Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

11 minutes ago, ИEsA IlIC said:

:default_coffee:

 

 

uzivaj, i ti i plusicari. red je da se malo poradujete, kad vec nisi mogao da uzivas u pobedama u po, tituli i el. 

vi u stvari navijate protiv filipa a ne za zvezdu, pa me ni ne cudi odusevljenje. 

 

 

jeste uradio je to u po, ali nas je pre toga vratio iz vec vidjenog poraza i ti si to sama isticila i pohvalila. 

hteo da bude heroj, sta ces nije ni prvi ni poslednji. juce isto. naravno da je pogresio, pre svega sto je rano sutnuo i sto nije trebao on da resava, ali sta da se radi, adrenalin pici. prosuo je sve dobro sto je uradio do tad i ispao tragicar. 

 

 

sta reci? 

uzivaj i ti. i nastavi da mrzis.

 

 

a sta je to radio? lagano najbolji nas igrac na terenu u drugom. svi ostali su pravili more gluposti. 

 

 

tu sam, to lesa kao neka uvreda? ok. po je i dalje tu, ovo je samo neko random kolo aba lige koga se niko nece ni secati na kraju. kao sto se retko ko seca i prvog derbija iz prosle sezone. pokidao ih stratos nesto, razvalio tekmu, slatka pobeda za prestiz ali u globalu nebitna.

 

 

aha, znaci ceo tim se raspada, bukvalno ne mozes da navedes nijednog igraca koji je u formi, ali glavni krivac je vepar... nemoj stvarno, nije ni smesno...

da nikad nista dobro nije uradio ti ne bi mogao da gledas el.

 

 

i nikad da se obistini, evo vec koliko? osam godina? ali dobro ima nade.

 

 

mozda, a vrlo verovatno ne. kao sto ga nije dobio ni lorenzo kad je prosuo dva napada za pobedu protiv asvela. zagovnjao je, tu nema spora i ni nema potrebe da se brani, samo konstatujem. 

u jednom slucaju zo je odigrao odlicnu tekmu, niko ni ne spominje skoro situ stvar koju je uradio (prosuo napad za pobedu, pa napravio prekrsaj). ovde drzte govno, ljudi se pitaju koliko ce da dobiju za fizicki napad?!
 

 

jel si to mene oterao u 3pm? ti si neki internet huligan? 

ti nemas pojma ko sam ja i narvno da ne znas da li sam ja bot. to sto moras da pokusas da vredjas samo govori o tebi. 

evo kum zorzo mi lajkovao post na filipovoj temi, jel i on bot? jel i njega teras u 3pm?

 

 

a zasto ne bi spominjao. vepar je bio skroz ok do tih 20 sec. psuj ti koliko hoces, ali to je cinjenica. sto se tice sudjenja evo spominju i ostali, slobodno ih psuj.

 

 

a kako nikome ne smeta cinjenica da su nam oba centra dobili sumnjivu 4. pa odmah potom i tehnicke za 5. licnu? ono je izuzetno sumnjiv prekrsaj odza nad jaramazom, rekao bih da je cista bolkada i ceo tim je skocio na odluku, a dobili smo dva bacanja za njih i odzo je isteran. takodje 3 nepostojece 3 sec odzu kad je lagano poentirao u 4/4, pa kod onih 2+1 smesan prekrsaj odzu koji ni ne vidi jaramaza i kaci ga laktom. pa jos i nameran. 

prekrsaj nad veprom je skolska namerna, overio ga po glavi. to bi se i u nfl-u sudilo. osteceni smo debelo, i to nisu neke 50%-50% situacije vec ocigledno navlacenje.

 

 

koja eto nikako da se desi... 

 


kad smo vec kod kupa i veprove odbrane to me podseti zbog faula nad kim je ceo forum kukao danima prosle godine? koga renfro gura i daje trojku? a da beskorisno govno preko koga nas stalno ubijaju.
 

 

filip nema vise od 100k, kakvih 300k?

 

 

koliko sam uhvatio na kraju meca edin je rekao da je filip ispao tragicar posto je vratio zvezdu u mec i imao sasvim dobru rolu u drugom poluvremenu. o tom kometarisanju pricas? 

a da edin bot. 

