Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

30 minutes ago, Knipex said:

Beron je prelomio utakmicu onom svojom serijom od 10 poena i ubio nade Himkija da mogu da stignu. Posle toga je bila rekreativna košarka.

 

Što se tiče Boriše samo jedna rečenica: "Release The Beast!"

 

Lorenzu se polako otapa srce od leda. Sa svakom utakmicom pred našim navijačima raste izliv emocija. Na proleće će i on da stupa nogama o parket slaveći neki potez.

 

Đenka ❤️ 

 

Gavrilović ne oseća tim uopšte. Pride nema ni osećaj kada treba da pozove tajm aut, da prekine niz protivnika, da smiri igrače,... Nula.

 

DeDa da počne da puši ponovo, ne ide ovako...

 

Kuzma i Gist na nivou. 

 

Stratosa upisati na neki team building sa temom kako baciti povratnu saigraču.

 

Gospodin Nebojša Čović da ostavi bakšiš za "Otpisane".

Boriša da napise strah od letenja drugi deo i konacno probije sve psihicke barijere.Te se naje...e majke svima preko bare.🎰

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jbt čak i ovakvu utakmicu i rapsodiju od 30 minuta moraju da upropaste sa gnomom, i na kraju odem kući sa mučnim utiskom. Živo me zanima šta Bili, Đenka i Lorenzo misle u sebi sedeći na klupi, dok im gnom ruši ono što su mukotrpno stvarali. 

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Nisu smeli stari srpski obicaj (iako je novembar iza ugla) - svinjokolj! 

 

Ja sam za to, ako je već morao neki običaj, da se incijator ove sjajne ideje izvede na centar i da se obavi lapot, sa pogačom na glavi koju je umesila teta Vesna a da malj u ruke dobije brat Odžo.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Osim cetvrte cetvrtine, kada smo postali autodestruktivni (predvidjeni Covkins Jr. i Stratosom ugl), jedna vrlo lepa i uzbudljiva utakmica.

 

Moraju se davati minuti, odgovornost i akcije Simanicu. Ima u njemu i energije i talenta, treba mu se dati zagarantovanog prostora, jer i ova utakmica i prosla sezona pokazuju da to njemu treba, takav je sklop licnosti.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Pavaroti said:

Potcenjuje se Gavrilovic. Mislim da je on trener koji zasluzuje sansu. On je stavio Simanica i prosli mec u petorku i sad mu dao sansu, kao i Kuzmicu sa ozbiljnim minutama. Stetocinu je udaljio cim odigra lose.

Preskocio si Megu? Uostalom i danas je bilo zajebancije tu. Lorenzo je odigrao prvu, Covic krece drugu i izlazi na oko 5 min do kraja. Ulazi Zo i posle nepunog minuta vraca se tatino mezimce zato sto je Filip izasao iz igre dok mu ne zaustave neko krvarenje. Kvotu minuta mora da ispuni.

 

I ne, Covic nije odigrao pristojno danas. Mozda za svoje bedne standrade, ali za standarde back up pleja on je i danas bio mnogo ispod nivoa. Materijala za novu epizodu ima u svakom napadu. Prevede loptu, jedva da prvi pas i onda stajanje u cosku citav napad. On ne igra plejmejkera, tesko je reci koja je njegova pozicija, ali znamo koja nije. To sto je podelio dve asistencije i nismo primili 20 poena preko njega ne znaci da je bio dobar. Daj da zadrzimo neke standarde, ipak igramo Evroligu.

  • Like 28
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...