Jump to content

KK Crvena zvezda 2018/2019.


MetalHead

Recommended Posts

Svi igrači Albe ne bi bili tako dobri da to nije odlicni Aito poslozio na njegov način. Siguran sam da većina tih igraca nece ni pola odbaciti ni u jednom EL klubu. 

Siva je okej, ali prosečan igrac. 

Glavni igrac od koga je kompletna igra zavisila je Luke Sikma. Izdvojio bi još dvojicu koja bi mogla da igraju El, Hermanson I Giedraitis. 

 

Licno bi pre zagrizao za Hermanson a jer je kombo plej. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Danas mi je palo napamet da u KLS-u treba ukinuti plejof i organizovati F4 turnir. Ove godine u Beogradu, pa u Nišu, Vršcu, Zrenjaninu, čemu god. Završimo sredinom-krajem maja i svi srećni. Malo ostatak Srbije vidi feštu, malo neka Mega dobije priliku da osvoji nešto, ili neko peti.

Time bi ne samo dali ovom mrtvom takmičenju malo žara, već bi i sprečili ovakva mučenja u junu gde igrači igraju na 60 stepeni u ful klizavom Pioniru polubitne mečeve. Vidite Borišu npr, on će biti u treningu i takmičarskom naponu još barem 4 dana. Posle toga će verovatno da se aka po Amerikama i pravi neke workoute. Posle toga će dane dušom tri nedelje pa će ga povuče Salo na pripreme, pa će ovamo pa će onamo i dok kažeš keks evo ga početak nove sezone. Zamislite nekome nedajbože pukne tetiva ili sjebe ligamente na proklizavanju boreći se za Deleonov Kup koji nekad beše nacionalna titula. Pukne mu i transfer, i repka potencijalno, i pripreme, i ko zna šta još jebeno.
 
Ako već neće da nam skrate sezonu, možemo sami da se angažujemo oko toga...
Meni je F4 najnepravedniji sistem takmičenja. Celu sezonu trudiš se, krvariš za što bolju poziciju i na kraju odluči jedna utakmica, a te 4 ekipe su najčešće ujednačenog kvaliteta i često odluči ko je inspirisaniji tog dana. Prava razlika u kvalitetu upravo se vidi u seriji utakmica.
Ovo oko termina odigravanja utakmica se u potpunosti slažem, ja bih stavio da se domaća takmičenja igraju pre ABA kao uvod u sezonu i kada su navijači željni košarke nakon letnje pauze pa su spremni da progledaju kroz prste timovima zbog nedostatka kvaliteta ili neuigranosti.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, dekkard said:

Celu sezonu trudiš se, krvariš za što bolju poziciju i na kraju odluči jedna utakmica, a te 4 ekipe su najčešće ujednačenog kvaliteta i često odluči ko je inspirisaniji tog dana. Prava razlika u kvalitetu upravo se vidi u seriji utakmica.


Koju celu sezonu majke ti. Sviraš kurcu sa ostalim paštetarima april-maj jer je neko rekao da moraš. Ne bih nikad ABA stavljao na F4, ali ova "takmičenja" definitivno.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

ostojic radi isto sto je radio i repesa nakon druge utakmice, sto i ne cudi posto su ostojic i bokan deo istog klana, tako da shodno tome sutra treba ocekivati slican scenario kao iz pg..

te shodno tome, ako ne bude pojacano prisustvu policije od starta, bice ovo poptuno novi level svinjca.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, OnionKnight said:

Nevjerovatno da postoje ljudi koji mjere sudijski kriterijum upoređujući broj bacanja.

kad to rade navijaci including polupani fegi, mogu i da razumem, sve su to isprani mozgovi al kad to pocnu da rade i treneri kao sto to u poslednje vreme radi andrija, to dovoljno govori o njegovoj strucnosti

Link to comment
Share on other sites

 

Niko ne sme da ospori da upotrebom statistike i matematičkih modela se može izvući neki podatak, nešto što će ti doneti neku prevagu na terenu... ali bazirati se samo na tome to je suludo.

 

Kao kad bi glavno jelo bila so... taj neki fazon.

3 hours ago, drperce said:

 

Aj napisi to na NBA temi  😀

 

Link to comment
Share on other sites

Ne znam koja je prava tema za moj post, ali jbt, suza mi je krenula posle prva dva uvodna pasusa saopstenja koje je napisala uprava komsija sa tamne strane brda 😪

 

Nisam gledao, nisam imao vremena za snimak, zanima me, ALI OZBILjNO , da li smo ih toliko pokrali.

 

Znam da derbi nije kao drive utakmice, Ali jbi se Tomicu, hocu jednu "statement" pobedu kao protiv Future 😴

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Martin Mystere said:

E kad ovo izjavi neki tako poznati i respektabilni as, sa takvom karijerom onda se mora uzeti krajnje ozbiljno...

Bivši košarkaš Partizana Aljoša Mitrović žestoko je kritikovao sudije prvog finalnog meča Košarkaške lige Srbije.
Član ekipe koja je 2010. godine učestvovala na Fajnal foru u Parizu nije bio zadovoljan sudijskim tretmanom koji je Partizan imao protiv Crvene zvezde.
Crno-beli su pretrpeli poraz u prvom meču finala KLS na gostovanju Zvezdu (98:94).
Mitrović je na svom Instagram profilu, putem "storija", kritikovao sudije i pomenuo i bivšeg stratega crno-belih, svog mentora Duška Vujoševića.
"E moje sudije... Treba Dule da se vrati, pa da vam sedne na kičmu. Opustili ste se previše, sram vas bilo", napisao je Mitrović.
On je zatim podsetio na značajno veći broj slobodnih bacanja koji su izveli crveno-beli.
"42 slobodna bacanja Zvezda, 24 Partizan?", ostavio je 28-godišnjak svoje pratioce u razmišljanju.
Inače, Mitrović je od 2018. godine član Dinamo Tbilisija, a prethodno je nastupao za Al Ahli, Mladost Zemun, Akademik Plovdiv...

Dobro je doduše znati da je sedenje sudijama na kičmu nekad ipak imalo efekta, kao i da broj slobodnih bacanja ne zavisi od toga koliko oštro neko igra u odnosu na drugu ekipu nego da svaki disbalans znači da je neka ekipa po defaultu oštećena.

Iz ovoga vidis ono sto smo pricali godinama, koliki je uticaj Vujosevic imao na sudije i sta se desavalo, cim to kaze neko koga je on trenirao i bio u ekipi.

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, NMX said:

Ovaj KLS..majku ti jebem...jos i obrisali kad su skapirali al kasno...kakva govna

5fa035a17f4e76c66e94054df17ae4cf.jpg

 

Garantovano lik koji je ovo tvitovao je promasio nalog, kapiram da je hteo ili sa privatnog ili sa nekog treceg naloga da tvituje

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...