 

 

jeste nebojsa iz dubine duse mrzi zvezdu pa je zato i uzeo da se valja u govnima svake sezone i da klubu svake sezone donosi trofeje i igre kakve nikad nije imao u svojoj istoriji. 

samo da vi sto volite zvezdu dodjete, ima da procevtamo! 

 

 

niko nije filipov fan, a po ostaje validan argument uvek. i da hteo je da bude heroj, nista nevidjeno. zasrao, zagovnjao, upropastio sve sto je uradio i sta sad. 

sa druge strane da je usla vi bi se sakrili u misije rupe i cutali kao posle po. dok ne prodje koja nedelja, a onda opet po starom. 

a polovina ovih pljuvaca bi imala postove kao one sto sam vadio sa starog foruma i moralo bi da se oda priznanje i bilo bi i on ima covek dusu. 

no ovako je bilo i prosle sezone (svake je, to je tm navijaca kkcz). pljuvanje, apokalipsa, stici ce nas karma zbog vepra i nepotizma, covicu je isteklo vreme, unistice nas, itd. 

jao povredio se joe, hvala nebesima! neka i treba stigla nas je karma. sa govnetom nemamo sta da trazimo, ja prestajem da pratim/palim sezonsku, hvala bogu konacno ce se nebojsa samounistiti.

zvuci poznato? meni zvuci kao ovo da Ništa lepše, sladje i pravednije nego da Vesnin mali direktno proda utakmicu protiv Partizana.

 

i ti isti ce posle bez ikakvog blama da se raduju trofejima, da im filip bude neko ko ima dusu, koga treba pohvaliti i neko ko zasluzuje rispekt. 

 

 

a ko je bio bolji od njega? odzo? lorenzo? do samounistenja lagano najbolji u timu.

sto apsolutno sve, cak i vise od toga, govori o nasoj igri. 

 

 

cuvena +- timska statistika. evo i dobric ima -13.

a kad je voldena naterao na korake to nisi video? ni ono kad se bacio za loptu i iznudio dva bacanja kod 73-68? to je ono kad je u sledecem napadu pretrcao mozlija i polozio za 73-72.

nisi video da je i na tri sec odigrao dobru odbranu i naterao voldena da se saplete? nisi video da je trinkijeri toliko ispizdeo na voldena sto ne puni filipa da ga je izveo iz igre u 3/4? jasno video si kad ga je gordic jednom postovao i kad se desi da se pogubi u odbrani. to vidis. 

decko, hocu reci masno govno, je lagano bio najbolji nas igrac u drugom poluvremenu. i da nije kreten kao sto jeste mogao je da bude i mec viner. 

mogao je i na ulaz, kao sto je uradio i par puta pre toga. mozli je izasao visoko, da je krenuo na ulaz imao bi milion opcija jer je reket bio prazan. ali eto covek hoce trojku pa trojku i radujte se sad. 

od 73-68 on je vezao 4 poena, da je realizovao poslednji napad pobeda bi bila 101% nejgova. u celoj 4/4 jedine greske su mu onaj glupi pokusaj ass iz ledja i poslednjih 20 sec. zagovnjao je i lorenco protiv asvela, ni prvi ni poslednji igrac. i bili je promasio trojku u tel avivu.

ni vrhovni bog markus nikad nista nije mogao da pogodi u klacu. i jovic je prosuo mozda f4 u moskvi.

filip je samo dokazao ono sto pricam da lagano moze da igra aba i to bi vas mrzitelje trebalo najvise da plasi. i da svakako moze puno bolje od ovoga sto je do sad pokazivao. 

