Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

14 minutes ago, pepe sancez said:

Kakva je situacija za sezonce za iducu sedmicu u Pioniru?

 

  Prva je sa Barsom 24.10 .Tribine i parteri  nisu numerisani . Pisao sam već da su lože sada drugačije (bez prolaza) . Slutim da će tu biti problema 😎

Edited by Setite se 2011
Link to comment
Share on other sites

On 10/3/2019 at 10:50 PM, n4l1m said:

jel ima neki producent da isece one 2-3 "odbrane", kad je tomic "sakrio" vepra na dvojci.. znaci zidovi moje sobe su bili promenili boju:classic_huh:

malo se cekalo, al hvala producentu..:default_coffee:

 

12 minutes ago, Laki21 said:

 

Spread the word.

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Laki21 said:

 

 

 

 

 

da smo u svakoj odbrani postavili tri prazne gajbe piva jednu na drugu umesto ovog jazavca,

pa odbranile bi nešto ili izvukle faul u napadu.

 

moj pas od 60kg kada ga pustim u parku da se socijalizuje sa drugarima...

...i on volina ima smislenije putanje kretanja od ovog besramnog kežual cupkanja po reketu nikad lažnijeg bek-ap pleja uz čekanje da mu se samo uruči lopta za potrebe daljeg uvežbavanja zadnjih promena i čuvenog driblinga u mestu na sred Olimpijske Oaka dvorane...sve da ti jebem bezobrazno koliku sam rečenicu morao da ispišem da se izduvam nakon odgledanih anti-hajlajca ovog bacača bidermajera.

 

Klip je brutalno jasan...i nije mu cilj da bude smešan ni zabavan već predstavlja najozbiljniji apel da se pokrene bilo koji vid inicijative da se bar jednom od ove trojice (koji su ovo luksuziranje na najvišem nam dostupnom nivou sa predumišljajem od početka osmislili) dočara surova stvarnost pre nego nas ista nepopravljivo rastavi na Futura delove.

Već na startu imamo transparentne posledice sa ozbiljnim raspadom igre u najavi i opravdanom kurcoboljom nosioca već za par kola ako se ovo majmunisanje nastavi. U redu...primaju velike novce, igraju Euro ligu ali nema tog kluba u Evropi koji bi im priredio ovo luksuziranje...

...zar po Filipu da nas pamte ?

 

Narednim rivalima ne treba nikakav poseban skauting za nas, već da se po ulasku neiživljenog samo vrate na svoju igru, kakva god da je...bude dovoljno, jer imaju igrača više sada već u oba smera.

 

Izvinjavao bi se jedno metar dana da kao trener na svom debiju u EL priredim ovakvu blamažu na gostovanju koje smo fulali za pet poena i tako propustili priliku za vredan skalp...i još na zadnjem tajm-autu da tražim od Gista, Stratosa i Berona da daju sve od sebe...pa i Panati bi se izvinjavao što sam ovu kreaturu neprofesionalizma i anti-košarke doneo u njihov dom.

 

Filipe odustani...jer boleće jako.

 

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 12
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...