Jump to content

Ostale utakmice na SP - Live


Recommended Posts

Ako Argentina osvoji, Skola sigurni MVP. A mi se od igraca oprastamo kad napune trideset (Od nekih i ranije. Da, u tebe gledam, Stefane Markovicu). Kontam da je to ono htenje o kojem se prica kad trener posle utakmice ispali floskulu "Zeleli su pobedu vise od nas".

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Del Piero said:

Kljucni napad - 2.30 do kraja, +5 za AUS i lopta, Delavedova baca pas u aut u trecoj sekundi napada. Potez u rangu Stivena Markovica u Laktasima.

Tada sam mu spomenuo familiju, i meni je to zapalo za oko. U svakom slučaju, nije da nisu imali šanse da završe utakmicu

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da ubodu Francuzi jer nema lakih šuteva. Spoljna linija Argentine je timski najbolja na šampionatu. Skloni smo potcjenjivanju, ali recimo tri njihova pleja su tri najbolja pleja iz ACB lige prošle sezone. Campazzo MVP finala plej-ofa, Laprovittola je bio MVP regularnog dijela sezone, prvi strijelac i drugi asistent lige, a Vildoza prvi kradljivac i u top 10 na listi MVP. Dodaš Scolu, onda ove radnike, timsku hemiju i želju i dobiješ strašnu ekipu. Svaka čast i volio bih da se okite titulom...:thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...