Jump to content

O serijama


dali_man

Recommended Posts

[mention=230]fancy[/mention]
 
imas 1200 postova i nisi naucio da stavis post u spojler?
 
Spoiler

da li si toliko retardiran ili si samo pod uticajem teske droge?

 
ajde vidi prepricaj svaku seriju koji su odgledao da ne moraju ostali da trose vreme, taman odlucim da krenem veceras posto se zavrsila sezona i onda iskoci ovakav psihijatriski slucaj



Mnogo reči trošiš da kažeš jedno obično ljudsko - "hvala" [emoji2]

Nema na čemu [emoji106]


Uštedeo sam ti 10ak sati života i sačuvao te još goreg izliva besa. [emoji41]
Peace.



Sent from my SM-N950F using whatever's around

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, fancy said:

The Outsider
Započela jako u reketu, prva epizoda izdominirala. Rekoh sebi - Eo nešto za mene! emoji106.png

A onda već od 2. - 3. epizode krenuo strmopizd, naročito kad sam shvatio da će umesto nekakve misterije vredne gledanja duvedu monstruma. Pa jebote...emoji83.pngemoji84.png

A onda spektakl.
Detektivi dovode onu crnu The Unforgettable (s tim da je u toj seriji riba i koristila svoj dar!) da radi (gle qrca!) - detektivski posao (!!!)

Od pojave El Cuco teorije gledam i ne verujem šta su prodali... ElJebeniKuko, kukala mu majka. Pa takvih smo se Monster Of The Week nagledali pre 25 dina u X Files(*), Pa jebote...i Stiven i King i šukurac i monstrum.

Kraj, ovčji penis. Velika misao: outsideri se prepoznaju. Aha, oće to.

Serija je imala tačno jednu sezonu više od neophodnog.

(*) E, da, pa jedna epizoda X-Files imala El Chupakabru...isti qrac ko el kuko. Neko sranje što jede govna i svi ga se plaše.

Sent from my SM-N950F using whatever's around
 


Ljudi, iz poštovanja, neke minimalne edukacije prema drugima, stavljajte ovakve stvari u spoiler...mislim zašto je to toliko teško?
Ne kazem ovo da bih ulazio u neku prepirku ili svađu ali imajte bar mrvicu socijalne inteligencije da možda neko čeka da izađu sve epizode, pa da odgleda seriju.
Quote-ovao sam tebe ali mislim i na ostale koji to kontinuirano rade.

Hvala i tebi i ostalima na razumevanju.

Edited by T.L.T.I
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, fancy said:

 


Mnogo reči trošiš da kažeš jedno obično ljudsko - "hvala" emoji2.png

Nema na čemu emoji106.png

 

 

  Reveal hidden contents


Uštedeo sam ti 10ak sati života i sačuvao te još goreg izliva besa. emoji41.png
Peace.

 

 



Sent from my SM-N950F using whatever's around
 

 

Za razliku od nekih drugih tema mislio sam da ovde ne pisu "retardi" ali sam se prevario.

Da bas si smesan, nisi ti meni nista ustedeo...ako se tebi ne svidja kraj ili serija mozda bi se meni svidelo? 

 

A ako je toliko lose uvek volim da se sam razocaram kao sto je i pitanju GOT i kraj te serije a ne da mi neko dodje ovde i ispise kraj serije, sredinu i sam pocetak, sta valja i sta ne valja...mislim reci nemam za takve kao sto si ti, zaustavicu se ovde da ne dobijem ban, cekam da se serija zavrsi i da krenem da gledam i pojavi se ovakva dijabola.

Link to comment
Share on other sites

Dragi prijatelju Stekše,

  1. Nikakav kraj niti rešenje nije spojlovano.
  2. U sâmoj seriji, u 3. epizodi saznaješ o čemu se tačno radi. 
  3. Poenta serije uopšte nije u suspensu tj. traženju nekakvog mističnog uzroka pojavama, nego u dugim Bergmanovskim kadrovima, tihim (potpuno običnim) dijalozima, kameri i opštoj estetici tuge i očaja.

Nekome se sviđa upravo to i jasno mi je zašto je dobila epitet "remek delo", a nekome ne. 

 

Stvarno poradi malo na kontroli besa, neko bi se zaista mogao naći uvređenim 🙂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Mislio sam da sam završio svoj posao i da neću više raditi, ali je ova tema zaista izazovna, kaže za Nova.rs reditelj Zdravko Šotra, koji će u produkciji "United media" režirati film i seriju "Kralj", o životu kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića (1888-1934), nastalu prema romanu Vuka Draškovića "Aleksandar od Jugoslavije".

http://rs.n1info.com/Showbiz/a577164/Sotra-o-seriji-o-kralju-Aleksandru-na-Nova-S.html

Link to comment
Share on other sites

Meni je The Office dobar, ali slabo me drze sitcomi. Bukvalno mi se gledaju dan, dva i onda par meseci mi ne padne na pamet da ih upalim. Meni je ipak Its always Sunny top sto se tog zanra tice, ali i to gledam tako kad mi dodje.

