Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

@nmx
Sve što su rekli za Lorenza su u pravu a što to ne govore i za Filipa je druga stvar. Lepo si to povezao sa našim frustracijama Sarapom i sličnih iz svakodnevnog života ali to neće Lorenza učiniti boljim. Daj da se rešimo Sarapa a lako ćemo posle za Plavšiće. Mislim lik samo (solidno) komentariše utakmicu. Niti je potpisao Filipa, niti ga ubacuje u igru, komentarisali su odbranu više puta da je daleko od svog igrača, da se uplašio blokade i sl. Ne moramo svoje frustracije Filipom projektovati dalje.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, mister-no said:

Bezveze je ova haranga po društvenim mrežama na Kuzmanovića i Plavšića. Ne igraju oni jbt, i nisu oni krivi za naše igre. Ok, kad prećute neki Fićin potez zaslužuju kritiku ali nećemo valjda da ih 'besimo. Ili zbog Ćofija bi trebalo da dižu u nebesa Lorenza kad ne zna gde se nalazi. Kako komentarisati Lorenzovu sekvencu sa kraja treće četvrtine?!
Kad kola idu nizbrdo svi su krivi i obrnuto.
I ne znam otkud taj rivalitet Ćofi vs Lorenzo, ili Ćofi vs bilo ko.
Treba nam ozbiljan plej umesto Filipa i ozbiljan trener.

 

Botove svih vrsta treba gaziti nemilosrdno. To je stvar vaspitanja, kulture i morala.

  • Like 12
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Apropo komentatora... nista oni bolji nisu bili ni kada Covic nije igrao Evroligu, ja recimo, posto nisam navijac, ne primecujem nista drugo osim standardnog nepracenja igre, hvatanja za nebitne stvari i svaki put razmisljam kako bi bilo dobro da moze da se ostavi ton iz hale, ili pojaca, a da komentatore iskljucis, to je standard kod nas odavno.

 

A sto se tice pominjanja Brauna, i to je standard. Uvek se pricalo o strancima koji su promasaji, dok su domaci igraci koji su inventar, poput recimo Petra Bozica, ili kod vas Branka Lazica pominjani retko.

 

Ovaj patern se ne razlikuje ni malo, to sto je Covic realno najgori (ne toliko koliko zelite da predstavite, pogotovo u poredjenju sa svojim blizancem u Partizanu, koji se isto tako mucio da dupetom prenese loptu za 8 sekundi i isao u cosak cim obavi taj tezak zadatak) i sto znamo ko mu je otac, ne znaci da su komentatori naprasno promenili svoj modus operandi.

 

Jednostavno su losi. Toliko losi da je nemoguce da neko sa sigurnoscu tvrdi da je ovo nepotizam.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Mislim da nam treba novi trener. Moze jedino ako ce se naci kvalitetan trener kao Barcokas ili Paskval. Neko medjuresenje ili neki mlad trener ne dolaze u obzir sada.  Sta konkretno znaci mlad trener i sta to nama donosi? Valjda treba da ima kvalitet? Pesica su svi prozvali da je matori Pirocanac, kad on ode u Barsu i dobio najskuplju igracku u istoriji EL.

Preteruje se s pljuvanjem Gavrilovica. Nije on selektirao ovaj tim, niti on kao pomocni trener moze da izazove neki novi efekt na igrace. Ovde je potrebna doselekcija tima i otkazi. Previse je ovo igraca u rosteru. Jedni dave druge i ovo nece izaci na dobro.

 

Ocigledano je dosta novca uslo, kad je na kraju bilo daj i Fayea za poneti, nije skup, nece da skodi. Na stranu sto Faye igra dobro, ali to govori samo o nasem planu i programu. Koliko se secam prica, ni Odzo se tu nije uklapao, pa je bilo,  jeftin, ne trazi puno vode!!!

Tamo gde se neskrtari, mi smo skrtarili s Filipom i to na  dve godine. Na svakom mestu imamo veliki broj igraca, sem na jedinici. 

 

Gavrilovicu ako se daje sansa, treba da se da bar do Decembra. Malo domacih igraca i trenera hoce da radi sa Covicem. Zamislite kakav je to covek kada uz ovu kolicinu novca i ovom pozicijom Zvezde u EL, vecina domacih igraca i trenera nece da radi s njim. Kako bi sve to bilo da on nema takve resurse?

Meni je vece pitanje, da li Gavrilo zeli da bude prvi trener Crvene Zvezde. Juce je klupirao Filipa, to naravno ne znaci da cemo dobiti mec, ali za buducnost i neke druge meceve moze da ima pozitivan impakt na tim.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Reginald Cousins said:

 

Baš sam i ja o ovome razmišljao dok sam gledao FMP - Igokea. Realno, idealno bi za sve bilo da upiše neki menadžment, da ga Nebojša ubaci u neko javno preduzeće da bude neki glavni savetnik prvog asistenta nekog direktora, ili kako god, da zarađuje fino, osim parazitiranja na budžetu, nikom ne bi smetao, na miru bi uzgajao decu, išao na utakmice, ako baš toliko voli košarku, može da otvori neki kamp ili tako nešto i bukvalno svima fino. 