 

sto se tice naseg trenera covek nema veze sa vezom. prvo kao autoritet je ogromna 0, to mu na celu pise. verovatno kao i motivator. guranje filipa je naravno jer je poltroncina i gleda da se uvuce nebojsi.

nama treba pre svega terener, pa ni filip nece biti problem. 

juce bas razmisljam, ok ide vepra ali ide i lorenca. zasto mora po sablonu, zasto ne proba sa dva pleja? da ne pominjem da se faje bukvalno raspada po terenu + baca cigle a on borisu zakucao za klupu. nebulozne petorke kad je vepar na terenu, bukvalno smo fmp + mo ili bili. 

trener pod broj jedan, ovaj nema nista sto bi moglo da stvori timsku hemiju i neku hijerarhiju u ekipi. i manite me tih prica da trenera nema jer ne bi mogao da kontrolise filipa. pa tomic mu je prosle sezone sto puta vesnu na to i derao se njega kad zagovnja. 

takodje treba istaci da se ekipa raspada od odlaska tomica, tacno se vidi da nemamo hemiju i da smo se raspali kao ekipa.

mi osim bilija i donekle lorenza nemamo nijednog raspolozenog igraca spolja. a bili juce 1/6 trojke. mo 0/4, deda 0/2, dobric 0/2. stratosa nema. centri nam ponisteni, da nije odza raspad. kuz 3 poena, gist iz greske u gresku + jedan njankovic ga puni. sudije nas urnisu, isterali nam oba centra sumnjivim prekrsajima+tehnickim, otimaju nam poene dva puta...

 

ali ne vepar je za sve kriv i stigla je konacno poetska pravda i krama! uzivao sam bre! kao kad se povredio joe... 

gde je onaj harperov post? ovo je ta sezona! propadamo sigurno!

 

inace mairosu brate, nista licno ali ja bi da ovo zakatancimo i zaboravimo kao da se nikad nije desio topik.

imali smo svakakvih raspada na pocetku sezone, ali ovo da imamo 3 poraza u aba posle sedam kola, da imamo uzasnu atmosferu medju navijacima, da imamo trenera koji u sred to kaze igrajte sta hocete i napusti ekipu koju je on selektirao, da imamo vec dva poraza posle produzetka u el, da imamo ogromno pojacanje koje ni ne igra, da imamo kuzmica kome znamo sta se izdesavalo, da imamo faktor filip, da trenutno nemamo trenera vec mesec dana... i dosta je. i ovo je previse. nikad vidjeno. 

 

da lepo otvore fender i/ili bojana pa da krenemo iz pocetka. 

i kao i svake sezone uzmemo titule. 

 

Zamisli da imas kucu bez krova i prozora i da tu moras da obitavas po ovakvom vremenu? Nedostatak trenera i bivstvovanje Filipa u timu su upravo to, neophodan uslov da bi se krenulo u resavanje drugih je otklanjanje tih problema.Posle se moze raditi po pitanju npr plavljenja u podrumu ( slaba forma centara), rasklimane wc solje( neinventivna igra u napadu), dotrajale komode... 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, vepar said:

Svaka cast Gistu

 

Jasno da igraci nece samo da cute i igraju jer su placeni... cak i da ih skroz zabole za klub, svaka sezona im je preporuka za bolji ubod u nastavku karijere... 

 

Ovde treba da se pokazu Zvezdasi na delu i da se zvizdi Filipu pri svakom kontaktu sa loptom... ali realno, pickasta smo mi publika i vise volimo da jedemo govna i kukamo na forumu

 

Inace, zamislite da je Filip pogodio trojku haha ne bi ga se resili do kraja karijere

 

Dali mislis da cemo u ovom slucaju da ga se resimo dod kraja karijere :smiley33:

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Zamisli da imas kucu bez krova i prozora i da tu moras da obitavas po ovakvom vremenu? Nedostatak trenera i bivstvovanje Filipa u timu su upravo to, neophodan uslov da bi se krenulo u resavanje drugih je otklanjanje tih problema.Posle se moze raditi po pitanju npr plavljenja u podrumu ( slaba forma centara), rasklimane wc solje( neinventivna igra u napadu), dotrajale komode... 

Ovo si namerno uradio, udario quote, nabijem te na Nebojšu 📢:smiley18:

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Al kada napise neko Filip bio najbolji do zadnjeg minuta. Bio je al malo sutra. Jeste ako gledas broj poena, ali sta je radio u odbrani? Organizacija napada? Lorenco je 10 puta bolji defanzivac, svaki njihov napad kada je Lorenco na terenu im je bio mnogo konfuzniji nego kada nama igra Filip jer Lorenco igra odbranu, znacajno otezava organizacije napada. Zato je i zavrsio +/-  za 16 minuta u +11. Filip naravno debeli minus (-14). 

