa 9, ili procentualno sa 82%.

6 asistencija i još bar 3,4 kada je igrače spajao sa košem ili ostavljao same na šutu. Odlična odbrana i naravno šut za pobedu. Ispisao sam roman o njemu u jednom od prethodnih postova, mnogo mi je drago što je pokazao da može bar deo toga da ispuni. Ovo je neki model korišćenja Lorenza, ne da bi uzeli EL ili napravili neki niz od 10 pobeda za redom, već da bi uopšte bili konkurentni u ovom takmičenju. To je neka polazna tačka, a na struci da je da radi i na ostatku tima. Pre svega sa Gistom, kod koga postoji želja, ali moraju se naći bolje situacije za njega kada je napad u pitanju. Sinoć je bilo par dobrih momenata, iz kojih on na žalost nije poentirao. Mora se raditi na pick igri, recimo mene baš zanima kako bi izgledalo 2 na 2 njega i Lorenza na očišćenoj strani, sa dosta prostora i dva dobra šutera koji čekaju na liniji za tri (Baron, Simana, Dobrić, pa i Lazić) na slabijoj strani. Mislim da bi iz takvog set upa imali stvarno mnogo opcija, a i smanjili bi potrošnju Barona u trčanju kroz blokove i takođe smanjili mogućnost gubitka vremena u bespotrebnom driblanju daleko od koša.

 

Pokušano je sa Filipom u stelt modu, da ne kvari mnogo, tj. da ne učestvuje u igri uopšte. Njegov +/- je "zadovoljavajućih" -6, najviše zbog male minutaže, ali je zato uspeo da za tih 8 ipo minuta na parketu ima DIFF (razlika između ORAT i DRAT) -20. Ova njegova povreda ili "povreda" nam je direktno donela mogućnost da pobedimo, sa njim na parketu u drugom poluvremenu ne verujem da bi imali ikakve šanse.

 

Laza je odigrao kapitenski i svaka čast na celom meču. Đenka je esencija ovog tima, mora se razmisliti o boljem balansu njegove i Bilijeve minutaže i uloge. Ako (kada) Đenka krene da ubacuje svoje poene, a jučerašnji meč je bio ohrabrujuća uvertira u to, mislim da neće biti dileme koji od ova dva igrača treba da ima prednost, posebno ako ćemo i dalje, na osnovu Tomićevih, pa i Šakotinih izjava, biti ekipa koja dosta polaže na odbranu.

 

 

 

Fino primetih za tranziciju, ali ti se izgleda profi baviš time kad si u sekund izveo podatke za te poene 🙂

Lorenzo je klasa I to se vidi. Iskreno bio sam u početku uplašen posle ona dva kucanja u prvi obruč, ali srećom to su bile greške usled pritiska nove sredine. 

 

Sto se tice Djenke bas drugaru rekoh kako je trebao da ga ubaci na nekih 7min do kraja tekme i kapiram da ne bi bilo egala, nego bi priveli utakmicu kraju bez onakve frke. 

Kada je Valensija krajem treće izvela visoki postavu Vives, Abalde, Donenkamp, Labrije I Dubljevic, reko sada će da krene opstrukcija igre i tvrda kosarka. Kako je Abalde uzeo Berona da cuva, za glavu visi, on biva isključen iz igre na obe strane parketa. Kasnio je uvođenjem Djenke bar 4 minuta. 

Beron bi trebalo da ima ulogu Kerola, da udje I opali 4,5 suteva pa sta bude. 

U svakom slučaju minutaza ne bi bila garantovana ni jednom, već kako ritam utkamice zahteva konkretno sinoc u završnici Djenka mnogo ranije trebao uci

 

Edited by propolis
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Chaos Is Me said:

 

Tako se i za Borišu posle Himkija pisalo da je reinkarnacija Garneta pa se posle ponovo upuvao. I meni je drago zbog Lazićeve ofanzivne partije karijere, ali to je upravo to - anomalija koja teško može uskoro da se ponovi. Hajde da pogledamo malo veći uzorak.

