Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

13 minutes ago, Laki21 said:

 

Lako je zaključiti, sada je već dovoljno veliki uzorak. Klasični cirkusant za teren kod garaže. Dovoljno je videti govor tela, ništa više nije potrebno.

 

I da povede za ručicu prezimenjaka sa sobom, Primabalerinu.

Nikad nisam bio za tumbanje u startu, ali ovo je debela istina. Dva najveca pojacanja, a odbranu ni na igrici ne bi igrali. Ne bi taj luksuz podnio ni cska. O Covicu je vec izlisno govoriti.

 

Edit. Koliko su alarmi upaljeni pokazuje da de slazem sa svakim 

lakijevim postom. Aukurac.

Edited by Stondisha
Laki21
  • Like 2
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Ocekivano

 

Filip je odigrao najbolje sto moze... i svako ko zna makar malo kosarke je svestan da ce on ovako da igra svaki jebeni mec... bez asistencija, bez poena, bez odbrane naravno, sa brdo izgubljenih lopti, banana na ulazu, itd. 

 

Jedino cemu sam se nadao je da cemo dovesti dobrog pleja, a da ce govedo da greje klupu sto duze

 

Ali ispade da je govedo prvi plej... a i ovaj Lorenco izgleda isto katastrofa teska

 

Tomic nista nije pokazao... ajde prvi mec ali je jasno da nismo krili karte protiv Primorske... i to tek sad treba opasno da brine. Covek je prosao cele pripreme sa ekipom, sam je selektirao tim i opet ne zna gde bije, a da ne pricam da nemamo bilo kakvu akciju. Igramo zesce ruznu i basketasku kosarku

Edited by vepar
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Džaba što navodno Lorenco zna košarke kad trener posle dugih pripema nema uigranu akciju, makar jednu. Istu grešku sa plejevima su napravili kao i prošle godine (s tim što je Nelson igrao odlično odmah, a Lorenco je pitanje da li će uopšte). Očigledno da bi tatin sin imao minutažu.  Jbg, lepo je što tata ima klub u EL, ali ne može na silu. Filip nije ni za EK nivo, a kamoli za EL. Ne znam ni šta njemu samom treba da se blamira. 

 

Neće moći Gist, Bili i Đenka da nas vade celu sezonu. Iz aviona se već vide falinke ove ekipe, posle samo dve utakmice, ali jbg tako je. PAO je večeras bio zreo da izgubi, ali Tomić je imao drugačije mišljenje. Klasičan šablonski trener koji je izgradio poverenje prošle sezone nabijajući komplekse ekipama koje su bile u totalnom raspadu. Budućnost bez igre i odbrane (kao mi sad), Cedevita isto, a čak i onakvim grobarima je malo falilo da nas izbace... ove sezone se Tomić neće tek tako provući... 

Link to comment
Share on other sites

Nama nešto igraju momci koji su izvukli prošlu sezonu plus Gist, i Đenka koliko može. Lorenzo s Marsa pao. Nemam pojma treba li ga čekati. Derik uspavan, ali možda ima još košarke u sebi.

 

O Filipu nešto... Ne može niko ko gleda košarku da ima dobro mišljenje o njemu, ali on nam je očito kao elementarna nepogoda. Ako živiš u Nju Delhiju, navikni se na vrućinu, ako navijaš za Nebojšinu Zvezdu...

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, K.Dot said:

Ponavljam, jedini uzrok svih naših problema je Filip Čović.

Nazalost imamo mi problema i pored njega, i to poprilicnih. Sto ne znaci da mali celavi ne treba da leti i da je njegovo bivstvovanje u ovom timu cisto zajebavanje.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Napisao sam pre nekoliko dana da je Tomić neiskusam trener i da trenira ekipu koja je iznad njegovog trenerskog renomea. Na sve to on je trener koji sporo pali i treba mu vreme da stvori tim. To je sada problem jer su ocekivanja velika i nema se puno vremena.

 

Činjenica je i da smo selektirani prema potrebama Filipa, pa imamo višak igrača, a manjak plejeva. Da je Lorenzo ubica sa 30 minuta na terenu to se ne bi videlo. Ovako je jako problematično.

 

Činjenica je i da imamo višak igrača i da će vremenom neko morati da otpadne. Za sada deluje da je to Derik. Ako Lorenzo brzo nesto ne odigra biće Mekelovan, to je sigurno. 

 

Nisam optimista da će Tomić brzo uspeti fa uspostavi sistem i ne verujem da pre januara možemo igrati ozbiljnu košarku. Ostaje pitanje možemo li na suv kvalitet ostvariti dovoljno pobeda. Za početak sklanjanje Filipa iz EL utakmica bi bio dobar pocetak za Tomića.

Link to comment
Share on other sites

Dve stvari koje brinu

 

1. Tomić Lorenca nije pokušao da razigra nikako, pa ni kad se videlo da je gotova utakmica.

 

2. Boriša Simanić u civilu(ako nije neka povreda).

 

Ostalo, osim Brauna Derika, očekivano: Đenka nije Plej, Bili će da ubaci OTVORENE ŠUTEVE, Stratos na iskustvo, Davidovac simpatičan, Dobrić reality check, Ojo i Čović zalutali...

