Jump to content

Super liga Srbije


Drug Crni

Recommended Posts

13 hours ago, Dzistrou said:

Zvezdi su se sklonili, a Metalac i Radnički su pošteno razbili. Nema oscilacija kad se pošteno igra.

 

Da su samo Metalac i Radnički 😴 ... 

 

Čitaš li šta pišu komšije sa tamne strane brda, nameštene utakmice, sudije po želji, golmani koji namerno "puštaju" golove,  kompleksi i sl 😴

1 minute ago, Constantin said:

"Sklanjalica" je termin fanova samo jednog kluba. Koliko ja pratim. Možda grešim....😎

 

Naravno, da grešis.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Constantin said:

"Sklanjalica" je termin fanova samo jednog kluba. Koliko ja pratim. Možda grešim....😎

Koristio se po potrebi, ne mogu reci samo sa jedne strane, a utemeljen je 90-ih godina.

Moze se reci da je koriscen i cesce nego sto treba.😀

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sklanjalica je termin iz Toletove ere, kad se bar sedam ekipa u Ligi redovno sklanjalo pred Partizanom koji posle ispadne u Evropi od moćnog Šamroka. Prokomentarisao sam zato što ne želim istu sudbinu Zvezdi, a sve sugeriše na sličan ishod.

LM, što se meča CZ-Voždovac tiče, naravno da sam ga gledao i naravno da je Voždovac odigrao meč slabijeg intenziteta. Lepi golovi su logična posledica slabijeg otpora i većeg samouzdanja, u prvom redu mlađih igrača. 

Jebe mi se iskreno šta će orci iz Humske da komentarišu povodom toga; dokle god je Partizan povlašćen i guran od sudija na nedeljnoj bazi nemaju pravo na ulogu nekog moralnog arbitra. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Del Piero said:

Ako je verovati Zurnalu, Stanojevic u nasem prvenstvu ima 145 osvojenih bodova na 54 utakmice. 90% bodova je uzeo.

 

Izgleda da su se i vama sklanjali, i to bas u vreme kad ste igrali LS.

 

Nije tacno, uvek mozemo da uvedemo kreativno tumacenje da je "nas" klub bio mnogo jak, a "njihov" bi izgubio dosta bodova, da mu se ne sklanjaju.

 

Zato je i bitno ko se zali na nepravilnosti u fudbalu. Period od 2007 - 2012 ima bukvalno iste brojke kao i sadasnji period, ali je u jednom slucaju to pokazatelj kvaliteta ekipa, a u drugom je posledica uzurpacije lige od strane jednog kluba.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Brkic se vratio u Vojvodinu.

 

U narednom kolu nas ocekuju gostovanja najjacih ekipa.

 

Proleter (15 bodova) docekuje TSC (14) - TSC je uhvatio zalet i mora i ovde da ide na pobedu. Proleter je do sada igrao prilicno crvsto i jedina su ekipa koja je mogla da bude neporazena protiv Crvene zvezde.

Spartak (16) - Cukaricki (18): Spartak je u losoj formi i polako tone ka sredini tabele. Cukaricki nema bas naviku da pobedjuje van svog terena. I jednima i drugima je pobeda neophodna.

 

Macva (5) - Vozdovac (13): Macva je jedan od glavnih kandidata za ispadanje i njima je svaki mec i svaki bod bitan. Imaju neke bas teske poraze, a Vozdovac itekako ume da dobija na strani. Ovde bi Vozdovac trebalo da trijumfuje.

Radnicki (16) - Mladost (16): I jedna i druga ekipa su skupile isti broj bodova i trazice iskupljenje nakon katastrofa koje su pretrpeli u proslom kolu. Radnicki je ovde u prednosti jer su obe ekipe domacinske, a igra se u Nisu.

Crvena zvezda (27) - Napredak (5): Duel prve i poslednje ekipe. Napredak je igrao posteno na svakom mecu u proslosti, ali su sada u rasulu. Crvena zvezda ovde ne bi trebalo da ima bilo kakvih problema.

Metalac (12) - Partizan (21): Partizan ne izgleda bas najbolje u poslednje vreme. U gostima se muce i nece im biti lako protiv ekipe koja je tu negde oko 10. mesta.

 

Link to comment
Share on other sites

Nije produzeno 10 minuta nego 7.

 

Tih sedam minuta je proslo, Radnicki je i dalje napadao i 40 sekundi nakon kraja nadoknade vremena izjednacio. Igraci Mladosti su burno reagovali, trener im je iskljucem, a trojici je podeljen zuti karton i onda je odsviran kraj meca.

 

 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Constantin said:

Zna se. Svako ko je gledao utakmicu bilo mu je jasno.

@goldberg mislim da su Neško i Lučanci protestvovali zbog navodnog ofsajda, a ne zbog dužine produžetka.

Zbog ofsajda su protestvovali to je sigurno, e sada da li je bio ofsajd ili ne nikada nećemo saznati, ali bilo je blizu.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Referent said:

Pa, šta se desilo, što je produženo?

Cesti prekidi, valjanja, izmene i na kraju ukazivanje lekarske pomoci golmanu radnickog koje je trajalo nekih 5 minuta.

5 hours ago, Don Juan said:

Zbog ofsajda su protestvovali to je sigurno, e sada da li je bio ofsajd ili ne nikada nećemo saznati, ali bilo je blizu.

Oba gola su bila na ivici, ali mislim da su oba regularna. A i da su bili za nesto sitno (koleno, rame, kuk, vrh kopacke...) ja bi to uvek pustao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šta je sporno? Većina nas je na FKCZ topiku konstatovala da nije za penal. Samo je Kup na FKP topiku napisao da je više penal onaj kontakt sa Matićem juče nego ovo, što nema veze sa mozgom. Uostalom Zvezda već vodila sa 2:0 a Napredak pao i fizički i psihički nakon njihovog promašenog penala.

Link to comment
Share on other sites

  • Baros locked this topic
  • Baros unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...