 

Odlicna S02 Mindhuntera, bas bas sam zadovoljan. Zanimljiva prica, zanimljivi slucajevi, malo su mozda ukakili sa nekim family problemima koji su mogli bolje da budu uradjeni, ali i dalje mi je top. 

 

Krenuh zadnju sezonu Blindersa da gledam, meh mi je prva epizoda, nadam se da uzlazno ide. 

Link to comment
Share on other sites

Meni Z-Nation bio mnogo zabavniji za gledanje od TWD.

TWD gledam i dalje, onako po inerciji, da vidim dokle će (iako bez Carla to više nije to - mada su se još dosta pre toga pogubili)... a Z-Nation sam baš, baš jedva čekao svaku epizodu i uživao u njihovom suludom svetu. [emoji41]

Sent from my SM-N950F using...

Link to comment
Share on other sites

Uopšteno stari sitkomi su bili mnogo bolji od današnjih. Meni je na prvom mestu Seinfeld, pa par praznih mesta pa onda još par serija koje bi mogao da navedem. To naravno što se tiče SAD. A inače tu su Mućke, Crni Guja i Alo Alo nenadmašni što se tiče svih serija preko bare.

 

Od novijih jedina koja mi je duže držala pažnju je The King of Queens pre svega zbog matorog Stilera pa tek onda ostalih uloga.

Link to comment
Share on other sites

On 3/14/2020 at 12:53 PM, Charlie Foxtrot said:

ja sam veliki fan gifova,ali nisam odgledao nijednu epizodu 

 

:lol_2:

E, i ja sam bio kao i ti do pre godinu dana, osim sto sam jednom mesecno mozda uspeo da uhvatim epizodu/dve na Star TV u toku subotnjeg dorucka i na tome samo bio par godina. Nezamislivo mi je bilo da skinem sitcom i bindzujem kao i neke "ozbiljnije" serije sa "nastavljajucom" radnjom. Ni ne znam zasto (ustvari znam zasto...iz dosade) sam se odlucio da ipak to uradim jednog dana i skinem prvu sezonu kao probni materijal. U svakom slucaju, ispostavilo se kao najbolja odluka jos od kad sam prvi put pustio Femdom 'nic.


EDIT: Da, i It's Always Sunny In Philadelphia mi je isto za preporuku. Nakon uspesno zavrsenog eksperimenta sa sitcomima u kojem se The Office pokazao kao pun pogodak, dao sam sansu i ovim ludacima. Mada je ovde bilo nekih ne preterano zanimljivih epizoda...

Edited by RatzenStadt
Link to comment
Share on other sites

Mucke su ubedljivo na prvom mestu pa pet mesta prazno. Pa onda nek se poredjaju kako hoce. 

 

Sajnfeld mi je ok, Dzeri uvek bio iritantan. Ali zato Dzordz Konstanca i njegovi majka i otac su uz Ala Bandija najbolji likovi USA sitkoma. Mrzi me sada da pisem zanimljivosti iz Sajnfelda to sutra. 

 

Office... bolja je engleska verzija, mada i americkoj odajem priznanje posebno zbog lika Stiva Karela ali preterase ga sa brojem epizoda.

 

Prijatelji su mi iritantni, bukvalno Alo Alo za bogate. Svaki lik ima 3 fore koje vrti periodicno. 

Kako sam upoznao vasu majku, svi vole Rejmonda, Svi mrze Krisa, Streberi, Zivot po Dzimu, Scrubs... sve mi dosadno. Posebno mesto na lestvici dosade i glupih fora Dva i po coveka.  

 

Vesele 70 su mi kul al da su trajale dve sezone manje. Inace smatram da je jedan od najvecih problema serija to sto ne znaju kad da stanu. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sve te serije koje si pobrojao sa toliko reci hvale su mi onako meh. Sve sam ih voleo kad sam bio tinejdzer, ali sad ne mogu brk da mi pomere kad naletim na njih na TV-u. Stoga (pripremite toalet papir...moracete iako su krizna vremena), mislim da sam ih prerastao. Britanski humor mi je postao bas sterilan ima vec 10-ak godina. Cak i britanska verzija The Office-a mi je dosadna bila...

Edited by RatzenStadt
Link to comment
Share on other sites

Sto se Americke produkcije tice... Seinfeld mi je na prvom mjestu.. i uvjek ga iznova mogu gledati... tu su jos Always Sunny.... Malcolm in the midle...Arrested development... Office....Curb your enthusiasm....Rick and Morty...

 

Ljude koji vole i gledaju Big bang theory i How i met your mother smatram nizim bicima na evolucijskoj ljestvici 🤣 ima par klipova na jubitu tih serije bez pozadinskog smjeha... doslovno ne znas kad je nesto smjesno kada bi se trebao smijati...

Edited by Nenson
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...