Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Prilicno sam siguran da Coki blefira, odnosno da za@Laki21-ja zna ono sto je procitano ovde tj ono sto su mu prenele podguzne muve kojima i ovom prilikom porucujem da puse kurac. Da da, bas ti Sunturlicu ili kako se vec zoves koji ovo citas i spremas jutarnji  brifing gazdi. Sisaj karu.

Verovatno zna i jutjub kanal i njegov lik kada ga je smradina Lazic pozivao na ferku i to je to.

  • Like 9
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Elem... stegnutog zeluca sam otisao na rsb, valjda sto jos uvek ne mogu da poverujem da nistarija hladnokrvno rekla da je Crvena zvezda njegov privatni klub... sudeci prema vecinskom broju postova, izgleda da se nistarija malo vise zaigrala... trpaju mu sve po spisku cak i clanovi sa nekoliko hiljada postova, spominju ponedeljak i nepotizam i size zbog izjave zbog koje sam i ja posandrcao...

Ko zna, mozda ce laki imati vecu podrsku nego sto mislimo...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Nate said:

Vise nije u pitanju teranje filipa. Treba oterati covica!

 

Covica je trebalo oterati onog trenutka kada je ugurao svog sina u klub koji se finansira drzavnim parama.

 

Jos bolje, trebalo je da ode onog trenutka kada je otisao Radonjic, a on postavio trenera samo zato sto je njegov klub izbacio Partizan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nebojsa Covic je od KKCZ napravio mini SNS drzavu. Iskopirao je ono sto Vucic radi u Srbiji. Radi sta hoce jer mu se moze, drzak je, ima svoju gardu, svoje novinare... Pritisak Malog je politicke prirode iako je dokazani lopov, pritisak na Filipa je za Nebojsu glupost iako svi vide da je stetocina. I Vucicu i Nebojsi kao napadaju porodicu, a ono kriminalci i stetocine.

Pretiti nekome zato sto je najboljaim mogucim argumentima ogolio Filipovo unistavanje Zvezde je strašno i za krivicnu prijavu je.

Nebojsa Covic - čovek za sve čmarove.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Laki21 said:

Ja sam u stvari neizrecivo tužan. Ima svega par stvari u životu do kojih mi je iskreno stalo (ili je bar bilo), jedna od njih KK CZ. Navijam za Zvezdu praktično čitav život. Ne znam ni sam koliko sam utakmica gledao, na koliko bio, koliko nerava izgubio, koliko se radovao, tugovao, ludovao...to se ne može niti izbrojati niti kvantifikovati. Čitav jedan život. Jedna čista, iskrena emocija koja te čitavog prožima. I onda jednog dana na čelo kluba dođe kontraverzni političar/biznismen, krene da se mlati sa sličnima po majndsetu. Ti mu pružiš podršku, jer ti je dosta nepravde. Ili makar onog što ti doživljavaš kao nepradu. Klub raste, dolaze i uspesi. Srećan si ko malo dete. U pozadini ipak te nešto kopka. Način na koji se tretiraju pojedini igrači, razna saopštenja, uzdizanje Stoke a unižavanje Semenkara... Osećaš duboko u sebi da to nije u redu, da nije deo tvog bića, vrednosti koje zastupaš i baštiniš.

 

Sve te to grize i glođe negde u pozadini lobanje, gricka i nagriza polako, ali se ti ne obazireš mnogo na to, emocija je jača, zaslepljenost sjajnija, žmuriš i začepljuješ nos, nadaš se (naivno) da će svemu tome doći kraj, da iza ipak postoji neki razum, sistem, neki osećaj dokle se može ići..

 

Ali ne. Neprijatelji se gomilaju, i dalje se podržava Stoka, čak i kada isteruje sopstvenog igrača samo zato što je pogrešne vere, usput se dopušta se divljačko vređanje igrača koji je jedan od najzaslužnijih za titulu, samo zato što je Caru rekao da je go...

 

Gorčina narasta, stalno je osećaš, stomak ti se okreće, ali i dalje osećaš ljubav koja je bila u tebi čitavog tvog života, nalaziš se u klasičnoj love/hate poziciji, malo mrziš, više voliš, ali ti je od svega muka, ali džaba, zavisnik si, navučen si, ma kako racio govorio odjebi odatle, koji će ti to kurac u životu, ti se cimaš, bacakaš, dobijaš bukvalno gorušicu od svih sranja koja se dešavaju. Telo ti fizički reaguje na sranja, brani se, želi da ti fizički ogadi sve što ima veze sa klubom.

 

I onda Gazda odluči da njegov netalentovani sin sa fizikalijama trulog panja mora da ispuni porodični san i igra Euroligu. I to ne jednu utakmicu, ne minut dva, već bogami ponekad i više od prvog pleja. Ti siđeš s uma. Razmišljaš ko tu nije normalan, ti ili oni, ne veruješ da je takvo ludilo i bahatost moguća. Umesto da trošiš vreme na pametnije stvari, praviš klipove od Filipovih sranja i puštaš ih na net u nadi da će se ludaci dozvati pameti kada dovoljan broj ljudi vidi ono što je bukvalno svakom očigledno. Ali kurac bato, Filipu se minutaža povećava, utakmice se uprkos najskupljem timu u istoriji gube kao na pokretnoj traci, u ekipi rasulo, niko neće da se cima zbog Tatinog sina, a tebi ono kuckanje u glavi i gorčina sve više i više rastu, ogorčenje, jad i bes što te neko (i to ne samo tebe, već sve one koji osećaju što i ti, a takvih je desetine hiljada) zajebava u zdrav mozak, bahati se besprizorno, samo zato  - jer mu se može.