Nisam ni pisao da je ovo ofanzivno pravilo vec sam pomenuo da je dobar cele sezone i da dobro radi ono sto je njegov posao. Mrzi me da trazim ali golim okom mi deluje da je popravio procente za tri

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Pavaroti said:

... Ostale cetvrtine su bile uzasne. Jad i beda od igre, posebno poslednja. Zo je doigrao dobar mec, samo nije on bas dobro dirigovao mecem, posebno na kraju, Dao je te dve trojke, jednu iz izolacije, drugu van akcije. Pet na pet smo delovali prebedno. Pobeda je velika kao Amerika, ali igra je losa. Imamo dve pobede bez igre i to je odlicno, ali ako krenemo da igramo, tj mislim da nam treba kreacije u napadu i poena. Nasi procenti juce su bili ok za dva, imali smo dobre ulaze -drive lay up do kosa, ali mnogo smo laki za citanje. Vec svi znaju da pomazu na Beronu, ostali imaju prostora. Lazic je to lepo iskoristio.

 

Nasa kreativnost u napadu je jako losa, idemo na cist snagu i silu. Ovaj trener Valensije nije los, ali je sam na sebe navukao bedu.  Sakota je generalno dobro vodio mec, pametne izmene i sve sto ide uz to, ali to me i brine. Nema tecnosti u igri. Centri nisu dobili jednu upotrebljivu loptu ispod kosa, sami sebi kreairaju sto je lose.  Valensija je meni bila bolja, ali smo ovo ukrali i moraju vode promene da se dese i to ozbiljne. Mislim da to Sakota vidi, mozda je video i Tomic, ali...Zavisi sta zelimo od ove sezone, ali meni ovaj tim, posebno bez Peperoglua ne uliva neku sigurnost, posebno van Pionira..

bold 1

Malo prejako za mene. Mi smo iz 77 poseda dali 76 poena. To je skoro poen po posedu, što se u evropskoj košarci smatra za izuzetno. Samo 5 timova u EL imaju veći prosek od jednog poena po posedu.

Lorenzo je odigrao najbolji meč u sezoni. Najviše poena, najviše asistencija, najviše poseda, samo 3 TO. Dečko je plesao na terenu, ubrzavao kad je trebalo, smirivao i postavljao napad kako treba, a uz sve to stizao da uz Đenku i Lazu bude zid u odbrani. Ne znam šta više očekivati od njega. Ubrzali smo igru, poentirali iz tranzicije više od našeg i EL ovogodišnjeg proseka. Šutirali bacanja skoro 90% (17/19). Naravno da ima mesta za napredak, ali ovaj naš meč je bio mnogo kvalitetniji nego onaj protiv Žalgirisa. A i protivnik nije zalutao u EL, jedna vrlo čvrsta ekipa sa dobrim trenerom.

 

bold2

Šakota je prvo zaboravio na Simanića, koji je imao neviđeni DIFF (objasnio Ivan), pa onda na Đenku (pisao propolis), a neko je takođe naspisao i za Kuza, koji je odigrao sasvim korektno onih 8 ipo minuta što je proveo na parketu - dobra odbrana na Dubljeviću, 2 skoka, 2 blokade.

Da nastavim sa centrima, Ojo je ubacio dva puta za dva relativno lako, a još tri puta su ga faulirali, gde je pogodio sva bacanja. Dva puta mu je ispala lopta kod dobre pozicije i mislim da je jednom presečen pas ka njemu. Sedam akcija za njega, četiri uspešne i 9 peona iz cele priče. Vrlo korektno, šta više. Sa Gistom je moralo bolje, to sam već napisao. Kao što napisah, Kuz se nije ni vraćao na parket.

Tečnost u igri smo imali sa Lorenzom na pleju, backup pleja nemamo, ali bio je i generalno bolji protok lopte u napadu nego do sada u EL.

A to da je Valensija bila bolja... Slabiji šut za dva, slabiji šut za tri, slabija bacanja, manje asistencija. Ono gde su bili bolji su skokovi u napadu (ne znam ko nam ove sezone nije pokupio gomilu skokova, čak i u ABA) i ukradene lopte. Koncepcijski, oni su nam pravili probleme isključivo sa pozicije 5, tj. preko Dubljevića (22 poena, 4 trojke), jer mi po strukturi rostera gledano, najteže možemo da branimo streč petice. Zato i velika minuitaža za Gista, jer se pretpostavilo da on može najbolje da čuva Dubljevića i u reketu i van njega. Od ostalih, Abalde nam je dao 10, od toga pola sa penala. I Vanjica 11, od čega mislim 9 u prvoj četvrtini.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, quentin said:

Rezultatski, nama je meč protiv Cedelimpije u nedjelju važniji od ovog protiv Valensije.