Neka se Nebojsa dogovori sa onom Marinom Abramovic da ga ona vucara po svetu i koristi u svojim sumanutim performansima. Kao sto je buljila deset dana u mazgu neku, neka stavi Filipa i gleda u njega. Em ce malisa sveta videti, em ce fino da zaradi.

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, mister-no said:
1 hour ago, Laki21 said:
 
Botove svih vrsta treba gaziti nemilosrdno. To je stvar vaspitanja, kulture i morala.

Na kraju su nam više krivi Plavšić&Kuzma od Filipa. Tako ispada. Isto je u životu, sad je važnije šta je rekao Grigorije od milionske pljačke u Krušiku.

 

Plavšić i Kuzma obavljaju javnu funkciju, u zapadnim društvima cenjenu i poštovanu: NOVINAR.

Dužnost novinara je da istinito i OBJEKTIVNO  obaveđtavaju javnost, pa i u prenosima košarkaških utakmica i da se ne bave populističkom demagogijom kojom će igrača koji je jedini imao preko 15 poena i index preko 10 nazivati krivcem za poraz, prosipačem i šta već...  samo zato što igra na poziciji tatinog sina i što je golim okom vidljivo svakom ko dva grama košarku poznaje da je izmedju njih dvojice razlika nebo i zemlja... pa zato i ovi bedni spinovi da je LB doveden da pravi razliku da jede malu decu i tako te nebuloze...  ako je stvarno LB doveden da igra pozicij pravioca razlike i jedača male dece  onda toj osobi u sportskom sektoru KK CZV treba oduzeti dozvolu da se istim bavi.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ćao svima, da se upišem :)

 
Kada je počinjao prelazni rok i kada smo krenuli da zidamo delovalo je da se pravi jedan baš moćan tim, kakav još nismo videli. I onda je prvi trenutak kada sam bio u fazonu wtf bio kada je produžen Faye i to ne zato što imam nešto protiv njega (daleko bilo) nego mi je odmah delovalo kao da baš gomilamo igrače. Međutim uz staru narodnu od viška glava ne boli prešao sam preko toga i uz standardno ma zna Tomić šta radi, još plej i pali se mašina
 
Sada, sa par meseci razdaljine, bez trenera i sa ovim rezultatima (u aba azočaravajućim, u el ipak realno očekivanim) moj utisak je da postoje tri strateška problema sa ovom ekipom. Prvi je previše igrača koji racionalno i objektivno očekuju minute. Drugi je (a u vezi i kao rezultat prvog) apsolutno nepostojanje uloge za većinu igrača. Treći je nesrazmera u ekipi odnosno to što na svim pozicijama imamo po 3 igrača kojima je to prirodna pozicija + neko to može da zakrpi a na poziciji 1 imamo 1 igrača i neke krpe koje su za EL baš krpe. Dakle ovo je nešto što, po meni, može da se reši doselekcijom na poziciji 1 (dakle plej koji će da deli minute sa Braunom) i rasterećivanjem 2-3 igrača nakon tog dovođenja (ako postoji mogućnost da se oslobode finansije tim bolje). Nema apsolutno nikakve potrebe da imamo 4 centra (da li je 3 centar Ojo ili Jovanović neka odluči novi trener) a bogami ni Nenadićeva uloga mi nije jasna. Dalje, mislim da bi Lazićeva uloga morala da bude manja (znam da je ovo možda neprijateljska teritorija ali razmisliti da li da bude u 12), da se odrede po 2 igrača nosioca na svakoj poziciji i da se sačekaju određeni igrači da uđu u formu (Dženkins, Kuzmić, Braun), da Braun shvati konačno gde je došao i da je svaka utakmica kao da je poslednja. Za Berona nažalost mislim da moraju da se prave akcije i da on ne može na ovom nivou da iskreira sebi poziciju (možda protiv nekih ekipa iz donjeg doma).
 
Dakle, vrhunski trener i dobar plej čim pre a onda da se malo pročisti sastav i definišu uloge.
 
Pozdrav!
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Oni pre svega javno i jasno precutkuju jedan ogroman nepotizam. Jos jedan od nepotizama u "drzavnoj firmi". 
Kad sutra nalete na situaciju nepotizma u privatnom zivotu, prilikom obavljanja svojih dnevnih obaveza onda ce da im zasmeta i bunice se, ali zato kada u svojoj profesiji nalete na tako nesto onda ce zatvarati oci, a sve zbog svog licnog statusa i pozicije

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

inače malo da zloupotrebim forum malo.

