Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Najgora košarkaška utakmica koju sam gledao u EL možda ikad. Tomić je lud čovek. Makabi izgleda očajno takođe a i verovatno su se prerano opustili videvši da smo mi skroz impotentni, ali oni me ne interesuju. Zvezda igra kao kurac. Ovi kvalitetniji neće, ovi limitirani ne mogu. Na kraju smo imali timskih 11 asistencija i 19 izgubljenih lopti. 

  • Like 20
Link to comment
Share on other sites

Tanko.. Ali koliko i nemamo srece ne pamtim kad je nama usao neki sut za pobedu, da nas malo pogleda ali dobro. Bice ovo teska sezona, sest zvanicnih utakmica 4 poraza, mnogo. Lose ovo deluje,niti ideje niti akcije niti autoriteta, drugi plej nesto proigra ali za ovaj nivo malo je to,prvi plej 0-7 iz igre!. Sledi gostovanje u Novom mestu gde moramo dobiti, pitanje ostaje sta je sa Braunom, dal ce biti silbovan ako se planira to sto onda ne igra Borisa, sta cemo sa Odzom i jos mnogo toga je nejasno u ovom rosteru. Ali dobro sta je tu je ,nasi su i praticemo i nervirati pa dokle doguramo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ali Tomic mi je fascinantan sa Dobricem. On generalno nema poverenja u njega. Seti ga se negde kada je sve probao. Tako je bilo i sa partizanom prva utakmica polufinala aba lige. Gubili smo 8 razlike (ne secam se tacno koliko) ubacuje Dobrica kada nam nista ne ide i mi pravimo direktno zavaljujuci njemu preokret. Tako je bilo i danas.

 

Plasim se da se hemija ne moze dobiti sa ovoliko glomaznim igrackim kadrom. Vec sada je jasno da je Derik Braun visak. Jasno je i da Tomic uopste nema poverenja u Lorenza, koji je ruku na srce delovao kao amater ovu utakmicu. Na stranu to sto mi njegova malokrvnost izuzetno ide na zivce.

 

Dakle onako na prvu loptu najveci problemi, prave hemije nema, Tomic nekada deluje kao genije, a nekada kao tezak dunster. Zatim prvi plej deluje uzasno, drugog ni nemamo, kao sto nemamo ni drugog centra, jer Odzo je u ovom trenutku veci problem i od Filipa Covica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pao izgubio i od Milana posle Asvela. Dva gostovanja koja se nude a mi propuštamo vozove, ovakve prilike se ne propuštaju ako imaš ambiciju za top 8.
Mi jednostavno nismo bili spremni da uzmemo ponuđeno, nismo bili spremni ni u glavi, ni taktički, ni fizički bez obzira na šut Berona. Da li ćemo i kad biti spremni veliko je pitanje. Čovića i Odža ne vredi komentarisati, mislim da je i njima neprijatno koliko su daleko od ovog nivoa. Veliki problem je Lorenzo koji je glavom negde u Ohaju, a DB je zaista jeziv, toliko da ga ni ja ne bih vraćao bez obzira na to što znamo koliki mu je limit. Još ako je Gist povređen.. Ionako čekamo Kuzmu kao ozebli sunce iako je realno i on mačka u džaku posle dve godine pauze.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Čović je večeras ostavio Bilija samog kao duha na šutu za pobjedu i ubacio dvije trojke kad smo se vraćali, tako da bi bio red da se ima pijeteta prema njemu bar do sutra, recimo.

 

Izgubili smo jer smo poluekipa. Nemamo pola tima. Pojma nemam šta je sa oba Brauna, Gistom, Lazićem, Borišom, Jovanovićem, ili su na klupi ili non-factor u igri. Bili bez šuta, Dženkins bez šuta. Koliko će još moći da nas nose Stratos i Faje, pitanje je.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ja ne verujem sta sam veceras gledao.Snazan kandidat za najgoru utakmicu sezone u EL, a tek je trece kolo. Kakav creep fight, majko milosna.Tomic apsolutno nema ideju sta sa ovom ekipom.Koncepcija ne postoji, jer mu plan obicno propadne posle 2, 3 minuta, i onda sledi besomucna improvizacija, jer plan B ne postoji, a i plan A je u magli.Doduse, mora mu se priznati da improvizuje sasvim solidno, ili je individualni kvalitet igraca u ekipi takav, da i u igri bez koncepcije bivamo konkurentni. Billy verovatno hoce da se rokne, ali je odigrao bednu utakmicu, i u skladu sa tim i sut za pobedu. Koji nije usao, inace su igraci Makabija na celu sa Sferopulosom bili kandidati za ritalno samosibanje pored Zida placa.Kakav cirkus od ekipe, za velike pare😖

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Kastel said:

Ja bih voleo da znam odgovor zastp Davidovac ne igra pleja, kada su ostala dva koji imamo u kanalu. Ja se en secam utakmice koju je Davidovac odigralo ispod proseka na pleju. Decko to radi sasvim pristojno.

 

Mozda u ABA... Svaka cast DeDa-i sto igra sve od 1 do 5, ali u EL se ipak ne moze tako improvizovati. To bi trebao raditi Djenka, ali izgleda da nam se nije vratio onaj prethodni, vec neki pohabani. Ili jednostavno Tomic mu ne daje tu ulogu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kastel said:

Ja bih voleo da znam odgovor zastp Davidovac ne igra pleja, kada su ostala dva koji imamo u kanalu. Ja se en secam utakmice koju je Davidovac odigralo ispod proseka na pleju. Decko to radi sasvim pristojno.

 

Zauzet je igranjem na ostale 4 pozicije.

  • Like 2
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, PERICA!!! said:

Sta on konta sa D Braunom? Stavi Borišu, ako si ovog otpisao vec. 

Mora jos nekoliko tekmi da pusti Brauna po 3-4 minuta, cisto da se "vidi" da je u kontinuitetu lose igrao i da je zbog toga poslat na tribine. 

 

Eto Covic odigrao lose poluvreme, ali on dobija sansu u poslednjoj cetvrtini i uradi par dobrih stvari. Zasto se onda podrazumeva da ce Derik odigrati lose ako ga ponovo ubaci? 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...