Jump to content

Premier League 2019/2020


Doorn

Ko će da osvoji Premijer ligu?  

66 members have voted

  1. 1. Ko će da osvoji Premijer ligu?

    • Citizens
      26
    • Reds
      27
    • Gunners
      3
    • Spurs
      5
    • Red Devils
      4
    • Blues
      1


Recommended Posts

Poketino je i sam rekao da razmatra da ode iz Totenhema zbog losih rezultata i zbog toga sto neki igraci ne zele da produze ugovor, a navodno ovi iz uprave zele da ga zadrze. Nece biti nikakvog najurivanja iz kluba, vec naprotiv, ima da ga trazi pola Evrope. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, delgado said:

Situacija je takva da Zvezda i Partizan imaju cemu da se nadaju protiv UTD-a i Tottenhema

 

 

Apsolutno. Ne zna se ko je u vecem kanalu. U Totenhemu je ocigledno ozbiljno poremecena atmosfera izmedju igraca, a tu su i problemi sa produzetkom ugovora pojedinih igraca. Eriksen je konkretno odbio ljetos da produzi ugovor. Sve se to odrazilo na igre na terenu. 

 

Junajted vec nema nikakav sistem igre. Totalno su jalova i bezidejna ekipa. Pojacali su odbranu ljetos, ali su ostale rupe na sredini, na krilu, fali i neki spic. U prvih 11 im redovno igraju mediokriteti kao McTominay i Pereira. Imaju i problema sa povredama. Nema odavno Martiala i Pogbe. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

Svaka čast Liverpulu i Klopu na početku sezone. Čak i kada ne igraju najbolje uzimaju bodove. Trenutno deluju kao najveći favorit za titulu, ali ne bih otpisivao Siti još uvek. Kao što neko reče, da je neko drugi umesto Gvardiole na klupi pa bih ih otpisao, ovako... 

Pored odličnog početka Liverpula, utisak je da je PL ove sezone najslabiji još od titule Lestera. Totenhem i Mančester u kanalu, neki novi Čelsi, Arsenal loš...teško da ćemo se nagledati nekog vrhunskog fudbala. 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Ja kad sam na flashscore vidio da je Longstaf postigao gol, mislio sam da je to onaj standardni njihov igrac, a ovo je izgleda njegov mladji brat. Fin debi za njega svakako.

 

 

 

 

 

1:00 je taj sut. Lampard, Dzerard, Parker od Engleza, i pre 10-ak godina je bila retkost, sad maltene nema igraca u ligi koji ovo radi, da li ne znaju vise ili su svi toliko zeljni da se usetaju u gol.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...