Jump to content

NFL Fantasy 2019 - B liga


Xpert

Recommended Posts

Lik ima 211 poena trenutno i dalje broji 😀

 

Nestvarno je koliko me je htelo u ovom kolu. Htedoh jos juce na poluvremenu utakmica od 19h da se pohvalim, al rekoh da ne malerisem. Tad sam imao 95 poena. Svaki cas mi je stizala nova notifikacija o postignutom TD. Fuller i Ryan po tri, odbrana PHI jos dva i Ertz jedan, a onda je to nastavio i vec pomenuti Jones sa jos 4. Stvarno nezapamceno. Moj do sada najbolji skor je bio 194 poena, pre par godina, u kolu kad je Doug Martin pospremio 5 TD.

Secam se da je i ekipa Silent Dogsa imala 211 poena i to bas protiv mene, pre par godina u prvoj ligi.

Sve u svemu stvarno NFL fantazija.

 

Jos je jedan razlog sto nisam poceo sa seirenjem ranije. Protivnik je isto odigrao sjajan mec i konstantno bio na 20-30 poena iza sto realno moze da se prestigne. @Laka (Laka team) je zavrsio kolo na 156 poena. Cestitke na fenomenalnom mecu.

 

E sad bih mogao da iskoristim priliku i da cestitam @Contador54 i lideru @Jurgen na pobedama u prethodnim kolima.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Lineker said:

:classic_blink:

 

Hvataj.JPG

 

Ovo ne znam da li se ikad desilo, da jedan tim ima dva igrača preko 40 poena (od toga je odbrana najbolji poenter sa 48) i još 2 igrača na korak od 40 poena.

 

Svaka čast stvarno.

 

Koliko je ludo kolo još više pokazuje da je Mike Evans imao 0 poena (imam ga u drugoj nekoj ligi). Svaka čast Marshonu Lattimoreu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bas los mec protiv @karipesic, gde je protivnik uspeo da bude jos gori. Ryan je ubio Mariotu, a ovi ostali Karijevi nisu to uspeli da nadoknade.

 

7 hours ago, Lineker said:

Pogodi sa Williamsom iz GB samo tako. Dobar osećaj kad se ujutro probudiš, pobeda i novi pristojan RB u rosteru.

 

Dok nekom ne svane... Zato je Jones posle prošlonedeljnih 4 TD, napravio fambl na otvaranju utakmice. Mogao je da se iscupa sa hvatanjem za TD, ali juce je bas bio u kanalu. Sad ćemo videti razvoj situacije u GB bekfildu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...