Daj Dobricu, Simanicu, Davidovcu onu slobodu u igri a ne Covicu koji je limitiran igrac za domacu upotrebu, kome je realno mjesto u KK Vrsac, tamo bi mogao ovako da se ponasa. On da pored Berona, Dzenkinsa, Brauna, Gista, i domacih deset puta talentovanijih igraca dodje i glumi facu a van Srbije igrao u nekoj Grckoj pripizdini moze samo jer mu je tata predsesnik. 

Branio sam ga na pocetku sezone jer je vadio kestenje u PO sa Partizanom ali brate mili ovo je vec silovanje mozga. Ako je lani bio bekap Reglandu u EK, on u ozbiljnom Evroligasu moze da bude neki treci plej i to samo jer je domaci igrac pa da poput nekog Oguza Savasa zaigra EL samo na konto sto je domaci igrac. Ali da on igra 20+ minuta da on pored svih nabrojanih sebi daje za pravo da resava, da ga trener drzi na terenu pored covjeka koji je igrao NBA kosarku koju doticni moze samo na plejstesenu da zaigra malo je previse. 

Ne razumijem ni ljude koji ga branu, dal su botovi, dal teraju samo kontru ili zapravo ni sami ne vide da covjek od 12.igraca sto bi bila logicna uloga ako je vec u timu dolazi da nam bude cak i nosilac igre. 

Tuga, u sezoni kada spiskas silne milione u klub. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ИEsA IlIC said:

...

 

 

Jesi pronašao Overbasket?

 

52 minutes ago, Zizu said:

Nesa je zasluzio da ubuduce sa dabom prati tekme, kao neki zvanicnik, naravno uz akreditaciju kluba, a kasnije i besplatno na gostovanja. Nije on ni malo naivan, zna tacno sta radi, popularnost filipovog najupornijeg fana je odavno stekao, a znamo dr. Nebojsa cita forume.

 Tako je i daba dok je pisao nekih godinu unazad branio svaki postupak dr

 Nebojse i hop pravac u zvanicnike. Samo napred Neso, buducnost je pred tobom

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Pavaroti said:

Ono sto jeste pozitivno, bar su stranci skontali ko je kancer i krenuli da povlace poteze. Domaci igraci kao i uvek  cute...ali pocelo je i iznutra. 

 

Pocelo je ali se nece dobro zavrsiti po njih... posto ce Coki da rastera ako treba i ceo tim pre Ficka

Link to comment
Share on other sites

Pre nego sto me banujete, da izjavim, bez biranja reci i "da izvinu dame", Filip Čović je kurac duboko zabijen u grlo svakog pravog ljubitelja košarke, a kamoli zvezdaša, i to iz prostog razloga sto pokazuje da je čak i na visoko profesionalnom nivou na kome je danasnja kosarka moguc ovakav i ovoliki bezobrazluk u vidu nepotizma i neprofesionalizma.

Za coveka ciji bi performans u odbrani nadmasio i slucajno izabran malo masivniji panj (bar bi se jednom u 2 utakmice neko od protivnickih igraca sapleo o njega - panj, ne Filipa, Filipa jednostavno pregaze) napadacki repertoar bi morao da bude u svakoj utakmici u znaku DD - sto u poenima, sto u asistencijama, ne bi li nekako nadomestio probleme koje stvara sopstvenoj odbrani. Umesto toga, dobijamo DD besmislenog tapkanja i suludog ispucavanja. Samo cekam trenutak kad ce neki protivnicki igrac da umre od smeha na terenu gledajuci njegove beskonacne zadnje promene i pasove ili jako i nikome ili direktno protivniku u ruke.

I sad, taj i takav nazovi kosarkas, kako vreme odmice, dobija sve vise i vise minuta na osnovu... umetnickog dojma u driblanju samog sebe?

I sto je najgore, ja cu sitra uvece opet da se nacrtam ispred tv-a i da se nerviram, sve dok jednog dana ne zavrsim na neurologiji, radeci do u beskonacno zadnje promene i namigujuci na levo oko

😫

  • Like 19
  • Thanks 5
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...