 

Shvataš da je sve to samo deo sistema, deo brloga i kaljuge u kojoj živiš, ako sve drugo funkcioniše na taj način, otkud ti jebena iluzija da bi ovde moglo/trebalo da bude drugačije?

 

I onda Precednik održi konferenciju za štampu, izvuče iz naftalina trenera koji je i sam zaboravio da postoji, objasni neupućenima da je klub lično njegov i da će njegov netalentovani sin igrati u njemu dok je živ, najede govnima novinarae i urednike, pomene im DB arhivu, a usput ti lično zapreti kao neprijatelju njegove lične imovine.

 

Kako se nakon toga osećaš, to samo ti znaš. Ružno, tužno, jadno i poniženo. Najviše zbog toga što si dozvolio sebi da ti toliko bude stalo, kao da nisi video gde sve to vodi, mada bi i slepcu bilo jasno. Sneško građen četri i po decenije je srušen, izgažen i uvaljan u blato. Jedino što osećaš je nepojmna količina gorčine i tuge.

 

Jer je neko konačno ubio i zverski dokusurio ono što si toliko voleo.

 

Да ми није  Крсна слава у понедељак узео бих годишњи одмор и дошао бих. Реакција против Морнара је далеко најбитнија иако (рекао сам већ) нажалост мало очекујем.

И Звезда и Партизан су државни клубови без које тренутно не би могли ни прднути, ови преко пута на хињака серу  са опозицијом и авангардом а Човић бахато узурпира најпопуларнији српски клуб. Заиста нови ниво...

П.С.Наравно подршка Лакију и свим Звездашима здравога ума.

Edited by Константин
Link to comment
Share on other sites

Podrska Lakiju

 

Ali nazalost, ovo je izgubljenja bitka... nas narod nema muda da se pobuni protiv sistema... 

 

Kao sto su neki spominjali tokom proteklih godina, treba uzivati u ovome dok traje... i ja sam uzivao 

 

Jedini problem je sto nam vise i ne ostaje Zvezda, makar i sa Suboticima, Tadijama, Bakicima, Tejlorima ali opet Zvezda... ovo sad je Nebojisin svinjac u kojem hoce svakog da uvuce u svoje blato

 

Edited by vepar
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ßEvo krenula po tviteru objašnjavanja kako je Šakota najrealnija opcija jer nema para za ozbiljnog trenera. Nema jer se skrcalo na loša pojačanja a doveo trener po Čovićevoj meri. Za ovu sezonu što bi naš narod rekao - strepnja mi je veća od nade.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je sve ovo deo malo sire price, obrni okreni i Covici imaju svoje odozgo, koji kad pozovu mora da se odreaguje. Mozda samo dizu prasinu sa njim, a mozda su ga spremili za pustanje niz vodu, u zavisi sta procene, kolika im buka treba u ovom momentu. V M A nije odradila planirano, ruski Mata Hari u pokusaju ispade fijasko. 

Samo pametno, zvizducima protiv nepotizma. Ne dozvolite da ikoga bagra uvuce nekim ekscesom u svoje blato.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Treba reći i da ovo višegodišnje pevanje navijačke gamadi (da, ganadi!) posvećeno ženi Nebojše Čovića koje se tretira sve to vreme kao nešto normalno i prihvatljivo je najdalje suprotno od toga.

Kakav god da je Čović, privatnost porodice trebalo bi da je svetinja i to NIKO ne zaslužuje ma kakav da je.

Svaka kritika sportskog funkcionera - da, atmosfera linča porodice - ne!

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, begbie said:

ßEvo krenula po tviteru objašnjavanja kako je Šakota najrealnija opcija jer nema para za ozbiljnog trenera. Nema jer se skrcalo na loša pojačanja a doveo trener po Čovićevoj meri. Za ovu sezonu što bi naš narod rekao - strepnja mi je veća od nade.

Ma da pojacanja su kriva.Svali sve na njih samo da mu Filipikus nije kriv.

 

Znas sta, otpustiti sve pa da nam Filipikus sam igra.

Link to comment
Share on other sites

Ja i dalje ne mogu da shvatim da će jedan normalan čovjek koji nikakve zakone ne krši sad morati da se osvrće kad se uveče vraća kući. I to sve zato što je je javno rekao da misli da jedan košarkaš nije dovoljno dobar za klub za koji navija.

Živio sam u Srbiji najcrnjih Miloševićevih devedesetih i uopšte se ne sjećam ovog nivoa samovolje pojedinaca pod zaštitom vlasti, zaista.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Ovo je šamarčina svim navijačima Zvezde. Na RSBu Čovićev Hitlerjugend već preti. 

Podrška za tebe, Laki, ali Čović ovde ide all in, za čas se desi "spontana tuča na tribinama", tako da, iako cenim tvoju hrabrost, mislim da bi bilo pametnije da iskuliraš sledeću utakmicu. Ovaj čovek je bolesnik. Bukvalno kao što neko reče Vučić za beskućnike.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...