Svi koji ste ispizdeli i nećete iz principi da idete sutra na utakmicu u Pionir...  ima mnogo bitan protest od 18h ispred gradske supštine

 

Quote

Beograd je poslednjih dana suočen sa ozbiljnim zagađenjem. Vazduh koji udišemo sadrži koncentracije štetnih suptanci koje su višestruko veće od propisanih granica i opasne su po naše zdravlje.
Naše zdravlje, zdravlje naše dece i naših najmilijih, ugroženo je nebrigom i kontinuiranim igorisanjem upozorenja, merenja i analiza koja jasno govore da se radi o ozbiljnom problemu koji se neće sam od sebe rešiti.
Zato vas pozivamo na protestnu šetnju u četvrtak 31. oktobra, u 18 časova, od Skupštine Grada Beograda do Vlade Srbije, gde ćemo vlastima uručiti zahtev za konkretne mere protiv zagađenja koji je u vidu peticije potpisao veliki broj građana.


fb link za event

 

jes da se pominje Beograd ovo ono... al šta zna vazduh gde je Beograd, gde Pančevo, a gde je Babušnica...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, filip83 said:

Ćao svima, da se upišem 🙂

 
Kada je počinjao prelazni rok i kada smo krenuli da zidamo delovalo je da se pravi jedan baš moćan tim, kakav još nismo videli. I onda je prvi trenutak kada sam bio u fazonu wtf bio kada je produžen Faye i to ne zato što imam nešto protiv njega (daleko bilo) nego mi je odmah delovalo kao da baš gomilamo igrače. Međutim uz staru narodnu od viška glava ne boli prešao sam preko toga i uz standardno ma zna Tomić šta radi, još plej i pali se mašina
 
Sada, sa par meseci razdaljine, bez trenera i sa ovim rezultatima (u aba azočaravajućim, u el ipak realno očekivanim) moj utisak je da postoje tri strateška problema sa ovom ekipom. Prvi je previše igrača koji racionalno i objektivno očekuju minute. Drugi je (a u vezi i kao rezultat prvog) apsolutno nepostojanje uloge za većinu igrača. Treći je nesrazmera u ekipi odnosno to što na svim pozicijama imamo po 3 igrača kojima je to prirodna pozicija + neko to može da zakrpi a na poziciji 1 imamo 1 igrača i neke krpe koje su za EL baš krpe. Dakle ovo je nešto što, po meni, može da se reši doselekcijom na poziciji 1 (dakle plej koji će da deli minute sa Braunom) i rasterećivanjem 2-3 igrača nakon tog dovođenja (ako postoji mogućnost da se oslobode finansije tim bolje). Nema apsolutno nikakve potrebe da imamo 4 centra (da li je 3 centar Ojo ili Jovanović neka odluči novi trener) a bogami ni Nenadićeva uloga mi nije jasna. Dalje, mislim da bi Lazićeva uloga morala da bude manja (znam da je ovo možda neprijateljska teritorija ali razmisliti da li da bude u 12), da se odrede po 2 igrača nosioca na svakoj poziciji i da se sačekaju određeni igrači da uđu u formu (Dženkins, Kuzmić, Braun), da Braun shvati konačno gde je došao i da je svaka utakmica kao da je poslednja. Za Berona nažalost mislim da moraju da se prave akcije i da on ne može na ovom nivou da iskreira sebi poziciju (možda protiv nekih ekipa iz donjeg doma).
 
Dakle, vrhunski trener i dobar plej čim pre a onda da se malo pročisti sastav i definišu uloge.
 
Pozdrav!

Filipe ti li si?🤔

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, placebo said:

Pogledajte komentare na vest,u sportskom zurnalu covic na naslovnoj pre neki dan.Spinovanje ozbiljno,kakvi smo navijaci zasluzujemo sve igrace kvaliteta tatinog sina.

Ma za komentare i da ne pricam.Opste poznato da je najlakse botovati preko komentara na portalima.Nego ovde je problem mnogo veci.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Plavsicu porasla pisica, Kuzmanovic neverue

Filip Čović se nikako ne snalazi na ovom nivou igre i ti problemi se ponavljaju na svakoj utakmici, pa deluje da je jedino rešenje angažovanje novog plejmejkera.

 

http://sportklub.rs/Blog/Darko-Plavsic/a312858-Zvezda-je-konstantna.-u-svojim-problemima.html

Edited by Haggard
  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Kuzmanovic otvoreno botuje, ni ne pokusava da sakrije tako da zasluzuje svaki pljuc.
 
Botovao je I prosle sezone ali sad probija svako moguce dno.
Kuzmanović & Plavšić su prošle sezone tako bezobrazno i neprofesionalno komentarisali utakmice Budućnosti dje su se otvoreno sprdali igracima i ismijavali njihove poteze (a nije da je falilo materijala), sad toga nema ni u naznaci no se na to žmuri i vade opravdanja u vidu lose forme, manjih povreda, svaljivanja krivice na sudije i kriterijum njihov.

Da ne pominjem bisere poput napravi se serija 7-0 u 2/4 ovi već kalkulišu kroz smijeh koliko će razlike do kraja izgubiti, kako je igrač X zalutao u EL, kako je igrac Y divljak, onaj Z ne može da sačuva stolicu, priča o budžetu ekipe, mozda djeluje petty al bar meni kvarilo je ugođaj dok sam mogao da ih slušam.

Nemam vremena za neki Schadenfreude zato glavu gore, biće još utakmica da se igra bar njih 25+ u EL, ja sam prošle sezone gledao live trainwreck sezonu i pored svega bilo je lijepo iskustvo i dobro zezanje na tribinama a ne vjerujem da možete da nešto poput nas ponovite tako da ste bar tu mirni :)
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...