Nadam se da ovo emocionalno pražnjenje plus tenksgiving diner neće ostaviti prevelikog traga na našima.

 

Nama su vazna oba takmicenja.

 

Poraz u evroligi znaci sve vise udaljavanje od osam najboljih i sve vise meceva u kojima necemo imati za sta da se borimo, sto povlaci i slabije interesovanje. Poraz u ABA znaci gubitak prednosti domaceg terena.

 

Zato i imamo 16 igraca (15 + VePron) za oba takmicenja.

 

21 hours ago, StephenBob said:

Ne daj Boze samo da se nama Lorenzo povredi... najebali smo! Mozda bi tada N.Covic shvatio sta nam je napravio,ali zaista ne zelim da se to desi.

 

Ti kao da se ne secas sta se poslednji put desilo kada nam se prvi plej povredio?

 

#NESAILIC

#herojPO

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, drakon1 said:

Meni se ucinilo da je lopta dodirnula sat na kosu, ali nisam siguran. Siguran sam da je sudija to "video" kad je ponistio kos. Valencija je trazila da se gleda snimak, ali ovima je valjda bilo previse prekida sinoc, pa nisu hteli ni da cuju a kamoli da nesto dodatno gledaju.

@drakon1 meni se onako laički činilo da smo imali loše sudjenja juče.

Može tvoj komentar.

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, madafaka73 said:

bold 1

Malo prejako za mene. Mi smo iz 77 poseda dali 76 poena. To je skoro poen po posedu, što se u evropskoj košarci smatra za izuzetno. Samo 5 timova u EL imaju veći prosek od jednog poena po posedu.

Lorenzo je odigrao najbolji meč u sezoni. Najviše poena, najviše asistencija, najviše poseda, samo 3 TO. Dečko je plesao na terenu, ubrzavao kad je trebalo, smirivao i postavljao napad kako treba, a uz sve to stizao da uz Đenku i Lazu bude zid u odbrani. Ne znam šta više očekivati od njega. Ubrzali smo igru, poentirali iz tranzicije više od našeg i EL ovogodišnjeg proseka. Šutirali bacanja skoro 90% (17/19). Naravno da ima mesta za napredak, ali ovaj naš meč je bio mnogo kvalitetniji nego onaj protiv Žalgirisa. A i protivnik nije zalutao u EL, jedna vrlo čvrsta ekipa sa dobrim trenerom.

 

bold2

Šakota je prvo zaboravio na Simanića, koji je imao neviđeni DIFF (objasnio Ivan), pa onda na Đenku (pisao propolis), a neko je takođe naspisao i za Kuza, koji je odigrao sasvim korektno onih 8 ipo minuta što je proveo na parketu - dobra odbrana na Dubljeviću, 2 skoka, 2 blokade.

Da nastavim sa centrima, Ojo je ubacio dva puta za dva relativno lako, a još tri puta su ga faulirali, gde je pogodio sva bacanja. Dva puta mu je ispala lopta kod dobre pozicije i mislim da je jednom presečen pas ka njemu. Sedam akcija za njega, četiri uspešne i 9 peona iz cele priče. Vrlo korektno, šta više. Sa Gistom je moralo bolje, to sam već napisao. Kao što napisah, Kuz se nije ni vraćao na parket.

Tečnost u igri smo imali sa Lorenzom na pleju, backup pleja nemamo, ali bio je i generalno bolji protok lopte u napadu nego do sada u EL.

A to da je Valensija bila bolja... Slabiji šut za dva, slabiji šut za tri, slabija bacanja, manje asistencija. Ono gde su bili bolji su skokovi u napadu (ne znam ko nam ove sezone nije pokupio gomilu skokova, čak i u ABA) i ukradene lopte. Koncepcijski, oni su nam pravili probleme isključivo sa pozicije 5, tj. preko Dubljevića (22 poena, 4 trojke), jer mi po strukturi rostera gledano, najteže možemo da branimo streč petice. Zato i velika minuitaža za Gista, jer se pretpostavilo da on može najbolje da čuva Dubljevića i u reketu i van njega. Od ostalih, Abalde nam je dao 10, od toga pola sa penala. I Vanjica 11, od čega mislim 9 u prvoj četvrtini.

