Jump to content

O serijama


dali_man

Recommended Posts

Odgledao vikinge 6. sezonu. Realno prvih 8 epizoda su mogli da sabiju u 3 epizode zadnje dve su ok možda i zbrzane bez potrebe obzirom šta je bilo u prethodnim epizodama. Kraj je takav da ništa ne znamo, osim ko je dobio bitku. Sad ćemo da čekamo 7. sezonu u kojoj će se najverovatnije pokakiti jer je očigledno da im ponestaje dobrih ideja pa moraju na ove jeftine fore da nam zadržavaju pažnju.

 

Dobili smo par novih interesantnih likova koji obećavaju ali smo i izgubili jedan broj starih, nažalost moraćemo da sačekamo 7. sezonu da vidimo koga više nećemo gledati jer mi se čini da ovo nije kraj za neke od njih.

Link to comment
Share on other sites

4 godine sam izdržao da ne pogledam The Expanse jer sam hteo da sačekam da se završi serija i poklekao sam pre dve nedelje. Ostalo mi još 5 epizoda četvrte sezone i to će da ode večeras. Odlična serija, nema šta. Malo mi je Holden njanjav, kao da mu se kenja sve vreme i to je sve što imam od zamerki 🙂

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Odgledah drugu sezonu britanske serije The Fall i moram reći da sam prezadovoljan istom. Priča koja non-stop drži pažnju plus fenomenalna karakterizacija likova (odlični, Gillian Anderson u ulozi policijskog inspektora i Jamie Dornan kao serijski ubica). Ostaje da pogledam i poslednju sezonu i živo me zanima kako su zatvorili ovu uzbudljivu priču.

 

https://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=nv_sr_srsg_0

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, SteveFrancis#3 said:

 

Onako, da vidim gleda li se uopste posto nije bas najpopularnija tematika i kakvi su utisci generalno

tema bi verovatno vise rezonovala kod nase publike da nam je drustvo pod direktnim uticajem katolicke crkve i njegovog vladara pape kao sto su neke zemlje zapadne evrope i latinske amerike. svejedno sorentino je vrlo zanimljiv autor i uneo je u ovaj ipak pre svega  komercijalni format tv serija dosta toga umetnickog kroz vizuelni deo a i kroz sam storytelling.  nesto sto uostalom krasi i  njegove filmove youth a narocito la grande bellezza - jedan od boljih filmova prosle decenije. kao sto rekoh sama tema katolicizma i njene reforme da se prilagodi savremenom promenama u drustvu, papinstva i religije u moderno vreme meni nije preterano bliska i ekstremno zanimljiva ali nacin na koji je prezentovana (metafizicki, duhovito, blesavo, satiricno  cudno...:classic_biggrin:) sa odlicnim glumcima je ipak ucinilo da mi vreme provedeno gledajuci je bude zabavnije nego sto sam mislio  s obzirom na samu temu koja se u njoj obradjuje.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...