Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

1 minute ago, RC4 said:

De Colo je ubedljivo najljigaviji košarkaš u Evropi u velikoj konkurenciji niza španskih igračaž

Namazan jeste, ali mi je miljama daleko od ljigavih Španjolaca. Ozbiljan igrač, ima 20 poena u rukama protiv bilo kog kluba na svetu, ne bih se bunio da kod nas igra jedan takav iskusan namazanko. Brutalan napadač i ništa manje loš u odbrani. Ima respekt kod sudija i to ume i te kako da iskoristi. Sve u svemu moj respekt za njega uz sve te neke stvati koje iritiraju. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Decembarski said:

Izvini ali dok Rudi Fernandez i Felipe Reyes dišu ovaj vazduh,De Colo je moze samo da sanja tu titulu.

Neka ti bude, ali da se složimo da ljigavi Francuz zauzme bar treće mesto 🙂

Link to comment
Share on other sites

Takav osjecaj ispunjenosti i zadovoljstva kao kad udahnes punim plucima cist sumski vazduh.

 

Ne raduje samo pobjeda nego i nacin kako se doslo do nje. Razumikem da ce protivnici biti uigraniji i cvrsci, ali 56 poena se ne moze primiti, a da nisi dao sve od sebe, da nisi postovao loptu, saigraca i tim. Ova utakmica treba da nam bude oslonac i zvijezda vodilja za nastavak sezone.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Glavni utisak meca mi je da Lorenzo polako pocinje da shvata kako u Evropi moze da pravi razliku prodorom i kako je sticao samopouzdanje kroz utakmicu, sto se jasno videlo pri uzimanju one trojke na kraju. Ovakva njegova utakmica ce nam vise znaciti od same pobede sigurno.

 

Odbrana jako dobra, skroz smo im zatvorili igru iz pika i vrlo dobro branili kornere nakon strane pomoci. Bilo je tu i promasaja igraca Fenera iz otvorenih pozicija doduse, ali mislim i da smo racunali na slabiju sutersku formu njihovih krila. Generalno sam zadovoljan i skokom, imali su par puta srece sa odbicima daleko od kosa. Agresivnost, pokretljivost, komunikacija, individualna odbrana vec izgledaju mnogo bolje nego prethodne nedelje.

 

I da, mogu da se kladim da se u PAO-u vec sada nerviraju sto su pustili Gista.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...