Mozda sam bio prestrog, ali nijedna cetvrtina mi se nije svidela sem trece, i logicno, posto smo nju samo i dobili. Samo mi je delovalo da u prve dve, ali najvise u cetvrtoj da Valensija ima potpunu kontrolu meca. Ono sto je bitno, mi smo dosta poena, akcija davali iz improvizacije. Oni su pravili dobre missmatch-eve.  Meni je bar delovalo da je tako, posebno kad je Lorenzo na terenu. Oni su nas dobro branili i pomagali na Berona. Imali su bas dobar game plan protiv nas. Mi smo dobili po meni na Pionir a ne na dobru igru ( u napadu ). Kasno se i prilagodjavao trener Valensije, tj imao je kasne reakcije. Kod nas su improvizovali Djenka, pa i Laza..dobro smo ih probijali, to mi se svidelo.

 

Centri jesu sutirali, ali su zidali ili isli jedan na jedan kao Gist-Ojo pai Kuzmic sitno. Iz pika ne znam dal smo kos dali,tj iz pick and rolla da budem tacniji. Jedino ono Simana sto je zakucao i to je bilo slucajno i nije bio pick, ali niko vise ne spaja centra sa kosem ala Stefan Jovic, ma ni izbliza..

 

Koncepcijski su oni nama ukrali 12 lopti i skocili 11 puta u napadu sto je nedopustivo. Razlika na kraju je bila sto su oni promasili a mi dali poslednji napad. 

 

Ono sto se slazem, to jeste da smo imali dobar protok lopte u nekim situacijama, ali meni je to delovalo kad je Filip bio na terenu ili Djenka na pleju..tu govorim isklucivo 5 na 5 igri.

 

Takodje je dobro zalaganje, ali meni se nista specjalno nije promenilo, zalaganje u Pioniru je uvek vece. Nema neke velike razlike od meca sa Lyonom. Gist i dalje siluje, razlika je najveca u Lebranku koji je sigurno bio x faktor. Realizacija za dva poena je bolja, koristili smo tromost Dubljevica i bilo je tih situacija koje smo koristili, ali ta cetvrta cetvrtina je bila haos, meni i dalje nije jasno kako smo mi to dobili. Bukvalno na srce i Pionir.

 

Kad gledas statistiku to lepo izgleda, ali situacije iz kojih smo davali i ko je davao je poprilicno cudno i  tesko. Na oko mi je tako delovalo. Super je sto smo po meni na dva ne bas dobro odigrana meca odneli dve pobede, ali  mi  smo u rangu tih ekipa tipa Lyon, Valencia i Zalgiris..negde sam se nadao da smo osetno bolji od njih ali eto..

 

Za Lorenza da dodam, da bi mozda skroz drugacije izgledalo kad bi bio neki kreator pored njega. On treba da uprosti igracima poziciju za sut,a nemam utisak da to radi dobro. Ono sto je dobro,  sto dobro balansira odbranu i napad..

Edited by Pavaroti
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Imam neki taj utisak da je i Filipu vec sve preko glave i da bi se nekako povukao iz tima ali ga sada stariji gura i tera inat sa svima oko sebe.

Ono sto me sinoc malo iznenadilo je Faye, nikada on nije bio sklon silovanju i nekoj 1 na 1 igri, cak sam jednom i pomislio da gledam Gista sudeci po stajlingu a ne Moa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, pavijan2 said:

@drakon1 meni se onako laički činilo da smo imali loše sudjenja juče.

Može tvoj komentar.

Kad sam uzivo dole na tekmi tesko je da prosudim svaku situaciju jer ne mogu sve da idealno vidim i onda da to globalno uklopim za neku ocenu.

 

Bilo je situacija kad sam mislio da ce da odsude faulove samo tako (a pustali su kontakte), a onda opet su se nizale situacije kad su svaki kontakt svirali. Bilo je sigurno gresaka, ali nisam dobio utisak da je neka namera. Jebiga, onaj prekid me toliko poremetio da ne znam sta da kazem. Onako poluprofesionalno... 🙂

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...