Jump to content

Sugestije u vezi funkcionisanja foruma


Recommended Posts

2 hours ago, Klotzen said:

Isto tako kada banujete da li biste mogli da uvedete kao standard da pišete da je banovan bez prava pristupa forumu ili samo da ne može da postuje. Čisto da znamo da li ima smisla odgovoriti na post ili ga svakako neće videti.

 

 

Pa i bez prava pristupa on ce moci da cita forum ali ne kao on nego kao gost. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
23 minutes ago, Crni Bombarder said:

Moze li se petog oktobra postaviti pitanje admin-mod timu:Kad ce novi pravilnik ugledati svetlo dana?

 

Ceka mene da kompletiram svoj deo i odgovorim na pitanja 😞

Moderacija odavno zavrsila... tako da sam ja kriv. Evo obecavam ovako javno da ce biti do kraja nedelje, valjda ce me to stisnuti da konacno to zavrsim. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Stiletto said:

Da li će novi pravilnik biti objavljen Forumašima po principu "uzmi ili ostavi" ili ćemo dobiti neki rok (npr sedam dana) da uložimo "amandmane" ako smatramo da treba?

 

Moderacija i administracija će izneti predlog pravilnika. Nakon toga svi forumaši mogu dati sugestije/kritike i ukoliko ih budemo smatrali opravdanim, biće ispravljeni sporni delovi/dodati novi.

 

Tako da, biće ovo drugo što su napisao, svi će moći da daju svoje predloge pre nego što stupi na snagu.:classic_smile:

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, freethrow said:

Edit: ja imam, Uini nema. Wtf?

 

pretpostavljam da mi je pristup oduzet u duhu ovih @A sad oprostajnih reci, da mi ne bi slucajno palo na pamet da napisem jos koju sugestiju ili primedbu ( :

 

Quote

Svojim predlozima i savetima moderaciji i administraciji foruma pomaze da ovo mesto ucine boljim nego sto je sada. Medjutim, ponekad mu se desava da pretera u insistiranju na nekim svojim zeljama i pretera u nacinu na koji se obraca moderatorima.

....

Nadamo se da ce uini prihvatiti ovu poruku i da cemo nastaviti saradnju i zajedno napraviti od foruma bolje i kvalitetnije masto. 

 

da se razumemo, potpuno očekivan potez što se mene tiče. tako treba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@uiniini, ne vredi da ponavljaš stalno afere i da se vraćaš na njih dosadno i naporno poput Marinike Tepić. Odgovoriće ti neko ko je u rangu ministra odbrane ili zdravlja i odgovor je potpuno jasan i opravdan, toliko da mogu i ja da ti ga dam, prosto se nameće. Mogu da probam:

 

To što ti želiš i o čemu ti pričaš, ne da nije za posebnu temu - koja je do skoro postojala - nego nema nikakvog smisla, kao što i pokazuje praksa koja je pravila đubrište na forumu b92 još, a zapravo i ranije. Konstantno sitno prebacivanje, prozivanje, intimno ponižavanje i peckanje i to sa adminima koji odavno nisu više ovde, koji nisu više bili ni na starom forumu, a nije da ti nije prijateljski, lepo i ljudski ponuđeno da se napravi jedan konsenzus, jedna nova priča, sa jasnim pravilima i sa potpuno transparentnim procesom koji će odgovarati kako velikoj većini, tako i veću staraca, superadminima, rotirajućim moderatorima, svima, ali ne, nije ti to dovoljno dobro, hajde da samo pljujemo, da udaramo po samom forumu, jer to jeste napad na forum, štetno po forum, lepo je rečeno jedno dvesta puta, da biće urađen pravilnik, da krećemo lepo od nule, da okrećemo lepo novi list, transparentno, ali ne, uiniju to nije dovoljno, on će da proganja, da maltretira, da kuka a hajde da pogledamo druge forume, da vidimo kako rade i koja pravila imaju ti fini drugi forumi koji su propali, kojima opada broj klikova i članova, koji su mnogo moderni i pametni... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Čitam i razmišljam. Pravilnik već postoji, pravi se novi. 

 

Zašto je toliko važan taj Pravilnik?

 

Ko se ponaša kulturno, ko ne vređa sagovornike, ponašaće se isto i sa starim i sa novim Pravilnikom.

 

Oni koji se svađaju, vređaju druge, rade to sada a radiće i kasnije...jedino će možda biti oštrije kažnjavani, pa će se klonirati, etc..

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...