 

Gustu kapa dole, došao juče iz PAO, igrao za KKP najstariji... i vidiš da mu je "jedinom" stalo da pobedi. Ostalo sve nekako neka mlohava ćuna i vlasnik iste pripit nešto pokušavaju... al ne ide.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Koliko nam je organizacija napada u K. da ostane zabelezeno da je jedan Lazic imao vise asistencija od sume asistencija sva 4 igraca koji bi mogli biti organizatori igre. Pardon 3 igraca i jednog rekreativca

Lazic 1 asistencija > Lorenco 0 + Filip 0 + Djenka 0 + DeDa 0

Pri tom smo sutirali respektabilnih 41% za 3

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Del Piero said:

Nazalost imamo mi problema i pored njega, i to poprilicnih. Sto ne znaci da mali celavi ne treba da leti i da je njegovo bivstvovanje u ovom timu cisto zajebavanje.

Sistemski mnogo vecih. Imamo 16 igraca, a kljucna pozicija pleja nepokrivena, startna cetvorka ne postoji, trenutno jedan upotrebljiv centar. Umjetnost na ovoliki roster.

  • Like 10
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Golijat said:

Nama veliki problem moze da predstavlja i predstavlja trenutno sto cekajuci Lorenza nama igra junior...

ko je rekao da ga uopste cekamo, sve ide svojim tokom..

cak ni na jebenim priprema, nije fokus bio da se on razigrava™, vec se moralo  ispostovati 20 minuta za celavog govnara..

sad kad je krenula sezona, zna se scenario.. zo ce se vaditi na svaku gresku, greske veprine ce se trpeti dok se utakmica na izgubi, pa ce se pametni tomic setiti da stavi jenkinsa na keca.. nakon par utakmica, vepar ce i dalje gresiti i biti drzan u igri, jenkins ce biti prebacen na keca, dok ce zo biti skrajnut..

time ce se(sa jenkisom) resiti prva polovina pleja..  dok ce vepar i dalje igrati useravati utkamicu, pa kad je bas dobro usere, umesto nega ce ulaziti davidovac.. and so on.. svi ce se izredjati i izmenjati, od 1 do 5, samo se filip retardirani covic nece skloniti, jebao mu pas mater i njemu i tomicu!

:fantom:

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ako izuzmemo Bilija imali smo cele 4 asistencije. 10 kao tim ukupno. Taj podatak dovoljno pokazuje da je pored ćufte glavni problem ona zbunjena prikaza što nam stoji pored klupe gde se inače nalaze glavni treneri ekipa.

Dok ne dobijemo ikakve naznake timske igre nema poente pričati da li je ovaj ili onaj igrač loše odigrao kad smo mahom izgledali kao muve bez glave i niko nije iskorišćen kako valja, pa čak ni Gist koji je do učinka došao isključivo ludačkom energijom. Možda i prvi put u životu da sam video kako trener dozvoljava da mu igrač dobija četvrti, pa onda i peti faul u prvom poluvremenu, a da od njega nema nikakve reakcije.

Edited by threepwood
  • Like 20
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Ja ne, ti si rekao da smo najaci kao i on i da je sve drugo ravno cudu. Upravo ti zato i kazem, jos mnogo treba da bi mi bili najaci ili  najbolji, pre svega novi drugi plej umesto Ficka,ostalo se da popraviti i Lorenco ce biti ok, njega sam gledao u Anerici zna on kosarke ali ruki evro sezona.

 

Ako jos 5 puta napises najaci Fica ce presedeti sledecu utakmicu. 

  • Like 6
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Napisao sam kada smo zavrsili sva pojacanja letos da mi i dalje nismo resili kljucne pozicije 1 i 5.

 

Pleja nam igra Filip Covic koji je veceras vise asistencija podelio protivnickim igracima nego svojim.Lorenco Braun igrac vrlo sumnjivog kvaliteta,bez kreacije i bez suta.

 

Centar je Odzo koji je kosarkaski najnepismeniji centar kog sam ikad video.Lik podjednako pravi faulove u napadu i odbrani.Prvi centar Kuzmic je povredjen i pitanje je kada ce ponovo zaigrati.

 

Zabrinjava me i Milan Tomic svojom vizijom kosarke.Mi nijedan smisljen napad nismo odigrali za 40 minuta,sve su bili neki isiljeni sutevi u zadnjim sekundama napada.Odbrana je pucala posle svakog odigranog pika PAO-a,uvek su stvarali visak.

 

Onaj poraz od Primorske nije bio slucajan.Jedini igrac koji je veceras imao neku zelju je Gist,ostali jako losi.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, threepwood said:

Dok ne dobijemo ikakve naznake timske igre nema poente pričati da li je ovaj ili onaj igrač loše odigrao kad smo mahom izgledali kao muve bez glave i niko nije iskorišćen kako valja, pa čak ni Gist koji je do učinka došao ludačkom energijom. Možda i prvi put u životu da sam video kako trener dozvoljava da mu igrač dobija četvrti, pa onda i peti faul u prvom poluvremenu, a da od njega nema nikakve reakcije.

Bas to. Gist je svih 20 poena ubacio na neko guranje i energiju, ofanzivni skok, drugim recima izmisljao je poene. Baron na isti nacin kao prosle sezone, uglavnom iz driblinga, ne olaksavamo mu posao nista. Zato bih sacekao sa pojedinacnim ocenama igraca, narocito Lorenza jer je plej najosetljivija pozicija.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...