Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

2 minutes ago, ZiS said:

Covek je definitivno izgubio kompas...Sta je sledeci korak, "prepoznatim semenkarima" ce natovariti na vrat nekog poslusnika iz redova Dileja...

 

 

Svako pametan ce skapirati poruku. Ako se nastavi Guzonjin sin serija klipova, slobodno se moze ocekivati to sto si napisao. 

 

Kada je zvalavi gostovao na RTS prosle nedelje navijaci su blokirali Aberdarevu ulicu koja vodi do zgrade RTS-a i nisu davali ljudima da prolaze. N1 je prisao sa kamerom i 

pitao te telece glave zasto stoje i gde su krenuli, oni su rekli kako idu u pozoriste, u setnju kako im se slosilo pa zastali da odmore... Kada su organizovani napadi botova na 

raznorazne politicke aktiviste onda je u rezimskim medijima to propraceno kako su nezadovoljni gradjani kojima je prekipelo uzeli stvar u svoje ruke.

 

Zasto ovo pisem, zato sto se bojim da neki placenik sutra ne skoci Lakiju na vrat a onda se to podvede pod ogorcenog semekara koji ne moze da podnese da se vredjaju akteri na terenu 

jer je dosao samo da gleda utakmicu. 

 

Sve fini rezignirani gradjani, idu u pozoriste... sve im smeta osim Vucica izgleda...

  • Like 23
Link to comment
Share on other sites

Ovde se nesto svi cude kao da ne znaju kakav je otpad Nebojsha Covic od coveka. Iver ne pada dalje od klade. Vi i dalje pisite kako je Filip dobar i kako znate druga koji ga zna i kako kaze da je on totalno kul. 

 

Ovo jebanje je preslikano sa polticke scene. Dobili ste EL i titule, ali i kobas  u usta. Tu spadam i ja da ne bude vredjanje, nije mi to namera. 

 

Ovo ako ne bude dovelo da osude, tu mislim na ovu pricu oko Lakija i ostalih ''debila'' sa  interneta, onda smo teska govna od ljudi. Covek se bukvalno posrao po ljudima koji ne misle kao on.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vrlo verovatan scenario, da će biti kontra ekipa u ponedeljak, koja će biti da na kulturan način izrazi neslaganje sa Lakijem i ko još bude bio tu Ili će jednostavno izostaviti seronju iz ekipe, dok se malo ne slegnu stvari. Jebes trenera, jebes veprinu, ali kad se počne sa pozivanjem forumasa ili bilo kog drugog, ko se ne slaže sa univerzalno prihvacenim mišljenjem da je Filip profesionalni košarkaš, onda je stvarno dosta. Treba im jebati sve po spisku zbog ovoga...


Sent from my SM-T830 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Razmišljao sam da kao podršku Lakiju predložim da svi na forumu budemo Laki i imamo iste avatare, što neće smetati svakako, ali ovo je već prevazišlo forum jbg, ovo je situacija koja mora da se rešava u rl.

 

Moguće je da je Čović samo iskoristio informacije koje je mogao da dobije sa foruma i da je to sve što ima, ali da sam u Lakijevoj koži ne bih bio previše uveren u to.

 

Za početak, ja ne vidim drugi način nego da se osnuje i što pre omasovi "laki grupa" na utakmicama, da se ovom bolesniku vrlo jasno stavi do znanja da ovo što radi ne može da mu prođe.

 

Jbg, možda i nemam pravo o ovome da pišem, ja ne mogu da budem na utakmicama, tako da je ovo neki "napred braćo ja za vama" fazon, ali ono, tu sam da pomognem na bilo koji drugi način.

 

Takođe, ima advokata i pravnika ovde, možda će zatrebati i njihova pomoć.

 

 

  • Like 37
Link to comment
Share on other sites

Jebo nam je mater Nebojsa ovim potezom.

1. Doveo iskusnog trenera da ne mozemo da seremo o pocetnicima.

2. Filip sigurno ostaje jer ovaj razume treniranje sina.

 

Svaka cast. Well played.

 

Inace, sad malo ozbiljno, Sakota je odlican strucnjak, ne verujem da smo mogli mnogo bolje u ovom momentu.

Ocekujem neko kompromisno resenje a to je dovodjenje pleja ali ipak i minute za sina u aba ligi.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Laki21 said:

Imam osećaj kao da se nalazim sred turske serije niže produkcije. Nisam odslušao KZS, ali vidim po citratima da je ovaj potpuno izgubio kompas. Čudo je šta radi sujeta. Ovo sa Šakotom, sa zadržavanjem Sinka po svaku cenu, bez obzira na rezultate, to klub može da vodi samo ka dnu. S obzirom na Nebojšinu biografiju ne bih se čudio nekom napadu prvom zgodnom prilikom. A ako se to desi, tek to će biti zajeb, do sada najveći, jer ću nakon toga ću izaći u javnost a onda će sva ova formaška sviranja kurcu i klipovi biti tek manja neprijatnost u odnosu na ono što ću imati da kažem. 

 

Mozda de jure klub nije njegov, ali de facto jeste.

 

On to tako vidi, i ako treba u pakao, oterace klub u pakao.

 

inace, nisam pratio konferenciju, sta je pricao, ima li neceg normalnog? Novi plej? Sta je Sakota pricao?

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...