Jump to content

B Liga NBA Fantasy 2019/2020


djole

Recommended Posts

Ok, pročitao sam šta se desilo, ja sam mislio da je nešto drugo u pitanju.

 

Dakle, Lavrnja je zapravo ostavio franšizu Xpertu, ovaj odabrao Zvekija za co-ownera i to je to. Sad, tu postoji pitanje kako su definisani co-owneri (što je po meni interno pitanje lige), da li su oni jednaki po statusu ili imamo primarnog vlasnika ekipe i jednog pomoćnika, pa u skladu sa time da li je i ovo Lavrnjino (koji je realno tu bio glavni, jer ja nisam video da se Xpert nešto mnogo pojavljivao) ostavljanje franšize Xpertu legalna stvar ili ne. Ukoliko to jeste, onda on ima potpuno pravo da izabere svog co-ownera.

 

Druga je stvar što niko ne sme da zaboravi kako se Zveki ufurao u A ligu, i da svaki put kad počne sa svojim delusions of grandeur treba da ga podsetimo na to.

Edited by djole
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa nisam jos dobio invite , niti je Lavrnja izasao iz tima :classic_biggrin: Jos uvek se nista ne zna i ako se kao sve zna :smiley33: Neozbiljan lavrnja, ja bi tebe djole postavio za komesara i A lige ne znam dal to moze.

 

A za ovo zadnje kad moze KK CZ Mega Diva da se duva mogu i ja barem malo :classic_tongue: Mada kad vidim da su svi trejd muljatori u A ligi dize mi se kosa na glavi.

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...